7nisiotis Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Heybro είπε Δεν το εβαλα ακομα το φιλτρο το αφησα καμια ωρα να στεγνωσει καλα. Για το καλοκαιρακι θα το αφησω ετσι λογικα δεν ενοχλει καθολου και αλλο να δουλευει 62 63 ολη μερα και αλλο 69 70. Φανταζομαι τα κουτια που εχουν μπροστινο panel αλλα τελειως κλειστο τι γινεται του s340 εχει και ανοιγματα πανω κατω. Με νερό το πλένεις και εσύ το φίλτρο ? Και γω με Ava και νεράκι αχαχ Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Με νερό το πλένεις και εσύ το φίλτρο ? Και γω με Ava και νεράκι αχαχ Ναι σε 4 σημεια ειχε αρκετη σκονη το κατω ακομα δεν το εχω βγαλει. Αν ειχε και ενα πισω δεν θα εμπαινε απο πουθενα σκονη στο κουτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Παίδες μπορείτε να ποστάρετε θερμοκρασίες in game / idle καθώς και τι fans "φοράει" το κουτί/build σας ( καθώς και rpm ; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Παίδες μπορείτε να ποστάρετε θερμοκρασίες in game / idle καθώς και τι fans "φοράει" το κουτί/build σας ( καθώς και rpm ; ) Idle το χειμώνα μέχρι πριν κάνα μήνα έπαιζα σε 25 26 cpu και 33 gpu. Load σε παιχνίδι 45 65 ανάλογα το παιχνίδι και gpu 48 50 σε gaming full. Τωρα ανέβηκα 5 6 βαθμούς σε όλα με ίδιες ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω θέμα - νομίζω - μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιζα γύρω στους 29-30 idle και gpu κάτω από 40 ( 37 idle ) Σε gaming: cpu γύρω στους 55-57 ( 1.32 v core, i7 2600K 4.5 , με Arctic Liquid Cooler 120 push pull ) Σήμερα μετά από αρκετό καιρό τα πράγματα έχουν "αγριέψει" Καταρχάς η κάρτα χτυπάει για πλάκα ακόμα και με fan profile, max 70-72, o cpu, τα ίδια, οπότε αναγκάστηκα να τον κάνω downclock στα 4.2 με 1.23v core με θερμοκρασίες μαξ 59-62-63-63 ( σύμφωνα με Realtemp ) Σας φαίνεται νορμαλ το όλο σκηνικό ? Το airflow/fan setup έχεις ως εξής Πάνω : ένα στοκ ΝΖΧΤ, το οποίο ξεκινά από τα 900~ rpm και ανεβαίνει σταδιακά, βοηθώντας την ψύχτρα Πίσω : εκεί έχω τοποθετήσει την υδρόψυξη σε διάταξη push pull, ξεκινάει από τα 1100 rpm ( κατώτατο όριο και ανεβαίνει διαδοχικά ) Μπροστά: 2X Phanteks SP 140, το πρώτο στα 1200 rpm ( δυστυχώς δεν εχω διαθέσιμη άλλη RPM fan header θύρα στη μητρική οπότε παραμένει και τρέχει μόνιμα στα 1200+ ) Το δεύτερο το κατέβασα στα 700-rpm νομίζοντας ότι το airflow μου είναι πολύ θετικό με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες ( Λοιπά Specs: GPU [ GTX 1070 SC EVGA - stock - καμία παρέμβαση, κανένα oc ] ) Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Επιασαν οι ζεστες η κάρτα όντως τρώει το μεγαλύτερο ζόρι να ξέρεις. Οι 70 βαθμοί είναι λογικοί μην σκας. Εφόσον παίζεις σε stock ρίξε το power limit στο 70 80% και δες που σε κρατάει τα ρολόγια μέσω afterburner. Την είχα 120% και με 80% κρατάει τα ίδια ρολόγια. 70watt διαφορά οπότε και καλύτερη θερμοκρασία. Ο cpu αν πηγαίνει μέχρι 70 είσαι μια χαρά δεν τρέχει μια. Το ambient επηρεάζει πάρα πολύ τον υπολογιστή. Από 15 πήγαμε 25 27. Είναι τεράστια διαφορά θερμοκρασίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Θα δοκιμάσω το εξής: Να αλλάξω θέση την υδροψυξη. Από exhaust σε intake και να αναδιαμορφωσω τη <<θέση>> από το κάθε ανεμιστηράκι. Συγκεκριμένα: -Μπροστά- (Α) θέση fan: Υδρόψυξη ( Arctic Liquid Freezer 120 - με ένα φανακι Arctic F12 σε θέση push. (Β) θέση fan: 1Χ Phanteks 140SP -Πάνω- 1X Phanteks 140SP -Πίσω- Arctic F12 PWM Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) παιδια εγω με το συστημα της υπογραφης, δεν εχω δει θερμοκρασιες πανω απο 60 βαθμους για επεξεργαστη και πανω απο 69 στην καρτα γραφικων. ειχα πανω τον stock nzxt, αλλα τωρα τον αλλαξα με https://www.e-shop.gr/thermaltake-case-fan-ring-14-led-blue-140mm-lnc-1400-rpm-box-p-PER.643218 επισης μπροστα εχω αλλους 2 https://www.e-shop.gr/thermaltake-case-fan-ring-14-led-blue-140mm-lnc-1400-rpm-box-p-PER.643218 να βαζουν αερα να πω εδω οτι h cpu ειναι στα 4,6 και η καρτα +850 στις μνημες και αλλα +150 στον πυρηνα θερμοκρασιες εχω τσεκαρει και ingame σε vr και τρεχοντας Unigine Heaven (high settings) kai prime95 για 2 ωρες το πολυ ομως Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από demmian 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 23 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Θα δοκιμάσω το εξής: Να αλλάξω θέση την υδροψυξη. Από exhaust σε intake και να αναδιαμορφωσω τη <<θέση>> από το κάθε ανεμιστηράκι. Συγκεκριμένα: -Μπροστά- Α θέση fan: Υδρόψυξη ( Arctic Liwuif Freezer 120 - με ένα φανακι Arctic F12 δε θέση push. Β θέση fan: 1Χ Phanteks 140SP -Πάνω- 1X Phanteks 140SP -Πίσω- Arctic F12 PWM Αυτή η διάταξη είναι η καλύτερη ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Heybro είπε Αυτή η διάταξη είναι η καλύτερη ναι. Yeap απλά ελπίζω να φορέσει καθώς είναι χοντρουλικο πολύ το radiator. Δυστυχώς μου είχε κάτσει και κομμάτι ψιλοστραπατσαρισμενο ( άλλη ιστορία ατυχιας και αυτή ) κάτι που κάνει περιπλέκει το θέμα αυτό. Θα το δοκιμάσω και θα ποσταρω αποτελέσματα με τη πρώτη ευκαιρία, βέβαια με τέτοια ξαφνική ζεστή σε δωμάτιο χωρίς κλιματισμό = κάτεργο Στην τελική αν δε χωρέσει βλέπω να την αλλάζω με την 240αρα έκδοση. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nbtz89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Όσοι έχετε ζητήσει replacements στο support της NZXT, σας τα έστειλαν άνευ χρέωσης; Εμένα έσπασε ένα από τα ποδαράκια στο front cover του NZXT S340 Elite μου και για να μου στείλουν καινούριο ζητάνε 20 $ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, nbtz89 είπε Όσοι έχετε ζητήσει replacements στο support της NZXT, σας τα έστειλαν άνευ χρέωσης; Εμένα έσπασε ένα από τα ποδαράκια στο front cover του NZXT S340 Elite μου και για να μου στείλουν καινούριο ζητάνε 20 $ Για το τζάμι έχει έρθει εδώ και 20 μέρες αλλά έκατσε τελωνείο δεν ξέρω τι γίνετε δεν ζήτησαν χρήματα πάντως. Σου ζητάνε 20 δολάρια για το ποδάρι η για όλο το κουτί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nbtz89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή το καθαρίζω συχνά το κουτί από σκόνες κλπ με το βάλε-βγάλε έσπασε το πάνω δεξιά ποδαράκι από αυτά που έχει το front cover για να κουμπώνει πάνω στο κουτί. Το ίδιο ακριβώς ποδαράκι μου είχε σπάσει και στο πρώτο S340 που είχα και στο S340 Elite που έχω τώρα και θεωρώ ότι είναι κατασκευαστικό ελάττωμα από μεριάς τους γιατί ούτε το κοπανάω ούτε το τραβάω βίαια, ίσα ίσα είμαι πολύ σχολαστικός με ότι έχει να κάνει με το pc μου. Και πράγματι μου ζήτησαν 20 $ για αντικατάσταση όλου του μπροστινού καλύμματος. Απλά θεωρώ κοροιδία αν όντως στέλνουν πλαϊνά tempered glass κλπ δωρεάν και χρεώνουν για το πλαστικό. Παραθέτω και το mail τους: Sorry that this happened. Replacements are $20 For me to help you out I am going to need your 1) Your full name 2) Your full address 3) Attachment of your proof of purchase/digital invoice or your order And I will see if we can go ahead and get you this part/replacement. Thanks for choosing NZXT! Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από nbtz89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μήπως δεν κατάλαβαν τι ζήτησες; Έχει φίλος το απλό 340 όπως κ γω αλλά το μαύρο. Του είχα αναφέρει να ανοίξει ticket στην υποστήριξη. Ανεφερε οτι έσπασαν 2-3 πλαστικα ελάσματα από την πρόσοψη συγκεκριμένα και του έστειλαν ολόκληρο μπροστινό τμήμα ( καπάκι ). Δεν πλήρωσε κάτι αλλά το είδε σπασμένο στα κουμπώματα όταν το άνοιξε, μόλις το παρέλαβε από το ταχυδρομείο. Και μιλάμε για ολόκληρο μπροστινό να είναι άριστο και τα πλαστικά ελάσματα λυγισμένα. Οπότε κατ'εμε, καλύτερα επιδιόρθωσε το με πατέντα παρα να πληρωσεις σε κάτι που μπορεί να σου έρθει και σπασμένο. Βέβαια ευθύνη των ταχυδρομείων αλλά εδώ ανοίγουμε άλλη κουβέντα. Ίσως όμως έχουν αλλάξει τα υλικά πακεταρισματος. Πρόσφατα, συγκεκριμένα μου ήρθε ένα μπροστινό φίλτρο. Και ενώ ήταν μικρό σχετικά σε μέγεθος ήρθε άριστα πακεταρισμενο και ποδόσφαιρο να έπαιζαν στα ΕΛΤΑ. Δες τις επιλογές σου, προσπάθησε να τους εξηγήσεις λίγο καλύτερα και πράξε ανάλογα. Παντως ήταν δωρεάν η αποστολή/παραλαβή. Δεν είχα τελωνείο κλο Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 @nbtz89 Και εμενα περιεργο μου φαινεται να ζητανε 20$ για να στειλουν replacement....Η δεν καταλαβανε τι θελεις η θεωρουν οτι ειναι δικη σου υπαιτιοτητα (?) Ψαξτο λιγο ακομα να δεις τι θα σου πουν. Οσον αφορα τις θερμοκρασιες, μεχρι πριν κανα μηνα ειχα σε Idle 24-27 βαθμους στο CPU & 40 - 45 στην GPU ενω σε gaming ημουν στους 50-55 σε CPU και 55-62 στην GPU. Τωρα που πιασαν οι ζεστες εχω σε Idle 34-37 σε CPU & 45-48 στην GPU ενω σε gaming Φτανω 69 βαθμους στον επεξεργαστη και 79 στην καρτα γραφικων! Ειμαι ακομα στα ασφαλη ορια? Εχω φτιαξει fan profiles και απο φουρφουρια εχω τα 2 stock της NZXT πισω και επανω ως exhaust και 2 Corsair ML 140 μπροστα ως intake. Να δοκιμαζα το αναποδο? (εισαγωγη απ τα φουρφουρια που ειναι πισω και επανω και εξαγωγη απο μπροστα?) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα