mitspap123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Αναζητώ βοήθεια στο πρόβλημά μου. Εχω ενα toshiba Satellite Laptop και ξαφνικα μου ειπε ο αδελφος μουμπου λειτουργουσε δεν ανοιγει η οθονη καθολου. Μαυριλα καθαρη, ο υπολογιστης περνει ρευμα και ανοιγει κανονικα απο τις θορυβους καταλαβαινω οτι λειτουργει σαν εκκινηση (ανεμιστηρακι,επεξερηαστης και λοιπά). Μάλλον καμένη γραφικών? Είναι onboard επίσης η γραφικών του Λαπτοο. Επισκευάζεται; Ευχαριστώ.
nik0laus Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Κατά 99% είναι η GPU . Τεχνικώς επισκευάζεται αλλά, αν το λαπτοπ είναι αρκετά παλιό, με τα χρήματα που θα δώσεις για επισκευή παίρνεις μεταχειρισμένο ίδιο ή και καλύτερο.
SPANK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Για αρχή σύνδεσε επάνω ενα εξωτερικό monitor , αν δεν φέρνει πάλι εικόνα μαλλον υπάρχει θέμα με την κάρτα γραφικών
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν είναι η κάρτα γραφικών να ξέρεις επισκευάζεται με reflow που μπορείς να το κάνεις ο ίδιος αν πιάνουν τα χέρια σου. Μια άλλη τεχνική που θέλει μηχάνημα είναι το reballing Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από Χάρης Μυλωνίδης
mitspap123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, nik0laus είπε Κατά 99% είναι η GPU . Τεχνικώς επισκευάζεται αλλά, αν το λαπτοπ είναι αρκετά παλιό, με τα χρήματα που θα δώσεις για επισκευή παίρνεις μεταχειρισμένο ίδιο ή και καλύτερο. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες σας. Θα τσεκάρω το βίντεο του Χάρη. Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα