7nisiotis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συζητήσεις γύρω από το ΝΖΧΤ Source 340: βελτιώσεις, προτάσεις, airflow/fan configurations, mods κ.α. Το πιο αγαπητό και ίσως πιο αναγνωρίσιμο κουτί της ΝΖXT. _______ Το S340 στην βασική του έκδοση κυκλοφόρησε σε 2 revisions. Η 2η βελτιωμένη ( εκτός της Elite ) είναι αυτή που θα βρείτε στην αγορά. Παρακάτωπαραθέτω όσο πιο συνοπτικά γίνεται τις διαφορές/βελτιώσεις. [ NZXT Logo, πρόσοψη ] *Η πρώτη δεν φέρει το γκρι λογότυπο στη πρόσοψη, απεναντίας, είναι ελαφρά ορατό, ανάγλυφο και σκαλισμένο προς τα μέσα. [ Διάφορες αρχικής έκδοσης και revision 2 ( μετά τον Ιούνιο του 16 ) ] *Στην δεύτερη έκδοση έχουν βελτιωθεί αισθητά 3-4 "θεματακια". (Δεν μειονεκτεί κάπου η 1η έκδοση του S340 σε σχέση με τη 2η. Και τα 4 εξτραδακια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την ΝΖΧΤ φυσικά. Εκτός της ελαφρά μικρότερης κατά μερικά χιλιοστά cable management μπάρας όπου οι βίδες ειναι σαφέστατα πιο μέσα τοποθετημένες) α) Το psu dust filter είναι κανονικό φίλτρο, πιο ποιοτικό σε σχέση με αυτό της πρώτης έκδοσης το οποίο έμοιαζε εντελώς φθηνιαρικο. ( αρχικό φίλτρο -meh ) ( βελτιωμένο ) - 2η έκδοση β) Έρχεται με ελαφρώς ( κατά μερικά χιλιοστά ) πιο "κομμένη" την cable management bar. γ) Δίπλα στην θύρες επέκτασης στη πρώτη έκδοση υπήρχε ένα κενό στο οποίο στη δεύτερη έκδοση καλύπτεται από μια λωρίδα/ ένα μικρό μακρόστενο καπάκι που κουμπώνει με 2 thumbscrews ( υπάρχει υποστήριξη και στη πρώτη έκδοση σαφέστατα ) ! Για το β) , γ) αν έχετε την πρώτη έκδοση μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν από την ΝΖΧΤ να σας αποστείλουν τα 2 αυτά αξεσουάρ. Στην δεύτερη έρχεται out of the box όπως στην φωτογραφία. *δ) Στο πρώτο revision οι expansion slots είναι μαύρες ενώ στη δεύτερη άσπρες. ** Η δεύτερη έκδοση του S340 κυκλοφορεί από Ιούνιο/Ιούλιο του 2016. _________________ -Και το S340 Elite, τι είναι; Το S340 Elite έρχεται με όλα τα καλά της 2ης έκδοσης/revision καθώς επίσης τα επακόλουθα: ✓ tempered glass αντί για το ακρυλικό του -απλου- S340. ✓ VR support στο εμπρός μέρος ✓ Puck ( management αξεσουάρ ) ✓ management έξτρα κλιψακια πίσω από τη μητρική _____________ Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από 7nisiotis 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Ωραιο θεματακι ανοιξες. Ειμαστε αρκετοι εδω με το συγκεκριμενο μοντελο και σιγουρα χρειαζεται τετοιο θεμα να συζηταμε οτιδηποτε σχετικα με αυτο. Οverall προσωπικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος minimal πανεμορφο με γυαλινο τσαμι που δεν γρατζουνιεται και δεν κανει ευκολα δαχτυλιες. Απο θερμοκρασιες εχοντας αλλαξει ανεμιστηρες παιζω σε εξαιρετικα επιπεδα σε load(53 gpu 50 cpu) και περιμενω να μου ερθουν κατι ασπρα sleeved καλωδια να βαλω και εναν nvme η ssd ακομα να κλεισει το πακετο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Ωραίο θεματάκι για εμάς τους λάτρεις του κουτιού! Πιστεύω η πρώτη έκδοση είναι πιο στιβαρή απτήν elite.. Απλά το tempered της elite έκδοσης είναι πιο ωραίο.. Εγώ έχω την πρώτη έκδοση και ο bro την elite.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Το πρώτο με το ακρυλικό γρατζουνιέται εύκολα ρε γαμωτο και δεν φαίνεται όλο το εσωτερικό νομίζω στο elite είναι πολύ μεγάλο το τζάμι πιάνει από τη μια μεριά στην άλλη. Κατά τα άλλα σε airflow cable management χωρος κουτιού νομίζω είναι ακριβώς το ίδια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω την πρώτη έκδοση του κανονικού S340 κ γω. Αγορασμενο Ιούνιο ( αρχές ) του '16. Το μόνο κουτί που έχω "ερωτευτεί" τόσο πολύ και δύσκολα θα αλλάξω στο μέλλον. Έχει φοβερό design, minimal γωνίες για τα δικά μου γούστα και ειδικά η άσπρη έκδοση έχει σωστή ισορροπία άσπρου λευκού στα σωστά σημεία. Θα συμφωνήσω κ γω για το ακρυλικό. Γρατσουνιεται πολύ εύκολα κ θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Φανάκια έχω αλλάξει. Χρησιμοποιώ την εξής διάταξη: μπροστά: 2 Χ phanteks sp 140mm πάνω: 1Χ από τα στοκ ΝΖΧΤ 120mm πίσω: Arctic Liquid Freezer 120 (P|P push pull / Arctic F12 ) Γενικά ευχαριστημένος από το airflow του ειδικά για το συγκεκριμένο design όπου είναι -κλειστό - μπροστά. @ekans Οπότε μπορέσεις γράψε μου για το βάψιμο των ssd brackets Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Και εμένα το πρώτο πανελ είχε γεμίσει γρατζουνιές και μου έστειλαν άλλο τσάμπα με ένα απλό μήνυμα χωρίς πολλά πολλά.. όσο αναφορά τα brackets, πάρε ενα σπρέι ακριλικό άσπρο με βερνίκι μαζί και βάψτα απο απόσταση 2 χέρια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολυ ωραιο thread παιδια! Βλεπω που γράφεται σπρει ακρυλικό με βερνίκι, να χρησιμοποιήσω το ιδιο και στην εσωτερική κολωνα; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από hliastsek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, hliastsek είπε Πολυ ωραιο thread παιδια! Βλεπω που γράφεται σπρει ακρυλικό με βερνίκι, να χρησιμοποιήσω το ιδιο και στην εσωτερική κολωνα; Η εσωτερική έχει άλλο βάψιμο ( glossy ) οπότε φαντάζομαι θέλει πρώτα τρίψιμο το παλιό χρώμα (;) Πάντως θα ήθελα λίγο καλύτερη ποιότητα βαφής να είχε επιλέξει η ΝΖΧΤ. Ενώ το προσέχω όσες φορές ανοίγω το καπάκι για να κάνω εσωτερικές τροποποιήσεις hardware είτε αλλαγές, ή να το καθαρίσω στις επιφάνειες, έχω καταλάθος κάνει μικρά σημάδια 2-3 χιλιοστών όπου όπως φαίνεται και από το χρώμα τους ( λευκό ) εξυσα άθελά μου το χρώμα. Η μία γρατζουνιά είναι δίπλα στο δεύτερο SSD bracket και η άλλη/οι άλλες εκεί στις γρίλιες πάνω από την θέση που τοποθετούνται οι HDD's. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 κατοχος του s340 elite κι εγω και το ερωτευτηκα μολις το πρωτοειδα. Αυτον τον καιρο ψαχνω για 2 140αρια φανακια για μπροστα μιας κι εχω ξεμεινει μονο με τα 2 στοκ 120αρια πισω και σε idle η καρτα γραφικων ειναι περιπου στους 44-50 βαθμους....Εχει κανενας να προτεινει κατι? Με ενδιαφερει και η αποδοση αλλα πρωτιστως ο θορυβος και κοιταζα τα Corsair ML140, BeQuiet Silent Wings 3 και τα Venturi της Fractal. υ.γ. ποσο σπαστικο που δεν εχει μαξιλαρακια η εστω κατι στο HDD Cage και νιωθω τη δονηση του πισι πανω στο γραφειο υ.γ. 2. πολυ ωραιο τοπικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Ml140 η δουλειά που κάνουν είναι απίστευτη στις θερμοκρασίες. Όντως είχε κραδασμούς ο hdd από μένα έφαγε σουτ και περιμένω να τσιμπήσω nvme η δεύτερο ssd. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, gazp είπε κατοχος του s340 elite κι εγω και το ερωτευτηκα μολις το πρωτοειδα. Αυτον τον καιρο ψαχνω για 2 140αρια φανακια για μπροστα μιας κι εχω ξεμεινει μονο με τα 2 στοκ 120αρια πισω και σε idle η καρτα γραφικων ειναι περιπου στους 44-50 βαθμους....Εχει κανενας να προτεινει κατι? Με ενδιαφερει και η αποδοση αλλα πρωτιστως ο θορυβος και κοιταζα τα Corsair ML140, BeQuiet Silent Wings 3 και τα Venturi της Fractal. υ.γ. ποσο σπαστικο που δεν εχει μαξιλαρακια η εστω κατι στο HDD Cage και νιωθω τη δονηση του πισι πανω στο γραφειο υ.γ. 2. πολυ ωραιο τοπικ Αυτό με τη δόνηση το παθαίνω κ γω. Τον έχω στη πρώτη θέση. ( HDD CAGE ) Δώσε μας ένα μαξ πόσο € καθώς και γενικά από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημά σου. 56 λεπτά πριν, Heybro είπε Ml140 η δουλειά που κάνουν είναι απίστευτη στις θερμοκρασίες. Όντως είχε κραδασμούς ο hdd από μένα έφαγε σουτ και περιμένω να τσιμπήσω nvme η δεύτερο ssd. Στα ποσά rpm min/max τους τρέχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Αυτό με τη δόνηση το παθαίνω κ γω. Τον έχω στη πρώτη θέση. ( HDD CAGE ) Δώσε μας ένα μαξ πόσο € καθώς και γενικά από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημά σου. Στα ποσά rpm min/max τους τρέχεις; Σε idle στα 350 δεν ακούγεται τίποτα και το αυτί να το ακουμπήσεις πάνω στον ανεμιστήρα. Σε gaming 700 στροφές πάλι δεν ακούγεται τίποτα στα 50 εκατοστά και σε mining 1000 στροφές μιας και δουλεύει συνέχεια. Βάζω fixed τιμές μέσω Ai suite και όλα κομπλέ δουλεύουν σταθερά. Από θερμοκρασίες 6 7 βαθμούς κάτω από της nzxt που είχε το κουτί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 22 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Αυτό με τη δόνηση το παθαίνω κ γω. Τον έχω στη πρώτη θέση. ( HDD CAGE ) Δώσε μας ένα μαξ πόσο € καθώς και γενικά από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημά σου. Στα ποσά rpm min/max τους τρέχεις; 30-35€ με βια 40€ μαξ. Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης, ολα τα ανεμιστηρακια ελεγχονται απο το ai suite της Asus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 21/2/2018 στις 10:18 ΜΜ, gazp είπε 30-35€ με βια 40€ μαξ. Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης, ολα τα ανεμιστηρακια ελεγχονται απο το ai suite της Asus. Χμ αρκετά χρήματα. Σε ακριβά πας σε Noctua Nf A14 λίγο πιο φθηνά Phanteks Sp/Xp 140 είτε αυτά του @Heybro Δες και τα τελευταία μοντέλα της BeQuiet. Σε πιο οικονομική κατηγορία: Arctic F14. Τα έχει ο @Fulgore αν δε κάνω λάθος. Είχα το F12 μοντέλο παλιά. Απίστευτο vfm! Μη ξεχνάς ότι παίζει ρόλο τι θες να πετύχεις (positive / negative airflow), ησυχία ή καργα απόδοση, κάτι ενδιάμεσο (?), αν έχεις μπροστά υδρόψυξη, ή αεροψυχτρα μέσα κλπ (?) Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Με ενδιαφερουν οι επιδοσεις τους καθως οπως ειπα η καρτα γραφικων ειναι Idle στους 44-50 βαθμους. Με ενδιαφερει πιο πολυ ομως να ειναι αθορυβοι γι αυτο σκεφτομουνα τους Corsair ML. Τα arctic F14 τα ειχα στο παλιο μου build και τα εχω ψιλοβαρεθει. @Heybro μιας και εχεις τα ML, προχωραω αφοβα? Θενκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα