Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναζητώ βοήθεια στο πρόβλημά μου. Εχω ενα toshiba Satellite Laptop και ξαφνικα μου ειπε ο αδελφος μουμπου λειτουργουσε δεν ανοιγει η οθονη καθολου. Μαυριλα καθαρη, ο υπολογιστης περνει ρευμα και ανοιγει κανονικα απο τις θορυβους καταλαβαινω οτι λειτουργει σαν εκκινηση (ανεμιστηρακι,επεξερηαστης και λοιπά). Μάλλον καμένη γραφικών? Είναι onboard επίσης η γραφικών του Λαπτοο. Επισκευάζεται; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κατά 99% είναι η GPU .

Τεχνικώς επισκευάζεται αλλά,  αν το λαπτοπ είναι αρκετά παλιό,  με τα χρήματα που θα δώσεις για επισκευή παίρνεις μεταχειρισμένο ίδιο ή και καλύτερο.

Δημοσ.

Για αρχή σύνδεσε επάνω ενα εξωτερικό monitor , αν δεν φέρνει πάλι εικόνα μαλλον υπάρχει θέμα με την κάρτα γραφικών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι η κάρτα γραφικών να ξέρεις επισκευάζεται με reflow που μπορείς να το κάνεις ο ίδιος αν πιάνουν τα χέρια σου.

Μια άλλη τεχνική που θέλει μηχάνημα είναι το reballing ;)

Επεξ/σία από Χάρης Μυλωνίδης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, nik0laus είπε

Κατά 99% είναι η GPU .

Τεχνικώς επισκευάζεται αλλά,  αν το λαπτοπ είναι αρκετά παλιό,  με τα χρήματα που θα δώσεις για επισκευή παίρνεις μεταχειρισμένο ίδιο ή και καλύτερο.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες σας. Θα τσεκάρω το βίντεο του Χάρη. Ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...