Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fsbmaniac είπε

Χωρις λογο τεραστιο... επισης εχωντας τοσο αναξιοπιστο hardware η Lg  στα κινητα της εως τωρα... δυσκολο να εμπιστευτεις αν δεν παρεις feedback κανα 3-4 μηννες απο τους beta testers

Τεραστια οθονη ισως, τεραστιο δεν νομιζω.

Εχει πολυ μικρα bezels ετσι οπως το βλεπω.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ωραίο κ.τ.λ. ΑΛΛΑ:

Εχθές, V10 του αδερφού μου, ξαφνικά bootloop! Ευτυχώς έχει ακόμα ένα μήνα εγγύηση.....

Άντε να ξαναπάρει lg !!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kostasspil είπε

Θεματαρες έχουν και δεν φαίνεται να ιδρώνει η εταιρία

Εγω κάποτε που πήγα να πουλήσω ενα lg g4 ολοι με ρωταγαν αν ειναι απο βουλγαρια ..... λεω γιατι ρε παιδια και μου ειπαν οτι αυτες η παρτίδες εκαναν restart χωρις λογο :(

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, darkman είπε

Εγω κάποτε που πήγα να πουλήσω ενα lg g4 ολοι με ρωταγαν αν ειναι απο βουλγαρια ..... λεω γιατι ρε παιδια και μου ειπαν οτι αυτες η παρτίδες εκαναν restart χωρις λογο :(

ολα τα g4 έκαναν καποια στιγμη (αν ζεστανοντουσαν λιγο η έπεφταν έστω μια φορά )

Δημοσ.

4gb ram. Για πολλά ζαρζαβατικά η LG. 6gb κάτι πάει να γίνει. Αλλά και πάλι. Δεν πάει καθόλου καλά αυτή η εταιρία. 

Για όσους μουρμουριζουν ότι τα 4 είναι αρκετά να τους ενημερώσω ότι το 5Τ μου αφήνει 1,5-2 gb ελεύθερα με Facebook, messenger, Allo, Viber, κλπ απαραιτητα οπως photos.google, onedrive κλπ και μια κάμερα ip για άμεσες ειδοποιήσεις κλειδωμένα. 

Οπότε τα 6gb με τέτοιο επεξεργαστή είναι πλέον το όριο. Οτιδήποτε ποιο κάτω είναι απάτη για δικαιολόγηση των s , plus και άλλες τέτοιες αηδιες για να στεγνώνουν τις τσέπες με ποιο ευγενικό τρόπο. 

Αισχος. 

1 ώρα πριν, Kostasspil είπε

Θεματαρες έχουν και δεν φαίνεται να ιδρώνει η εταιρία

Φτηνοκατασκευες και πρόχειρη μελέτη. Χάλια υποστήριξη από αναβαθμίσεις και πολλά προβλήματα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις. 

Κακό το όνομα αλλά αυτό διορθώνεται μόνο στο πέρας του χρόνου. Αν είναι καλό θα δείξει και θα κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη. Αλλά προς το παρόν μακριά.

• Confused 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, darkman είπε

Μόνο αυτές από Βουλγαρία... Όλες οι άλλες ήταν απροβληματιστες :lol:

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nectons είπε

4gb ram. Για πολλά ζαρζαβατικά η LG. 6gb κάτι πάει να γίνει. Αλλά και πάλι. Δεν πάει καθόλου καλά αυτή η εταιρία. 

Για όσους μουρμουριζουν ότι τα 4 είναι αρκετά να τους ενημερώσω ότι το 5Τ μου αφήνει 1,5-2 gb ελεύθερα με Facebook, messenger, Allo, Viber, κλπ απαραιτητα οπως photos.google, onedrive κλπ και μια κάμερα ip για άμεσες ειδοποιήσεις κλειδωμένα. 

Οπότε τα 6gb με τέτοιο επεξεργαστή είναι πλέον το όριο. Οτιδήποτε ποιο κάτω είναι απάτη για δικαιολόγηση των s , plus και άλλες τέτοιες αηδιες για να στεγνώνουν τις τσέπες με ποιο ευγενικό τρόπο. 

Αισχος. 

Φτηνοκατασκευες και πρόχειρη μελέτη. Χάλια υποστήριξη από αναβαθμίσεις και πολλά προβλήματα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις. 

Κακό το όνομα αλλά αυτό διορθώνεται μόνο στο πέρας του χρόνου. Αν είναι καλό θα δείξει και θα κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη. Αλλά προς το παρόν μακριά.

και μένα το pixel με σχεδόν τα ίδια αφήνει 2 με 2,3 ελεύθερη μάλλον επειδή δεν έχω πολλούς φίλους στο fb

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ziaba είπε

και μένα το pixel με σχεδόν τα ίδια αφήνει 2 με 2,3 ελεύθερη μάλλον επειδή δεν έχω πολλούς φίλους στο fb

Ναι μάλλον αυτό φταίει. Έχεις δίκιο. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, redcom7 είπε

Επειδή δυστυχώς έχω 3 μπρικαρισμενα LG στο σπίτι δύσκολο το βλέπω να ακουμπήσω

Κι εγώ ένα lg flex 2 διετίας. Ποτέ ξανά κινητό lg, πλυντήριο ίσως... :D

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, nectons είπε

Αισχος. 

Οσο πιο πολύ ram έχεις τόσο πιο πολλά είναι ανοιχτά και τρέχουν

Αυτή τι στιγμή το g3 μου με 3gb ram χρησιμοποιεί τα 2 από τα τρία και τρέχει απροβλημάτιστα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Superuser είπε

Οσο πιο πολύ ram έχεις τόσο πιο πολλά είναι ανοιχτά και τρέχουν

Αυτή τι στιγμή το g3 μου με 3gb ram χρησιμοποιεί τα 2 από τα τρία και τρέχει απροβλημάτιστα

Φυσικά και έχει το ατελείωτο lag που εγώ δεν θέλω. Στο 5Τ όλα φορτώνουν με απίστευτη ταχύτητα κυρίως λόγο τσιπσετ και όχι μνήμης. Αυτό που κάνει η μνήμη είναι να κρατά ανοικτές τις εφαρμογές ώστε ποτέ να μην χάνεται τίποτε σε συνδυασμό με την αστραπιαία απόκριση σε όλες τις εφαρμογές. 

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει ολες οι ναυαρχιδες να εχουν τον ιδιο επεξεργαστη και πανω κατω το ιδιο design. Δεν υπαρχει καμια φαντασια, καμια διαφοροποιηση, κανενας λογος να διαλεξεις το ενα εναντι του αλλου (περα απο την τιμή). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...