Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναζητώ βοήθεια στο πρόβλημά μου. Εχω ενα toshiba Satellite Laptop και ξαφνικα μου ειπε ο αδελφος μουμπου λειτουργουσε δεν ανοιγει η οθονη καθολου. Μαυριλα καθαρη, ο υπολογιστης περνει ρευμα και ανοιγει κανονικα απο τις θορυβους καταλαβαινω οτι λειτουργει σαν εκκινηση (ανεμιστηρακι,επεξερηαστης και λοιπά). Μάλλον καμένη γραφικών? Είναι onboard επίσης η γραφικών του Λαπτοο. Επισκευάζεται; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κατά 99% είναι η GPU .

Τεχνικώς επισκευάζεται αλλά,  αν το λαπτοπ είναι αρκετά παλιό,  με τα χρήματα που θα δώσεις για επισκευή παίρνεις μεταχειρισμένο ίδιο ή και καλύτερο.

Δημοσ.

Για αρχή σύνδεσε επάνω ενα εξωτερικό monitor , αν δεν φέρνει πάλι εικόνα μαλλον υπάρχει θέμα με την κάρτα γραφικών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι η κάρτα γραφικών να ξέρεις επισκευάζεται με reflow που μπορείς να το κάνεις ο ίδιος αν πιάνουν τα χέρια σου.

Μια άλλη τεχνική που θέλει μηχάνημα είναι το reballing ;)

Επεξ/σία από Χάρης Μυλωνίδης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, nik0laus είπε

Κατά 99% είναι η GPU .

Τεχνικώς επισκευάζεται αλλά,  αν το λαπτοπ είναι αρκετά παλιό,  με τα χρήματα που θα δώσεις για επισκευή παίρνεις μεταχειρισμένο ίδιο ή και καλύτερο.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες σας. Θα τσεκάρω το βίντεο του Χάρη. Ευχαριστώ πολύ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...