mitspap123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Αναζητώ βοήθεια στο πρόβλημά μου. Εχω ενα toshiba Satellite Laptop και ξαφνικα μου ειπε ο αδελφος μουμπου λειτουργουσε δεν ανοιγει η οθονη καθολου. Μαυριλα καθαρη, ο υπολογιστης περνει ρευμα και ανοιγει κανονικα απο τις θορυβους καταλαβαινω οτι λειτουργει σαν εκκινηση (ανεμιστηρακι,επεξερηαστης και λοιπά). Μάλλον καμένη γραφικών? Είναι onboard επίσης η γραφικών του Λαπτοο. Επισκευάζεται; Ευχαριστώ.
nik0laus Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Κατά 99% είναι η GPU . Τεχνικώς επισκευάζεται αλλά, αν το λαπτοπ είναι αρκετά παλιό, με τα χρήματα που θα δώσεις για επισκευή παίρνεις μεταχειρισμένο ίδιο ή και καλύτερο.
SPANK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Για αρχή σύνδεσε επάνω ενα εξωτερικό monitor , αν δεν φέρνει πάλι εικόνα μαλλον υπάρχει θέμα με την κάρτα γραφικών
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν είναι η κάρτα γραφικών να ξέρεις επισκευάζεται με reflow που μπορείς να το κάνεις ο ίδιος αν πιάνουν τα χέρια σου. Μια άλλη τεχνική που θέλει μηχάνημα είναι το reballing Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από Χάρης Μυλωνίδης
mitspap123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, nik0laus είπε Κατά 99% είναι η GPU . Τεχνικώς επισκευάζεται αλλά, αν το λαπτοπ είναι αρκετά παλιό, με τα χρήματα που θα δώσεις για επισκευή παίρνεις μεταχειρισμένο ίδιο ή και καλύτερο. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες σας. Θα τσεκάρω το βίντεο του Χάρη. Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα