Heybro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, gazp είπε Με ενδιαφερουν οι επιδοσεις τους καθως οπως ειπα η καρτα γραφικων ειναι Idle στους 44-50 βαθμους. Με ενδιαφερει πιο πολυ ομως να ειναι αθορυβοι γι αυτο σκεφτομουνα τους Corsair ML. Τα arctic F14 τα ειχα στο παλιο μου build και τα εχω ψιλοβαρεθει. @Heybro μιας και εχεις τα ML, προχωραω αφοβα? Θενκς Άφοβα ναι είναι και ήσυχοι και θορυβώδης ανάλογα σε τι στροφές τους έχεις. Μέχρι 800 900 είναι κομπλέ παραπάνω θα ακουστούν αλλά δεν ενοχλούν. Θα δεις διαφορά στις θερμοκρασίες που αυτο ειναι το βασικό. Για το θόρυβο περισσότερο κάνει ο hdd αν έχεις παρά αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) /Update Παιδιά κάποιος να κάνει mention κάποιον mod. Επειδή το πρώτο ποστ είναι τεράστιο θέλω να βάλω σε spoiler tags μετά την πρώτη μεγάλη παύλα (____). Ως αποτέλεσμα ευκολότερη ανάγνωση. << Το S340... (μέχρι τέλος πριν την τελευταία φωτογραφία) >> Ευχαριστώ @Snoob Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Εβαλα τα Corsair ML 140 μπροστα τελικα. Ρυθμισα τα ανεμιστηρια απο το AI Suite. Τωρα αντι για 47-50 βαθμους Idle στην καρτα γραφικων εχω 44....Μηπως να φτιαξω curve μονος μου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, gazp είπε Εβαλα τα Corsair ML 140 μπροστα τελικα. Ρυθμισα τα ανεμιστηρια απο το AI Suite. Τωρα αντι για 47-50 βαθμους Idle στην καρτα γραφικων εχω 44....Μηπως να φτιαξω curve μονος μου? Είδες που τα έλεγα? Κάνουν πολύ καλη δουλειά τα συγκεκριμένα ακόμα και σε χαμηλές στροφές. Άστο στο auto tuning θα τα φτιάξει το πρόγραμμα όπως πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sopas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 17/2/2018 στις 11:52 ΜΜ, ekans είπε Ωραίο θεματάκι για εμάς τους λάτρεις του κουτιού! Πιστεύω η πρώτη έκδοση είναι πιο στιβαρή απτήν elite.. Απλά το tempered της elite έκδοσης είναι πιο ωραίο.. Εγώ έχω την πρώτη έκδοση και ο bro την elite.. Φίλε Ekans, λιγο εκτός θέματος, αλλα που εστειλες μήνυμα και σου έστειλαν καινούριο ακρυλικό τζάμι δωρεάν? Έχω ενα ΝΖΧΤ ΜΑΝΤΑ και δε βλέπεις καν μέσα απο τις γρατζουνιες αφου προσπάθησα ο ταλαίπωρος να το καθαρίσω. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από sopas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, sopas είπε Φιλε Ekans, λιγο εκτος θεματος, αλλα που εστειλες μηνυμα και σου εστειλαν καινουριο ακρυλικο τζαμι δωρεαν? Εχω ενα ΝΖΧΤ ΜΑΝΤΑ και δε βλεπεις καν μεσα απο τις γρατζουνιες αφου προσπαθησα ο ταλαιπωρος να το καθαρισω. Πολύ σωστά! και τώρα περιμένω τζάμι απτο s340 elite.. θα εφαρμόσω στο παλιο s340 το τζαμι του s340 elite που είναι πιο όμορφο.. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από ekans 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, ekans είπε Πολύ σωστά! και τώρα περιμένω τζάμι απτο s340 elite.. θα εφαρμόσω στο παλιο s340 το τζαμι του s340 elite που είναι πιο όμορφο.. Λες να τους στείλω να πάρω κάνα εφεδρικό για αργότερα η θέλουν να δουν τσάμι με γρατζουνιές για να στείλουν άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 ότι θές απλά μην πέσετε όλοι μαζί και πέσει σύρμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, ekans είπε ότι θές απλά μην πέσετε όλοι μαζί και πέσει σύρμα Δηλαδή απλά τους στέλνω και καλά ότι έχω γρατζουνιές και στέλνουν άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 ειχα ρωτησει πριν κανα 20ημερο για το S340 το απλο και απο οτι καταλαβα απλα σου στελνουν καινουριο χωρις πολλα πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, redykt είπε ειχα ρωτησει πριν κανα 20ημερο για το S340 το απλο και απο οτι καταλαβα απλα σου στελνουν καινουριο χωρις πολλα πολλα Κάποιο mail η σελίδα για να τους στείλω? Ας έχω έναν να μου βρίσκεται ποτέ δεν ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 support request στο site της nzxt , αν θυμαμαι καλα. @ekans σου στελνουν το τζαμι του elite αντι για το ακρυλικο του s340 του απλου ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, redykt είπε support request στο site της nzxt , αν θυμαμαι καλα. @ekans σου στελνουν το τζαμι του elite αντι για το ακρυλικο του s340 του απλου ; Σου στέλνουν ότι έχεις ήδη! Όπως και είναι φυσικό! Aπλά εγώ έχω το παλιό s340. Ο αδερφός μου έχει το elite (για το οποίο περιμένω τζάμι) και θα βάλω το τζάμι του elite στο παλιό με modding Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από ekans 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Τους έστειλα μου απάντησαν αμέσως να μου στείλουν άλλο αλλά λένε το παρακάτω: Θα έχουμε custom charges? Μην πληρώσουμε τσάμπα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Heybro είπε Τους έστειλα μου απάντησαν αμέσως να μου στείλουν άλλο αλλά λένε το παρακάτω: Θα έχουμε custom charges? Μην πληρώσουμε τσάμπα χρήματα. Πέρυσι που χρειάστηκα 2 εξαρτήματα δεν πλήρωσα κάτι. Με ΕΛΤΑ ήρθε. Ενα παράθυρο και μια πρόσοψη δε πλήρωσα κατι. Και ήταν μεγάλο κουτί. Δυστυχώς η 2η πρόσοψη ήρθε με γρατσουνιές οπότε θα πρέπει να τη βάψω κάποια στιγμή. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα