Psyber Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερά στα όμορφα κορίτσια και στα μουρνταρικα αγόρια. Ο πατήρ μου έχει μία παλιά τηλεόραση της Sony. Θέλω ένα τρόπο να μπορεί να παίζει ταινίες γιατί η ίδια η tv δεν έχει software media player, ούτε usb. Αυτό που θα ήθελα να μου προτείνετε είναι μία hdmi συσκευή στην οποία να μπορώ να φορτώσω φλασακι usb ή και να μπορώ να βάλω εσωτερικό δίσκο. Εθερνετ θα ηταν βολικό. Που πιστευετε ότι θα μπορούσα να κατευθυνθώ; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Αν σε ενδιαφέρει έχω ότι πιο εύχρηστο σε media player to WD tv live στις αγγελίες.στειλε μου ΡΜ αν δε το βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μπορεις να βρεις και κανενα popcornhour A100 μεταχειρ φτηνα να του βαλεις ενα δισκο να κοτσαρεις και ethernet και να ειναι οκ. Εχει ευκολη χρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα