STRIKER10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑ...ΕΧΩ ΤΗΝ MOTHERBOARD--ASUS P5QSE ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ BIOS..ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ CD ΓΙΑ USB ΚΤΛΠ...ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ BIOS ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ASUS ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ USB ΚΑΙ ΕΝΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ P5QSE.ROM ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ P5QSE.ROM ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ USB..ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
CsIns Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Το USB είναι Fat32; Αλλιώς δοκίμασε άλλο Usb.
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Το έκανες bootable το φλασάκι ή απλά πεταξες το bios στο φλασάκι?
albabis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, STRIKER10 είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑ...ΕΧΩ ΤΗΝ MOTHERBOARD--ASUS P5QSE ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ BIOS..ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ CD ΓΙΑ USB ΚΤΛΠ...ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ BIOS ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ASUS ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ USB ΚΑΙ ΕΝΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ P5QSE.ROM ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ P5QSE.ROM ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ USB..ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. κάνε μετονομασία του αρχείου με το όνομα που λέει.Από την εταιρία πρέπει να είναι με άλλο όνομα.
STRIKER10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Το έχω μετονομαστεί είδη με το όνομα που λέει αλλά τπτ δεν το αναγνωρίζει Στις 18/2/2018 στις 2:13 ΠΜ, BlueBlood7 είπε Το έκανες bootable το φλασάκι ή απλά πεταξες το bios στο φλασάκι? Το έχω κάνει bootable σε fat32 δοκίμασα ακόμα και με ntfs αλλά τπτ Στις 18/2/2018 στις 12:17 ΠΜ, CsIns είπε Το USB είναι Fat32; Αλλιώς δοκίμασε άλλο Usb. Δοκίμασα 3 διαφορετικά usb το ίδιο προβλημα
boombastik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδη εχει μια p5q που εκανε το ιδιο με στικακι δεν μπορεσα να το κανω. Απλα εβαλα το dvd που ειχε μαζι η μητρικη και to flashare. Αν το εχεις βαλτο μεσα. Μηπως στο usb μεσα το αρχειο πρεπει να το μετανομασεις σε p5qse.rom? Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από boombastik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα