nfsmw_gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, fsbmaniac είπε Χωρις λογο τεραστιο... επισης εχωντας τοσο αναξιοπιστο hardware η Lg στα κινητα της εως τωρα... δυσκολο να εμπιστευτεις αν δεν παρεις feedback κανα 3-4 μηννες απο τους beta testers Τεραστια οθονη ισως, τεραστιο δεν νομιζω. Εχει πολυ μικρα bezels ετσι οπως το βλεπω.
darkman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Ωραια φαινεται αν και τα lg εχουνε τα θεματακια τους ,οπως βεβαια τα περισσότερα κινητά
bill987 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Ωραίο κ.τ.λ. ΑΛΛΑ: Εχθές, V10 του αδερφού μου, ξαφνικά bootloop! Ευτυχώς έχει ακόμα ένα μήνα εγγύηση..... Άντε να ξαναπάρει lg !!!
Kostasspil Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 27 minutes ago, darkman said: αν και τα lg εχουνε τα θεματακια τους Θεματαρες έχουν και δεν φαίνεται να ιδρώνει η εταιρία 2
darkman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Kostasspil είπε Θεματαρες έχουν και δεν φαίνεται να ιδρώνει η εταιρία Εγω κάποτε που πήγα να πουλήσω ενα lg g4 ολοι με ρωταγαν αν ειναι απο βουλγαρια ..... λεω γιατι ρε παιδια και μου ειπαν οτι αυτες η παρτίδες εκαναν restart χωρις λογο 1
Black Demis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, darkman είπε Εγω κάποτε που πήγα να πουλήσω ενα lg g4 ολοι με ρωταγαν αν ειναι απο βουλγαρια ..... λεω γιατι ρε παιδια και μου ειπαν οτι αυτες η παρτίδες εκαναν restart χωρις λογο ολα τα g4 έκαναν καποια στιγμη (αν ζεστανοντουσαν λιγο η έπεφταν έστω μια φορά )
nectons Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 4gb ram. Για πολλά ζαρζαβατικά η LG. 6gb κάτι πάει να γίνει. Αλλά και πάλι. Δεν πάει καθόλου καλά αυτή η εταιρία. Για όσους μουρμουριζουν ότι τα 4 είναι αρκετά να τους ενημερώσω ότι το 5Τ μου αφήνει 1,5-2 gb ελεύθερα με Facebook, messenger, Allo, Viber, κλπ απαραιτητα οπως photos.google, onedrive κλπ και μια κάμερα ip για άμεσες ειδοποιήσεις κλειδωμένα. Οπότε τα 6gb με τέτοιο επεξεργαστή είναι πλέον το όριο. Οτιδήποτε ποιο κάτω είναι απάτη για δικαιολόγηση των s , plus και άλλες τέτοιες αηδιες για να στεγνώνουν τις τσέπες με ποιο ευγενικό τρόπο. Αισχος. 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Θεματαρες έχουν και δεν φαίνεται να ιδρώνει η εταιρία Φτηνοκατασκευες και πρόχειρη μελέτη. Χάλια υποστήριξη από αναβαθμίσεις και πολλά προβλήματα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Κακό το όνομα αλλά αυτό διορθώνεται μόνο στο πέρας του χρόνου. Αν είναι καλό θα δείξει και θα κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη. Αλλά προς το παρόν μακριά. 2
lek88 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, darkman είπε Εγω κάποτε που πήγα να πουλήσω ενα lg g4 ολοι με ρωταγαν αν ειναι απο βουλγαρια ..... λεω γιατι ρε παιδια και μου ειπαν οτι αυτες η παρτίδες εκαναν restart χωρις λογο Μόνο αυτές από Βουλγαρία... Όλες οι άλλες ήταν απροβληματιστες
ziaba Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, nectons είπε 4gb ram. Για πολλά ζαρζαβατικά η LG. 6gb κάτι πάει να γίνει. Αλλά και πάλι. Δεν πάει καθόλου καλά αυτή η εταιρία. Για όσους μουρμουριζουν ότι τα 4 είναι αρκετά να τους ενημερώσω ότι το 5Τ μου αφήνει 1,5-2 gb ελεύθερα με Facebook, messenger, Allo, Viber, κλπ απαραιτητα οπως photos.google, onedrive κλπ και μια κάμερα ip για άμεσες ειδοποιήσεις κλειδωμένα. Οπότε τα 6gb με τέτοιο επεξεργαστή είναι πλέον το όριο. Οτιδήποτε ποιο κάτω είναι απάτη για δικαιολόγηση των s , plus και άλλες τέτοιες αηδιες για να στεγνώνουν τις τσέπες με ποιο ευγενικό τρόπο. Αισχος. Φτηνοκατασκευες και πρόχειρη μελέτη. Χάλια υποστήριξη από αναβαθμίσεις και πολλά προβλήματα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Κακό το όνομα αλλά αυτό διορθώνεται μόνο στο πέρας του χρόνου. Αν είναι καλό θα δείξει και θα κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη. Αλλά προς το παρόν μακριά. και μένα το pixel με σχεδόν τα ίδια αφήνει 2 με 2,3 ελεύθερη μάλλον επειδή δεν έχω πολλούς φίλους στο fb
nectons Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, ziaba είπε και μένα το pixel με σχεδόν τα ίδια αφήνει 2 με 2,3 ελεύθερη μάλλον επειδή δεν έχω πολλούς φίλους στο fb Ναι μάλλον αυτό φταίει. Έχεις δίκιο.
Marduk1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 θα αργησουμε πολυ να δουμε την παλια lg.δυστυχως...
nik5163 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 19 ώρες πριν, redcom7 είπε Επειδή δυστυχώς έχω 3 μπρικαρισμενα LG στο σπίτι δύσκολο το βλέπω να ακουμπήσω Κι εγώ ένα lg flex 2 διετίας. Ποτέ ξανά κινητό lg, πλυντήριο ίσως... 1
Superuser Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, nectons είπε 4gb ram. Για πολλά ζαρζαβατικά η LG. 6gb κάτι πάει να γίνει. Αλλά και πάλι. Δεν πάει καθόλου καλά αυτή η εταιρία. Για όσους μουρμουριζουν ότι τα 4 είναι αρκετά να τους ενημερώσω ότι το 5Τ μου αφήνει 1,5-2 gb ελεύθερα με Facebook, messenger, Allo, Viber, κλπ απαραιτητα οπως photos.google, onedrive κλπ και μια κάμερα ip για άμεσες ειδοποιήσεις κλειδωμένα. Οπότε τα 6gb με τέτοιο επεξεργαστή είναι πλέον το όριο. Οτιδήποτε ποιο κάτω είναι απάτη για δικαιολόγηση των s , plus και άλλες τέτοιες αηδιες για να στεγνώνουν τις τσέπες με ποιο ευγενικό τρόπο. Αισχος. Φτηνοκατασκευες και πρόχειρη μελέτη. Χάλια υποστήριξη από αναβαθμίσεις και πολλά προβλήματα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Κακό το όνομα αλλά αυτό διορθώνεται μόνο στο πέρας του χρόνου. Αν είναι καλό θα δείξει και θα κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη. Αλλά προς το παρόν μακριά. Οσο πιο πολύ ram έχεις τόσο πιο πολλά είναι ανοιχτά και τρέχουν Αυτή τι στιγμή το g3 μου με 3gb ram χρησιμοποιεί τα 2 από τα τρία και τρέχει απροβλημάτιστα
nectons Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Superuser είπε Οσο πιο πολύ ram έχεις τόσο πιο πολλά είναι ανοιχτά και τρέχουν Αυτή τι στιγμή το g3 μου με 3gb ram χρησιμοποιεί τα 2 από τα τρία και τρέχει απροβλημάτιστα Φυσικά και έχει το ατελείωτο lag που εγώ δεν θέλω. Στο 5Τ όλα φορτώνουν με απίστευτη ταχύτητα κυρίως λόγο τσιπσετ και όχι μνήμης. Αυτό που κάνει η μνήμη είναι να κρατά ανοικτές τις εφαρμογές ώστε ποτέ να μην χάνεται τίποτε σε συνδυασμό με την αστραπιαία απόκριση σε όλες τις εφαρμογές.
neten Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει ολες οι ναυαρχιδες να εχουν τον ιδιο επεξεργαστη και πανω κατω το ιδιο design. Δεν υπαρχει καμια φαντασια, καμια διαφοροποιηση, κανενας λογος να διαλεξεις το ενα εναντι του αλλου (περα απο την τιμή).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα