vrwmiaris Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Με κουπόνι τα kz και τα είχε βγάλει με μειωμένη τιμή το GB τα zircon.βάλε τα στα αγαπημένα και έλεγχε τιμή.Τώρα τα έχει 9 κάτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Με ενδιαφερει και εμενα το θεμα με τα ακουστικα ψειρες να παω σε Rock Zircon Nano Headphone η σε κατι αλλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Rock Zircon Nano Headphone η KZ ZS3 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 kz zs5 η zirkon , σε καλή τιμή τα δεύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, sokin13 είπε Rock Zircon Nano Headphone η KZ ZS3 ? Έχω τα πρώτα, αλλά δεν έχω ακούσει τα δεύτερα. Τα zircon δεν είναι τίποτα ιδιαίτερα, οπότε βασιζόμενος και στα reviews για zs3 θα έλεγα να πας σε αυτά. Zircon αν σε ενδιαφέρει πιο πολύ η ομορφιά και όχι ο ήχος. 2 ώρες πριν, vrwmiaris είπε kz zs5 η zirkon , σε καλή τιμή τα δεύτερα Ηχητικά προφανώς zs5. Δεν υπάρχει δίλημμα. Θα δεις βέβαια κριτικές ότι μπορεί να μην είναι τα τέλεια ποιοτικά (σαν υλικά), ενώ για τα zircon ισχύει το ανάποδο. Αλλά προσωπικά επιλέγω με βάση κυρίως το ακουστικό κομμάτι, οπότε με αυτή τη λογική σου απαντώ. Edit Καλά ρε συ, αφού έχεις τα zs6 απ' ότι θυμήθηκα. Τα zs5 είναι αρκετά κοντά ηχητικά. Γιατί αναρωτιέσαι ποιά να πάρεις; Overhyped τα zircon για μένα. Καλά είναι, αλλά μέχρι εκεί. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από DownUNDERground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Τα zircon έχουν γενικότερα τη μεγαλύτερη ένταση που μπορείς να βρείς σε in ear. Όλη τη δουλειά σχεδόν στο μπάσο που βγάζουν την κάνουν τα eartips τους. Για μένα προσωπικά για τα 10 ευρώ που κοστίζουν είναι ο βασιλιάς των in ear. Καθόλου overhyped δεν τα βρισκω, παιζουν δυνατοτερα όλων, έχουν καλύτερο μπάσο από τα περισσότερα, ισορροπημένες τις άλλες συχνότητες κλπ. Δε βλέπω κάτι κακό πέρα από το ότι θέλουν προσοχή και όχι κακομεταχείριση γιατί χαλάνε εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Έχω τα πρώτα, αλλά δεν έχω ακούσει τα δεύτερα. Τα zircon δεν είναι τίποτα ιδιαίτερα, οπότε βασιζόμενος και στα reviews για zs3 θα έλεγα να πας σε αυτά. Zircon αν σε ενδιαφέρει πιο πολύ η ομορφιά και όχι ο ήχος. Ηχητικά προφανώς zs5. Δεν υπάρχει δίλημμα. Θα δεις βέβαια κριτικές ότι μπορεί να μην είναι τα τέλεια ποιοτικά (σαν υλικά), ενώ για τα zircon ισχύει το ανάποδο. Αλλά προσωπικά επιλέγω με βάση κυρίως το ακουστικό κομμάτι, οπότε με αυτή τη λογική σου απαντώ. Edit Καλά ρε συ, αφού έχεις τα zs6 απ' ότι θυμήθηκα. Τα zs5 είναι αρκετά κοντά ηχητικά. Γιατί αναρωτιέσαι ποιά να πάρεις; Overhyped τα zircon για μένα. Καλά είναι, αλλά μέχρι εκεί. Όχι, απάντησα στον φίλο από πάνω.να πάρει τα 5 αντί των 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, metalmike είπε Τα zircon έχουν γενικότερα τη μεγαλύτερη ένταση που μπορείς να βρείς σε in ear. Όλη τη δουλειά σχεδόν στο μπάσο που βγάζουν την κάνουν τα eartips τους. Για μένα προσωπικά για τα 10 ευρώ που κοστίζουν είναι ο βασιλιάς των in ear. Καθόλου overhyped δεν τα βρισκω, παιζουν δυνατοτερα όλων, έχουν καλύτερο μπάσο από τα περισσότερα, ισορροπημένες τις άλλες συχνότητες κλπ. Δε βλέπω κάτι κακό πέρα από το ότι θέλουν προσοχή και όχι κακομεταχείριση γιατί χαλάνε εύκολα. Η ένταση δεν μπορεί να είναι και πολύ βασικό κριτήριο αξιολόγησης, καθώς κυρίως παίζει ρόλο με τι πηγή οδηγείς τα ακουστικά. Σα να κρίνεις την αγορά ενός αμαξιού από την τελική του ταχύτητα μου ακούγεται λίγο. Οκ vrwmiaris, παρεξήγηση. Συμφωνώ με την πρότασή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ειχα παλια αυτα JVC HAFX1X XTREME και μου αρεσαν πολυ αλλα μου χαλασε το καλωδιο και πηρα τα pistons 3 τα οποια μου φανηκαν χειροτερα Τα zs5 που λετε ειναι καλυτερα απο αυτα ? Εχουν κουμπακια για ηχο αλλαγη τραγουδιου κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ευτυχώς που όσοι έχουμε συνδρομή στο θέμα, ειδοποιούμαστε για λεπτομέρειες σχετικές με τον τίτλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Εγω προσωπικα δεν δινω 32ε για in earphones γι αυτο ειπα για KZ ZS3 η Rock Zircon Nano Headphone εχουν ιδια τιμη στο gb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Η ένταση δεν μπορεί να είναι και πολύ βασικό κριτήριο αξιολόγησης, καθώς κυρίως παίζει ρόλο με τι πηγή οδηγείς τα ακουστικά. Σα να κρίνεις την αγορά ενός αμαξιού από την τελική του ταχύτητα μου ακούγεται λίγο. Δεν είπα πως είναι το κυριότερο αλλά σίγουρα κάτι που πολλοί κοιτάνε, όπως κι εγώ. Ειδικά όταν οδηγείς τα ακουστικά από το κινητό σπάνια θα βρεις in ear με την ένταση των zircon. Σε τέτοιες "αδύναμες" πηγές φαίνεται η αξία τους. Και οι περισσότεροι έτσι τα χρησιμοποιούν, δε νομίζω να έχουν dedicated ear/headphone amplifier. Και πιστεψέ με έχουν περάσει πάρα πολλά από τα χέρια μου, από την ίδια πηγή κανένα δεν έπαιζε πιο δυνατά, αυτό και τα μπάσα τους (που ξαναλέω έχουν να κάνουν με τα τρομερα eartips τους, αν βάλεις άλλα πέφτει κατα πολύ το μπάσο) είναι 2 στοιχεία που ακόμα με εντυπωσιάζουν για τα 10 ευρώ που κοστίζουν. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από metalmike 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, sokin13 είπε Εγω προσωπικα δεν δινω 32ε για in earphones γι αυτο ειπα για KZ ZS3 η Rock Zircon Nano Headphone εχουν ιδια τιμη στο gb. Θα τα βάλεις στην λίστα των αγαπημένων, θα ελέγχεις τακτικά την τιμή τους και είτε θα βρεις κουπόνι είτεμε πόντους θα τα πάρεις. 3 ώρες πριν, adi32 είπε Ειχα παλια αυτα JVC HAFX1X XTREME και μου αρεσαν πολυ αλλα μου χαλασε το καλωδιο και πηρα τα pistons 3 τα οποια μου φανηκαν χειροτερα Τα zs5 που λετε ειναι καλυτερα απο αυτα ? Εχουν κουμπακια για ηχο αλλαγη τραγουδιου κλπ? Έχουν μόνο ένα κουμπί, σε διπλό πάτημα αλλάζει 14 λεπτά πριν, metalmike είπε Δεν είπα πως είναι το κυριότερο αλλά σίγουρα κάτι που πολλοί κοιτάνε, όπως κι εγώ. Ειδικά όταν οδηγείς τα ακουστικά από το κινητό σπάνια θα βρεις in ear με την ένταση των zircon. Σε τέτοιες "αδύναμες" πηγές φαίνεται η αξία τους. Και οι περισσότεροι έτσι τα χρησιμοποιούν, δε νομίζω να έχουν dedicated ear/headphone amplifier. Και πιστεψέ με έχουν περάσει πάρα πολλά από τα χέρια μου, από την ίδια πηγή κανένα δεν έπαιζε πιο δυνατά, αυτό και τα μπάσα τους (που ξαναλέω έχουν να κάνουν με τα τρομερα eartips τους, αν βάλεις άλλα πέφτει κατα πολύ το μπάσο) είναι 2 στοιχεία που ακόμα με εντυπωσιάζουν για τα 10 ευρώ που κοστίζουν. Δεν το συζητώ ότι τα αξίζουν τα λεφτά τους, ειδικά σε τέτοια τιμή της φώτο.σε κινητό δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 24 λεπτά πριν, metalmike είπε Δεν είπα πως είναι το κυριότερο αλλά σίγουρα κάτι που πολλοί κοιτάνε, όπως κι εγώ. Ειδικά όταν οδηγείς τα ακουστικά από το κινητό σπάνια θα βρεις in ear με την ένταση των zircon. Σε τέτοιες "αδύναμες" πηγές φαίνεται η αξία τους. Και οι περισσότεροι έτσι τα χρησιμοποιούν, δε νομίζω να έχουν dedicated ear/headphone amplifier. Και πιστεψέ με έχουν περάσει πάρα πολλά από τα χέρια μου, από την ίδια πηγή κανένα δεν έπαιζε πιο δυνατά, αυτό και τα μπάσα τους (που ξαναλέω έχουν να κάνουν με τα τρομερα eartips τους, αν βάλεις άλλα πέφτει κατα πολύ το μπάσο) είναι 2 στοιχεία που ακόμα με εντυπωσιάζουν για τα 10 ευρώ που κοστίζουν. Οκ. Απλά η ένταση που βγάζουν από ένα κινητό δεν είναι δείκτης ποιότητας. Αντιθέτως, πολλές φορές καλά ακουστικά θέλουν μεγαλύτερη οδήγηση ισχύος και αν τα βάλεις σε κινητό της σειράς μπορεί να ακούγονται χαμηλά και να αναρωτιέσαι τι συμβαίνει αν δε γνωρίζεις. Δε σε αντικρούω με αυτά που γράφω, απλά προσθέτω και αυτή την πληροφορία για να είμαστε πλήρεις και επειδή διαβάζουν και άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί πολύ. Χωρίς και εγώ να είμαι κανένας ειδικός να τονίσω ε! 18 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Θα τα βάλεις στην λίστα των αγαπημένων, θα ελέγχεις τακτικά την τιμή τους και είτε θα βρεις κουπόνι είτεμε πόντους θα τα πάρεις. Έχουν μόνο ένα κουμπί, σε διπλό πάτημα αλλάζει Δεν το συζητώ ότι τα αξίζουν τα λεφτά τους, ειδικά σε τέτοια τιμή της φώτο.σε κινητό δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω Το που έχουν τόσο είναι μυστικό φαντάζομαι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Οκ. Απλά η ένταση που βγάζουν από ένα κινητό δεν είναι δείκτης ποιότητας. Αντιθέτως, πολλές φορές καλά ακουστικά θέλουν μεγαλύτερη οδήγηση ισχύος και αν τα βάλεις σε κινητό της σειράς μπορεί να ακούγονται χαμηλά και να αναρωτιέσαι τι συμβαίνει αν δε γνωρίζεις. Δε σε αντικρούω με αυτά που γράφω, απλά προσθέτω και αυτή την πληροφορία για να είμαστε πλήρεις και επειδή διαβάζουν και άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί πολύ. Χωρίς και εγώ να είμαι κανένας ειδικός να τονίσω ε! Το που έχουν τόσο είναι μυστικό φαντάζομαι; Στο GB ή εάν τα έχει φτηνότερα το BG.έχουν pp οπότε ότι και να γίνει είμαστε καλυμμένοι.με αλι δεν μπλέκω.η φώτο δεν είναι σημερινή το ξεκαθαρίζω. Όσον αφορά τα λεγόμενα μας, εννοείται ότι δεν είμαστε οι ειδήμονες, απλά ως απλοί χρήστες και χωρίς αφιλιειτ ή μπόνους σπρωξιματος, προσπαθούμε να καταλήξουμε κάπου για ίδιον όφελος και των υπολοίπων συμφορουμητων να μην πετούν σε φόλες τα χρήματά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα