mynam3 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Εχω θεμα με wind vdsl 50 εδω και καποιο διαστημα, δεν μπορω να μπω σε μερικα σαιτς οποτε στραφηκα αναγκαστικα στην αλλαγη των dns μεσα απο την σελιδα του router. Πλεον μπαινω κανονικα στα site, το θεμα ειναι υπαρχει καποιο θεμα με αυτην την αλλαγη ? Ειμαι ασφαλης ?
mad-proffessor Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι εννοείς με το ασφαλείς; Το δεδομένο είναι ότι σίγουρα στη google ξέρουν σε ποια sites μπαίνεις και πιθανόν να σίγουρα κρατάνε στατιστικά. Απο εκεί και έπειτα εφόσον οι συνδέσεις udp δεν είναι κρυπτογραφημένες πάντα υπάρχει πιθανότητα κάποιος 3ος να δει τα πακέτα σου, ενω αν ψάξεις/διαβάσεις διάφορες ευπάθειες του dns πρωτοκόλλου θα αποκτήσεις ιδία αντίληψη του ζητήματος. Πάντως το θετικό είναι ότι οι servers αυτοί είναι ultra fast ενω θεωρώ απίθανο να χακαριστούν και να σου επιστρέψουν λάθος σελίδες. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από mad-proffessor ορθογραφικό 1
coffeex Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Οι DNS των Ελληνικών isp, είναι γνωστό ότι κόβανε (-νουν) την κίνηση σε sites με στοίχημα κτλ. Όλοι οι DNS τόσο της Google όσο και των OpenDNS και Quad9 είναι ασφαλείς αλλά κρατάνε logs. 1
mynam3 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Το ρωτώ αυτό γιατί τελευταία η wind μπλόκαρε καποια sites τα οποία χρειάζομαι και είχε πέσει η ταχύτητα χωρίς λόγο κατά πολύ στο download. Έβαλα τους dns της google και ως δια μαγείας μπαίνω στα site, όπως και η ταχύτητα επανήλθε. Από εκεί που είχα κατέβασμα μαξ 2.5 mb/s, έχω ξανά 4.2-5 . Το θέμα το έκανα γιατί τυχαίνει να μπαίνω σε ebanking και είχα απορία για το αν είμαι πλέον ασφαλής όπως με τους dns της wind ( όσο γίνεται αυτό ) και αν θα μπορούσε κάποιος να αποσπάσει πληροφορίες ευκολότερα. Για τα περί logs, φακελωματος κλπ δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα μιας και όλα πλέον φακελωνοντε.
JIMBOAthens Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, mynam3 said: Το ρωτώ αυτό γιατί τελευταία η wind μπλόκαρε καποια sites τα οποία χρειάζομαι και είχε πέσει η ταχύτητα χωρίς λόγο κατά πολύ στο download. Έβαλα τους dns της google και ως δια μαγείας μπαίνω στα site, όπως και η ταχύτητα επανήλθε. Από εκεί που είχα κατέβασμα μαξ 2.5 mb/s, έχω ξανά 4.2-5 . Το θέμα το έκανα γιατί τυχαίνει να μπαίνω σε ebanking και είχα απορία για το αν είμαι πλέον ασφαλής όπως με τους dns της wind ( όσο γίνεται αυτό ) και αν θα μπορούσε κάποιος να αποσπάσει πληροφορίες ευκολότερα. Για τα περί logs, φακελωματος κλπ δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα μιας και όλα πλέον φακελωνοντε. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την Wind. Μπορείς να μου πεις πως ακριβώς άλλαξες τις τιμές των dns και σε ποιο menu του modem (ZTE 168)? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων....
mynam3 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, JIMBOAthens είπε Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την Wind. Μπορείς να μου πεις πως ακριβώς άλλαξες τις τιμές των dns και σε ποιο menu του modem (ZTE 168)? Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.... http://m.setuprouter.com/router/zte/h220n/dns.htm Δες εδώ φίλε μου
JIMBOAthens Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, mynam3 said: http://m.setuprouter.com/router/zte/h220n/dns.htm Δες εδώ φίλε μου Σε ευχαριστώ. Έβαλα στην αντίστοιχη σελίδα του router τους DNS της Google όπως ακριβώς λέει εκεί αλλά πάλι δεν έχω πρόσβαση στο γνωστό site με τα torrents. Πρέπει να αλλάξω και κάτι ακόμα? Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από JIMBOAthens
coffeex Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δοκίμασε win+r γράψε cmd και τρέξε την εντολή ipconfig /flushdns
JIMBOAthens Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 2 minutes ago, coffeex said: Δοκίμασε win+r γράψε cmd και τρέξε την εντολή ipconfig /flushdns Την έτρεξα και μου έβγαλε: "Succesfully flushed the DNS Resolver Cache". Πάλι όμως δεν μπαίνει στο site....
coffeex Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Για δώσε nslookup onoma_site και πες μας τι σου βγάζει.
JIMBOAthens Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 14 minutes ago, coffeex said: Για δώσε nslookup onoma_site και πες μας τι σου βγάζει. Server: Unknown Address: 127.0.0.1 Restart έχω κάνει αρκετές φορές...
coffeex Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Βάλε dns server στην κάρτα δικτύου και ξαναδοκίμασε.
JIMBOAthens Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, coffeex said: Βάλε dns server στην κάρτα δικτύου και ξαναδοκίμασε. Ver 4(TCP/IPv4) Properties: - Obtain an IP address automatically - Use the following DNS server addresses: Preffered DNS Server: 8.8.8.8 Alternate DNS Server: 8.8.4.4 Κάτσε να κάνω και ένα restart και στο router και στο PC... PS1: Τίποτα... Τα ίδια... PS2: Να διευκρινίσω ότι το Transmission κατεβάζει κανονικά torrents από άλλα sites... PS3: Έχει αναφερθεί εδώ: Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από JIMBOAthens
coffeex Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Στείλε μου σε pm το site να δοκιμάσω και εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα