adi32 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 σε σχεση με τα pistons 3 που βρισκονται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται για αξιόλογα budget in ears πολυ καλές είναι και οι προτάσεις της blitzwolf απο το banggood, τα αγόρασα και τα 3 όταν ήταν σε προσφορά (με 6, 10 και 16 ευρώ αντίστοιχα) https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-ES1-Graphene-In-ear-Sound-Wired-Control-Earphone-With-Microphone-p-1110873.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN https://www.banggood.com/Dual-Dynamic-Driver-BlitzWolf-BW-ES2-In-ear-Earphone-Headphone-With-Mic-p-1173743.html?rmmds=search&ID=224&cur_warehouse=CN https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-VOX1-Hybrid-Drivers-Dual-Double-Drivers-Earphone-Headphone-With-Mic-p-1122367.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από metalmike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Ήμουν έτοιμος να τα πάρω και τα έχασα.βαρέθηκα να περιμένω να τα ρίξουν και στράφηκα αλλού.την γνώμη σου για τα vox1 θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Πολυ μπερδεμα με τα ακουστικα ρε παιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/4/2018 στις 3:08 ΜΜ, vrwmiaris είπε Ήμουν έτοιμος να τα πάρω και τα έχασα.βαρέθηκα να περιμένω να τα ρίξουν και στράφηκα αλλού.την γνώμη σου για τα vox1 θέλω Λοιπόν, θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ και να σου δώσω μια εικόνα γι'αυτό που ακούω εγώ τουλάχιστον. Το πρώτο πράγμα που αντιλαμβάνεσαι όταν τα πρωτοδοκιμάζεις είναι ότι ο ήχος είναι αρκετά πιο 3D και με μεγαλύτερο soundstage από τα πιο πολλά συνηθισμένα in ears. Αυτό βέβαια είναι χαρακτηριστικό των περισσοτέρων που είναι dual driver. Το μπάσο είναι δυνατό (όχι υπερβολικά δυνατό για bassheads), όσο πρέπει βέβαια χωρίς να υπερκαλύπτει τις άλλες συγχνότητες, καθαρό ακόμα και σε μεγάλες εντάσεις, σφιχτό και γρήγορο. Τα μεσαία είναι πεντακάθαρα και flat ενώ τα πρίμα είναι έντονα και διαυγή χώρις όμως να έχουν τη χαρακτηριστική σκληράδα των περισσοτέρων. Γενικότερα ο ήχος τους είναι αρκετά ξεκούραστος στην ακρόαση και πολύ διαυγής. Από θέμα ποιότητας τα βρίσκω πολύ καλά, η αίσθηση που μου αφήνουν είναι κοντά σε αυτή των Xiaomi Piston 2. Βέβαια ο καιρός θα δείξει πόσο θα κρατήσουν και τι προβλήματα θα βγάλουν, αν και ότι χρησιμοποιώ γενικότερα το προσέχω πολύ. Επίσης πολύ θετικό ότι κάθονται καλά στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον χωρίς να βγαίνουν και ειναι αρκετά άνετα, είναι μαζεμένα και δεν εξέχουν από το αυτί. Θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματια στα 2 παρακάτω reviews τα οποία εμπιστεύτηκα κι εγώ πριν τα αγοράσω και τελικά φάνηκαν πολύ spot on σε αυτά που αναφέρουν: https://www.head-fi.org/showcase/blitzwolf-bw-vox1-earphones.22791/reviews https://gadgetviper.com/blitzwolf-dual-driver-earphones-review-bw-vox1/ Αν τα ξαναβρείς στο μέλλον σε προσφορά κοντά στα 15 ευρώ θα σου πρότεινα να τα τσιμπήσεις. Πιστεύω ότι αξίζουν ακόμα και τα χρήματα που κοστίζουν αυτή τη στιγμή (21 ευρώ). 6 ώρες πριν, sokin13 είπε Πολυ μπερδεμα με τα ακουστικα ρε παιδια... Η αλήθεια είναι ότι με την πληθώρα των επιλογών χάνεσαι. Αλλά άμα το ψάξεις λίγο παραπάνω βρίσκεις πραγματικά καλά budget in ears (προσωπικά budget θεωρώ αυτά των 20 ευρω και κάτω). Μια πολύ καλή αρχή για ψάξιμο είναι αυτο το site --> https://audiobudget.com/ στο οποίο μπορείς να βρεις review για πάρα πολλα κινέζικα budget in ears και μάλιστα γράφουν και τη γνώμη τους από κάτω από κάθε review και οι χρήστες. Επίσης πολλά reviews θα βρεις και σε αυτό --> http://www.thephonograph.net/reviews/ Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από metalmike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokyriakidis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Ρε παιδιά επειδή χάθηκα! Θέλω καλα ακουστικά με μικρόφωνο σε χαμηλή τιμή! τι προτείεντε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα ακουστικα τα coolermaster τι λενε? Διαφορα κινεζικα ειναι ανωτερα απο αυτα αλλα δε θελω να περιμενω ενα μηνα για να τα παρω. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2018 από Deathy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoChnologist Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Deathy είπε Τα ακουστικα τα coolermaster τι λενε? Διαφορα κινεζικα ειναι ανωτερα απο αυτα αλλα δε θελω να περιμενω ενα μηνα για να τα παρω. Τα πήρα και στο τέλος της εβδομάδας θα έχω έτοιμο και ένα μικρό video review. Σε γενικές γραμμές, δεν αξίζουν. Όχι 60 που έχουν κανονικά, ίσως και τα 30 της προσφοράς να είναι πολλά. Έχουν θήκη μεταφοράς και ανταλλακτικά σιλικόνης αλλά ο ήχος τους είναι σχεδόν "κακός". Άχρωμος, μουντός. Το Bass FX λειτουργεί όντως άλλα μόνο έτσι παίρνει λίγο τα πάνω του ο ήχος. Χωρίς το BassFx θυμίζουν πολύ δεύτερης διαλογής ακουστικά. Το BassFx απο την άλλη, "χρωματίζει" λίγο τον ήχο άλλα δεν διορθώνει την κατάσταση. Βασίστηκα σε reviews πριν τα αγοράσω που τα ήθελαν ως πολύ καλή περίπτωση κλπ. Δυστυχώς η πραγματικότητα απέχει αρκετά. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από teoChnologist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Γνωμη γι αυτα τα ακουστικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι αστείο να λέει πως από θέμα ήχου τα ES1 είναι καλύτερα από τα VOX1 και οτι τα δεύτερα τον ενοχλουσαν στο αριστερο αυτί (δε θα έπρεπε να τον ενοχλούν και στα 2; Λέω εγώ τώρα). Μάλλον δε γνωρίζει τι σημαίνει αναλυτικός ήχος. Πέρα από τα ES2 που λόγω σχήματος δεν είναι πολύ βολικά, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τα άλλα 2 από θέμα εφαρμογής στα αυτιά. Αν δε μπόρεσε να τα βάλει καλά στα αυτιά του πρόφανως και ο ήχος που άκουσε δεν ήταν ο σωστός και αυτός που πραγματικά αποδίδουν τα ακουστικά. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από metalmike 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Βγαίνουν kz zs10 με 10 συνολικά drivers.btw στα 17€ πήρα τα vox1 από bg πριν λίγες μέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 35 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Βγαίνουν kz zs10 με 10 συνολικά drivers.btw στα 17€ πήρα τα vox1 από bg πριν λίγες μέρες Με γειες. Όταν τα παραλάβεις και τα τσεκάρεις γράψε τις εντυπώσεις σου και αν εν τέλει ήταν έτσι όπως τα περιέγραψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoChnologist Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-headsets/165703-coolermaster-masterpulse-in-ear-με-bass-fx Πριν λίγο πέρασα απο Κωτσόβολο και τα εν λόγω ακουστικά, είναι πλέον στα 20 ευρώ με την επιγραφή "Τελευταία κομμάτια". Αυτά που είδα δεν ήταν εκθεσιακά, ήταν σφραγισμένα στο ράφι οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται, για φθηνά ακουστικά άμεσα χωρίς να μπλέκει με αποστολές απο εξωτερικό, πρόκειται για καλή περίπτωση. Στην αρχική τιμή των 60 ευρώ είναι απλά no go αλλα στα 20 της προσφοράς, είναι ότι πρέπει για δωράκι αυτές τις μέρες. Η γνώμη μου για τα MasterPulse In Ear. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από teoChnologist Link added Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_man Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Ήμουν στο ψάξιμο για φθηνά wired ακουστικά και ενώ τα coolermaster φαίνονται δελεαστικά, κατέληξα εντέλει σε αυτά https://www.amazon.co.uk/dp/B00LB01FNO/ref=twister_B01FK68LAO?_encoding=UTF8&psc=1 δε τα έχω παραλάβει ακόμα, αλλά σε προηγούμενη αγορά bluetooth in-ear, βασιζόμενος σε reviews από amazon έμεινα ευχαριστημένος. Αν έχει κανείς εμπειρία από την εν λόγω μάρκα ας μας πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Στις 3/3/2018 στις 1:11 ΜΜ, vrwmiaris είπε Στο GB ή εάν τα έχει φτηνότερα το BG.έχουν pp οπότε ότι και να γίνει είμαστε καλυμμένοι.με αλι δεν μπλέκω.η φώτο δεν είναι σημερινή το ξεκαθαρίζω. Έχω πάρει κάποια στιγμή τα Betron YSM1000, λόγω πολλών και καλών κριτικών στο Αγγλικό Amazon. Από τα ελάχιστα προϊόντα που έχω επιστρέψει για να πάρω refund λόγω κακής ποιότητας. Ένα κακό μπάσο επισκίαζε τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα