spiros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 βασικα εχω κολησει με ΤΗΝ ΗΟΛ λογω μαιλ και δεν θελω να αλλαξω... εχει κανεις ΗΟΛ να μου πει εντυπωσεις απο το DSL? τι ταχυτητες παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NkC Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 :roll: Afou yparxoun hdh topic pou analuoun tis sundeseis k sou lene me liga logia poioes einai oi pio a3iopistes mporeis na mou e3hghseis giati exeis kollhma me th hol logw mail? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 nai... einai aplo alla na sto pw... to email mou einai [email protected] kai to ehoune peripou 200 atoma... an paw se forthnet tha prepei na enhmerwsw 200 atoma oti allaksa mail... ([email protected] kai an yparhei diathesimo...) ayto pou me noiazei einai na mou pei kapios an me HOL tha exw kalh syndesh... den me noiazoun diafores 2kb/sec... oute ta ping na einai TELEIA... epipleon ehw proplirwsei sthn HOL 2 xronia ta opoia kai tha xasw...(enw me anabathmisi se ADSL mou afairoune ta lefta!) ayta ta oliga! eyxaristw! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Xeris file mou iparxei kai to multi-send mail...de mporeis na steileis ena mail se olous gia allagh; sta kinhta diladi ama allazis noumero sou ine poio eykolo na enhmerosis;;;; H hol einai argh genika parolo pou den exi kai tooosous xrhstes... Ola pernane basika apo ote kai forthnet...kai epeidh ston pOTE exi pollous xabaledes tha protina thn forthnet pou anaba9mizei egkaira...exei onoma pou de tha ithele na xalasei sto DSL pou ine ola ta lefta! MHN KSEXNATE OTI OPOIOS PAREI DSL DYSKOLA THA ALLAXEI PROVIDER META! MPOREI NA TO EXEI KAI MIA ZVH!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Xeris file mou iparxei kai to multi-send mail...de mporeis na steileis ena mail se olous gia allagh; sta kinhta diladi ama allazis noumero sou ine poio eykolo na enhmerosis;;;;H hol einai argh genika parolo pou den exi kai tooosous xrhstes... Ola pernane basika apo ote kai forthnet...kai epeidh ston pOTE exi pollous xabaledes tha protina thn forthnet pou anaba9mizei egkaira...exei onoma pou de tha ithele na xalasei sto DSL pou ine ola ta lefta! MHN KSEXNATE OTI OPOIOS PAREI DSL DYSKOLA THA ALLAXEI PROVIDER META! MPOREI NA TO EXEI KAI MIA ZVH!!!!!!!!! αυτο με το μουλτι εμαιλ ειναι πρακτικα ανεφικτο! γιατι οποιος διαλεξει ενα προβαιντερ με ΝΤΙ- ΕΣ ΕΛ θα τον εχει μια ζωη? δεν το καταλαβα αυτο! :?: :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boredmind Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 eEee?E?EE?? giati apla vale to outlook k steile... etairiko ean einai mono de simferei alliws proswpika mias kai exo dei tin HOL de tha stin proteina an k ISDN exo HOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 eEee?E?EE?? giati apla vale to outlook k steile... etairiko ean einai mono de simferei alliws proswpika mias kai exo dei tin HOL de tha stin proteina an k ISDN exo HOL kai egw 56k hol ehw twra...(kai den eime k eyxaristimenos genika) alla ksanaeipa 1)xanw 24 mhnes syndromh ENTELWS pou shmenei kapou 150 eyrw... 2)den mporw na kanw multi mail giati den ehw sto adress ola ta mail pou xreiazonte gia th douleia mou PS KAPOIOS ME HOL ADSL????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheNetPoet Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 ρε παιδια, ο ανθρωπος ρωτάει εντυπώσεις για HOL, όχι πως να στείλει mass mail.... tespa.. έχω HOL dsl 384 εδώ και 5 μήνες περίπου. Κατεβάζω σχεδόν πάντα με full speed, 48-49KBps και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή της. Είμαι στην Αθήνα στον Αγ. Δημήτριο, και απ΄όσο γνωρίζω το dslam είναι γεμάτο, άρα λογικά και το backbone προς τη HOL είναι αρκετά καλό. Βέβαια δεν είναι η φθηνότερη σύνδεση, αν σε απασχολεί να βρεις το φθηνότερο κόστος μάλλον πρέπει να δεις αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 ρε παιδια' date=' ο ανθρωπος ρωτάει εντυπώσεις για HOL, όχι πως να στείλει mass mail.... tespa.. έχω HOL dsl 384 εδώ και 5 μήνες περίπου. Κατεβάζω σχεδόν πάντα με full speed, 48-49KBps και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή της. Είμαι στην Αθήνα στον Αγ. Δημήτριο, και απ΄όσο γνωρίζω το dslam είναι γεμάτο, άρα λογικά και το backbone προς τη HOL είναι αρκετά καλό. Βέβαια δεν είναι η φθηνότερη σύνδεση, αν σε απασχολεί να βρεις το φθηνότερο κόστος μάλλον πρέπει να δεις αλλού.[/quote'] να σαι καλα φιλε μου!! οσο για το τι ρωταω να 'γιασει το στομα σου, απλα δεν ηθελα να το πω, γιατι θα κατεληγα να τακωθω!!! :? οσο για την ΗΟΛ εγω ειμαι κεντρο αθηνα... θα παρω μαλλον ΗΟΛ και οπως ειπα επειδη εχω προπληρωσει κ αν φυγω θα χασω τα λεφτα, για μενα αυτη ειναι η φτηνοτερη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheNetPoet Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 οπως και να το δεις, αν εχεις προπληρωσει τοσα χρηματα, σαφως και συμφερει να περασεις σε HOL aDSL τουλάχιστον για το διάστημα που αναλογούν τα χρήματα αυτά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 etsi etsi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.