Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Θα ηθελα αμα γνωριζει καποιος ενα αξιοπιστο καταστημα/site που εχει φθηνες καρτες γραφικων οπως gtx 1050ti....

Ευχαριστω :)

Δημοσ.

Αυτή δεν υπάρχουν , τουλάχιστον προσβάσιμες από εμάς στην ελλάδα. Οπότε ξέχνα το , γιατί θα σε πιάσουν κώτσο .

Οι τιμές το περασμένο καλοκαίρι ήταν gtx 1060 3gb από 215 ευρώ και gtx 1070 από 390 ευρώ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΩΡΑ και όποιος τις αγοράζει για το χαβαλέ του , πιάνεται κορόϊδο .

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
Στις 2/17/2018 στις 11:52 ΠΜ, JackGRHD είπε

Καλησπερα! Θα ηθελα αμα γνωριζει καποιος ενα αξιοπιστο καταστημα/site που εχει φθηνες καρτες γραφικων οπως gtx 1050ti....

Ευχαριστω :)

Δυο στενα ποιο κατω απο το περιπτερο του Βαγγελα αριστερα στο στενο στα 100-150μ στα δεξια.

Ελπιζω να καταλαβες :D

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 2/21/2018 στις 6:34 ΜΜ, ~Palpatin~ είπε

Δυο στενα ποιο κατω απο το περιπτερο του Βαγγελα αριστερα στο στενο στα 100-150μ στα δεξια.

Ελπιζω να καταλαβες :D

Τον βρηκα τον βαγγελα και μου ειπε οτι εχει gtx 1080 με 5 κοτοπουλα η μια αλλα εγω εχω μονο μετρητα :(

Δημοσ.
11 ώρες πριν, JackGRHD είπε

Τον βρηκα τον βαγγελα και μου ειπε οτι εχει gtx 1080 με 5 κοτοπουλα η μια αλλα εγω εχω μονο μετρητα :(

Δεν σου είπε ο φίλος να πας στο Βαγγέλα αλλά πιο κάτω. Την πάτησες!!! Ο Βαγγέλας είναι γνωστό οτι είναι λάτρης της ανταλλακτικής οικονομίας. Ασε που έχει τη φήμη του κλεφτοκοτά.

Κανε ένα κόπο και ξαναπήγαινε προς τα εκεί. Θα βρεις πολλά. Πες τους τη μαγική λέξη "crypto" και θα σε εξυπηρετήσουν. Να είσαι όμως άπλας με το μετρητό. :P

Ερώτηση: Από πότε εφερε κάρτες ο Βαγγέλας?? Δεν το είχα μάθει!!:P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ο Βαγγελας εχει σε ενα κασονι καμια 300αρια TNT2 και δινει και 50 μετρα καλωδιο και κολητηρι και οδηγιες γραμμενες πισω απο κουτι με τσιγαρα για SLI καλωδιωση! Σου λεει ο Βαγγελας "Τωρα που πηραν οι καρτες τον ανηφορο, που θα πας? Σε μενα θα ξαναρθεις! Και κοιτα...  η δουλεια γινεται ολη με passive! Ουτε ανεμιστηρια ουτε τιποτα, απλα βγαλτα ολα στο  μπαλκονι!" :D

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίξω νεο θέμα ήρθα να πω για όσους δεν το ήξερα βγήκαν οι καινούργιες γενιάς κάρτες 2080 κτλπ οπότε λογικά τώρα θα πέσουν αρκετά οι άλλες 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, JackGRHD είπε

Για να μην ανοίξω νεο θέμα ήρθα να πω για όσους δεν το ήξερα βγήκαν οι καινούργιες γενιάς κάρτες 2080 κτλπ οπότε λογικά τώρα θα πέσουν αρκετά οι άλλες 

Μη φας...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...