ARGYVI Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας έχω την παρακάτω μητρική GA-H61M-S2PV και από (2χ2) 4gb θελω να πάω σε 8gb το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν αξίζει να πάω σε 1χ8 ή 2χ4. Επίσης επειδή έχω δει κάποιες ραμ στις αγγελίες σε μονά ντιμακια των 8gb δεν έχω βρει πολλά που να ταιριάζουν στην μητρική μου (στην οποία έχω κάνει όλα τα bios updates) και δεν ξέρω μήπως υπάρξει κάποιο πρόβλημα ... Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από ARGYVI
life is music Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, ARGYVI είπε Γεια σας έχω την παρακάτω μητρική GA-H61M-S2PV και από (2χ2) 4gb θελω να πάω σε 8gb το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν αξίζει να πάω σε 1χ8 ή 2χ4. Επίσης επειδή έχω δει κάποιες ραμ στις αγγελίες σε μονά ντιμακια των 8gb δεν έχω βρει πολλά που να ταιριάζουν στην μητρική μου (στην οποία έχω κάνει όλα τα bios updates) και δεν ξέρω μήπως υπάρξει κάποιο πρόβλημα ... αν θες να παρεις ραμ π ειναι συμβατη με την μητρικη σου παρε την crucial ballistix tactical 1600 μια 8αρα και θα εισαι πενα ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα