Προς το περιεχόμενο

Coolermaster MasterPulse In-ear με Bass FX ακουστικά ψείρες

xgol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακουστικά Ψείρες  29.90 €  

απο 59,90 στο skroutz https://www.skroutz.gr/s/9763926/CoolerMaster-MasterPulse-in-ear.html

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-headsets/165703-coolermaster-masterpulse-in-ear-με-bass-fx

Επεξ/σία από xgol
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ευχαριστώ TS. και ήμουν και σε αναζήτηση inear.

Μου τα κάνω δώρο για τα 30lvl που κλείνω μεθαύριο. :-)

Και όποιον ενδιαφέρετε να δει review από τους UH...  Link

• Like 2

Ούτε καν, υπάρχουν πολύ ανωτέρα σε καλύτερη τιμή.Το GB τα βγάζει αρκετές φορές σε προσφορά τα χιαομι.Εγώ δουλεύω τα rock zircon και σαν premium τα kz zs6.

Την δουλειά τους κάνουν τα παιδιά των υΗ, πρέπει να ζήσουν, όμως δεν τρώω πρόλογο.Ούτε από την αξιολόγηση του Σκρουτζ

• Like 6

26 λεπτά πριν, xgol είπε

Περαν απο κινεζιές σε ακριβοτερη τιμή, εχεις κατι να προτεινεις σε παραπλησια τιμή, καλυτερο και αμεσα διαθεσιμο?

Τα κινέζικα είναι αρκετά φτηνότερα, άμεσα διαθέσιμο πάρε τις μουφες του eshop.

8 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Τα κινέζικα είναι αρκετά φτηνότερα, άμεσα διαθέσιμο πάρε τις μουφες του eshop.

Ποιο ακριβώς προιον προτεινεις δηλαδη που να ειναι αμεσα διαθεσιμο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Ούτε καν, υπάρχουν πολύ ανωτέρα σε καλύτερη τιμή.Το GB τα βγάζει αρκετές φορές σε προσφορά τα χιαομι.Εγώ δουλεύω τα rock zircon και σαν premium τα kz zs6.

Πες μας την άποψή σου για τα ZS6 φίλε. Ευχαριστημένος; Τί άλλα ακουστικά έχεις γενικά; Ρωτάω για να δω "από που έρχεσαι". Ειδικά αν μπορείς να συγκρίνεις με τα Xiaomi Pro HD ιδανικά...

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου γεμίζουν και εμένα το μάτι τα συγκεκριμένα ακουστικά.

Στην Αγγλία πάντως,  μπορεί να τα αγοράσει κάποιος, γύρω στις 10 Λίρες.

https://www.scan.co.uk/products/cooler-master-masterpulse-in-ear-gaming-headset-with-base-fx-and-in-line-remote-and-microphone

Επεξ/σία από Leon90

Έχω τα pistons v2, ωραία καλά με γεμάτο μπάσο, τα v3 ανέκδοτο.διάβασα, είδα, με πρότειναν να πάρω τα zircon, μιας και αυτά πουλάει το GB/BG, αλλιώς θα έπαιρνα τα dzat vf10  η κάποια boarseman cx98.με φάνηκαν ανωτέρα από τα πιστονια σε ήχο, καθαρότητα και ως σύνολο.μειονέκτημα τους ίσως το βύσμα που μπαίνει στο κινητό όπως γράφουν.Εγώ δεν είχα θέμα.ZS6 Ένα σκαλί πιο πάνω, έτσι έγιναν τα βασικά μου.Το μόνο μειονέκτημα είναι ο ήχος σε κάποια κομμάτια με υψηλά πρίμα.διορθώνεται με χαμήλωμα στη συχνότητα 10khz, όπως και το καλώδιο έχει κουμπιά αυξομειώσεις του ήχου το ίδιο και τα zircon.Εγώ που είμαι αναίσθητος δεν κατάλαβα κάτι βέβαια.έχω πάρει και το έξτρα καλώδιο που λένε ότι βελτιώνει ακόμη περισσότερο το ηχητικό αποτέλεσμα και έχω αλλάξει τα earpad με τα διάφανα των zircon.Στα 17€ τα πήρα, θα έπαιρνα και δεύτερο αλλά είδα ότι έχουν βγάλει τα kz zsr hybrid.περιμένω δοκιμή τους αλλιώς θα επιλέξω πάλι τα zs6.έχω πάρει και 3 ζευγάρια zircon στα 4,21€ έκαστος να βρίσκονται για χρήση με το ds4 όταν παίζω.τα Xiaomi pro hd δεν τα έχω, έχω κάποια Xiaomi iv hybrid, δεν πιστεύω ότι είναι καλύτερα από τα άνωθεν.Η γνώμη μου ως άσχετος αυτή είναι.όποιος τη δέχεται δοκιμάζει αλλιώς ας ακριβοπληρώσει τα cooler master ή όποια αλλά που τα σπρώχνουν τα γνωστά κανάλια.

• Thanks 1

Ok thx, αλλά πού βρήκες τα ZS6 17€ και τα zircon 4,5€ ρε θηρίο;  Δε μας λες κι εμάς που τα πετάς έτσι απλά; :blink::)
Τα πρώτα κάτω από 25€ δεν τα βλέπω. Με τίποτα points κλπ. μήπως σου πήγε τόσο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...