Προς το περιεχόμενο

NZXT S340/Elite | Insomniacs Club

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, gazp είπε

οχι, δεν ημουν overclocked πριν, σε gaming mode την ειχα...η καρτα ειναι η Gigabyte 1080 G1 Gaming και μεχρι και χτες δεν ειχα δει ποτε μου θερμοκρασιες ανω των 63-65 βαθμων...

Μία χαρα κάρτα είναι με καλή ψύξη. Οι 70 σε full load είναι με τέρμα ανεμιστήρες? Δεν είναι κακη θερμοκρασία με τέτοια θερμοκρασία ambient πάντως να ξέρεις. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Με τα ανεμιστηρια στο full και χωρις το μπροστινο καπακι εχω 62 βαθμους σε gaming/benchmarking. Με custom profile δικο μου ειμαι στους 70 βαθμους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, gazp είπε

Με τα ανεμιστηρια στο full και χωρις το μπροστινο καπακι εχω 62 βαθμους σε gaming/benchmarking. Με custom profile δικο μου ειμαι στους 70 βαθμους

Μία χαρα είσαι μην το συζητάς. 62 βαθμοί σε φουλ. 70 αλλά στο 50 60%. Απόλυτα λογικές θερμοκρασίες για τέτοια εποχή. 

Θα πρότεινα να ελλατωσεις το power limit να δεις αν κρατάς core clock. Με 80% power limit παίζω και κρατάω 2100mhz core. Και εξοικονόμηση και άψογες επιδόσεις 2 σε 1.

Επεξ/σία από Heybro

ναι...τωρα ξεκινησε νεο θεμα: Σ ολα τα games η οθονη παγωνει για 1-2 sec, μετα παιζει κανονικα για λιγο και μετα τα ιδια...αλλα μη βιασω το τοπικ, θα το δω παλι αυριο. Ευχαριστω για τη βοηθεια 😁

Μόλις τώρα, gazp είπε

ναι...τωρα ξεκινησε νεο θεμα: Σ ολα τα games η οθονη παγωνει για 1-2 sec, μετα παιζει κανονικα για λιγο και μετα τα ιδια...αλλα μη βιασω το τοπικ, θα το δω παλι αυριο. Ευχαριστω για τη βοηθεια 😁

Καλύτερα φτιάξε νεο θέμα ώστε να προβληθεί σε περισσότερο κόσμο πχ στη Hardware κατηγορία.

Επανέρχομαι με το θέμα που είχα με το σπασμένο ποδαράκι του front cover στο S340 Elite μου, σε ερώτηση μου στο support της NZXT αν κάνουν δωρεάν αντικαταστάσεις όπως για τα side panels που είχε βουήξει το internet, μου απάντησαν ότι αυτό δεν ισχύει πλέον, δηλαδή ήταν μια κίνηση για να promotαρουν το brand - πλέον οι αντικαταστάσεις χρεώνονται κανονικά. Οπότε φάτε το μάγκες μου :lol:. Παραθέτω και το email τους:

Hi

We used to replace the panels for free as a courtesy but as the company has grown it is now no longer practical to replace everything for free outside of customers having received their items damaged.

Alan Banh
NZXT
nzxt.com

Thanks,

Your friends at NZXT

Και επανερχομαι στο θεμα των θερμοκρασιων αφου αναφερω οτι το stuttering που ειχα τελικα ηταν εξαιτιας του νεου Update της Microsoft...

Αντικατεστησα λοιπον τα Stock ανεμιστηρακια της NZXT με 1 Corsair AF 120 πισω κι ενα 140mm επανω και η διαφορα με εξεπληξε: εκει που ειχα 70 βαθμους σε gaming πλεον εχω 62-64! Ευχαριστω @Heybro για την προταση να βαλω 140αρη επανω  :)

• Like 1

5 ώρες πριν, gazp είπε

Και επανερχομαι στο θεμα των θερμοκρασιων αφου αναφερω οτι το stuttering που ειχα τελικα ηταν εξαιτιας του νεου Update της Microsoft...

Αντικατεστησα λοιπον τα Stock ανεμιστηρακια της NZXT με 1 Corsair AF 120 πισω κι ενα 140mm επανω και η διαφορα με εξεπληξε: εκει που ειχα 70 βαθμους σε gaming πλεον εχω 62-64! Ευχαριστω @Heybro για την προταση να βαλω 140αρη επανω  :)

Χαίρομαι φίλε μου όλα καλά λοιπόν. Η τελευταία έκδοση των Windows έχει όντως θέματα και εγώ επέστρεψα στην 1709 και κλείσιμο τα differ updates. Ο πάνω ανεμιστήρας κάνει τεράστια δουλειά γιατί εκεί μαζεύετε όλος ο ζεστός αέρας της gpu και αν δεν βγει ανεβάζει τη θερμοκρασία όλων των υποσυστηματων. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Ήρθε το τζάμι σήμερα το είχαν σε εξαιρετική συσκευασία τυλιγμένο ολοκαίνουριο. Μπράβο στην nzxt ούτε τελωνείο πέρασε. Ότι πληρώνεις περνεις και η εγγύηση μετράει πάρα πολύ. 

• Like 2

Καλημέρα στην παρέα μιας κ έχω την απλή έκδοση του κουτιού και πάνω έχω τα δύο στοκ ανεμηστηρια της nzxt να βγάζουν αέρα απο οτι εχω καταλάβει έλεγα να πάρω ένα 140mm και να το βάλω πάνω να βγάζει αέρα τώρα που είναι και καλοκαίρι και να βάλω το ένα στοκ  μπροστά να βάζει αέρα αν γίνεται. Επειδή όμως ειμαιλίγο άσχετος ζητάωτα τώρα σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

4 ώρες πριν, Virus200 είπε

Καλημέρα στην παρέα μιας κ έχω την απλή έκδοση του κουτιού και πάνω έχω τα δύο στοκ ανεμηστηρια της nzxt να βγάζουν αέρα απο οτι εχω καταλάβει έλεγα να πάρω ένα 140mm και να το βάλω πάνω να βγάζει αέρα τώρα που είναι και καλοκαίρι και να βάλω το ένα στοκ  μπροστά να βάζει αέρα αν γίνεται. Επειδή όμως ειμαιλίγο άσχετος ζητάωτα τώρα σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Τι ζητάς ακριβώς? Προφανώς να το κάνεις βάλε 140αρι πάνω κάνει πολύ μεγάλη δουλειά. 

7 λεπτά πριν, Heybro είπε

Τι ζητάς ακριβώς? Προφανώς να το κάνεις βάλε 140αρι πάνω κάνει πολύ μεγάλη δουλειά. 

Μαλλον δεν τα εγραψα καλα για να μην καταλαβες τι ζηταω αποτι ειδα ισως φταει και το τ9 του κινητου  ζητω συγνωμη. Ζηταω καποια προταση σε 140αρι επειδη δεν ξερω για να το βαλω στην πανω μερια του κουτιου και να βαλω το στοκ στην μπροστα μερια. budget μεχρι 25 ευρω

1 λεπτό πριν, Virus200 είπε

Μαλλον δεν τα εγραψα καλα για να μην καταλαβες τι ζηταω αποτι ειδα ισως φταει και το τ9 του κινητου  ζητω συγνωμη. Ζηταω καποια προταση σε 140αρι επειδη δεν ξερω για να το βαλω στην πανω μερια του κουτιου και να βαλω το στοκ στην μπροστα μερια. budget μεχρι 25 ευρω

Εδώ είσαι φίλε μου. Το έχω μήνες μου έριξε 5 6 βαθμούς την gpu 

Screenshot_20180614-134149.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...