voltmod Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Λαμβάνοντας υπόψη ότι το G6 παρουσιάστηκε πέρυσι στο MWC (Mobile World Congress) θα περίμενε κάποιος ότι η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα παρουσίαζε τη νέα έκδοση του φέτος την ίδια περίοδο όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει από ότι φαίνεται. Στο MWC πρόκειται να δούμε πάντως μία περισσότερο εξελιγμένη και AI-infused έκδοση του V30, που θα ονομάζεται κατά πάσα πιθανότητα V30s. Ο γνωστός και αξιόπιστος leakster, Evan Blass (@evleaks) του Venture Beat αναφέρει πως η συσκευή ενδεχομένως να μην ονομαστεί G7 και πως για την ώρα έχει την κωδική ονομασία “Judy”. Θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 845 SoC που θα συνοδεύεται από 4GB RAM και από 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου ενώ θα υπάρξει και έκδοση, κατά πάσα πιθανότατα “plus” ή “s” με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η ναυαρχίδα της LG θα διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών με αναλογία πλευρών 18:9 που θα είναι HDR10-capable και θα διαθέτει φωτεινότητα 800-nits. Η οθόνη θα κάνει χρήση της τεχνολογίας MLCD+ της LG που καταναλώνει 35% λιγότερη ενέργεια από ότι οι οθόνες της στάνταρντ τεχνολογίας LCD IPS. Το πάνελ επίσης αναμένεται να διαθέτει RGBW subpixel matrix, με το “W” να αναφέρεται σε λευκού χρώματος subpixel. Η συσκευή επίσης αναμένεται να διαθέτει διπλή κύρια κάμερα που θα βασίζεται σε δύο αισθητήρες 16 Megapixels και θα διαθέτει σύστημα φακών f/1.6 με γυάλινα οπτικά στοιχεία. Επίσης πρόκειται να αντέχει στη σκόνη και στο νερό (IP68) και θα καλύπτει στρατιωτικές προδιαγραφές όσον αφορά στην αντοχή του. Επίσης θα διαθέτει στερεοφωνικά, “Boombox” ηχεία, ασύρματη φόρτιση και AI-powered camera. GSMArena Δείτε ολόκληρο το άρθρο
redcom7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Επειδή δυστυχώς έχω 3 μπρικαρισμενα LG στο σπίτι δύσκολο το βλέπω να ακουμπήσω 5 3
Billator Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Not bad Για να δούμε όμως πραγματικά τι θα βγεί! Χαχαχα
Zengar Zombolt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Για να δούμε γιατί μας έχουν απογοητεύσει πολύ τα LG smartphones.... 2 1
fsbmaniac Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Χωρις λογο τεραστιο... επισης εχωντας τοσο αναξιοπιστο hardware η Lg στα κινητα της εως τωρα... δυσκολο να εμπιστευτεις αν δεν παρεις feedback κανα 3-4 μηννες απο τους beta testers 1
pikoriko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Κακός. Πολύ αργούνε οι εταιρίες. Κανονικά πρέπει ανά 12 ώρες να βγάζουν και από ένα μοντελο 1
Dodo_35 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Να δούμε πόσα bootloop θα κάνει αυτό την ημέρα 😁😁 1 1
chrisSerres Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 πφφφ.. Θα περάσω και τρίτη χρονιά ανησυχώντας μή βγάλει bootloop το lg g4 μου... ...Όχι πάλι στρογγυλεμένες γωνίες το πάνελ, όχι πάλι! Στρογγύλεψαν το σασί ΟΚ, όχι όμως και την οθόνη! Μόνο εμένα μου φαίνεται σαν γυναικείο αυτό το πράγμα? 1
Panikas13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Που δεν θα έρθει ευρώπη η θα έρθει 6-7 μήνες μετά, να λείπει πραγματικά.
ziaba Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, pikoriko είπε Κακός. Πολύ αργούνε οι εταιρίες. Κανονικά πρέπει ανά 12 ώρες να βγάζουν και από ένα μοντελο μα ήδη θα το παρουσιάσει πολύ αργά, το g6 κυκλοφόρησε πέρσι τον Μάρτιο και αυτό ήταν με προπερυσινά specs
Kostasspil Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Ελπίζω το νέο μοντέλο να ναι απαλλαγμένο απ' τις παιδικές ασθένειες των προηγούμενων 2
Dudadidos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, chrisSerres είπε ...Όχι πάλι στρογγυλεμένες γωνίες το πάνελ, όχι πάλι! Στρογγύλεψαν το σασί ΟΚ, όχι όμως και την οθονη Μόνο εμένα μου φαίνεται σαν γυναικείο αυτό το πράγμα? Και μένα φίλε ! Μην ανησυχείς... Κάτι δεν μ ' αρεζε και μετά είδα τις στρογγυλεμένες γωνίες στην οθόνη , μπλιαχ... Άσε που iphonίζει άσχημα, κάτι δικό τους δεν μπορούν να σκεφτούν αυτοί ? 2 1
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Τα G6 και V30 ακομα ειναι χωρις android 8..... Επισης LG mobile hellas αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει πια(βεβαια η Procordia τα επισκευαζει προς το παρον).
k_dinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Το πάνελ επίσης αναμένεται να διαθέτει RGBW subpixel matrix Μας τα χάλασε με την οθόνη..
sokinfragoul Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 μετά από τόσο μεγάλη απουσία από το εμπόριο δεν βλέπω να στεριώνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα