Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, mumra είπε Οκ.Ευχαριστω.Απλα δεν ξέρω αν τα pixels τα έβλεπα λόγω ελλατωματικου panel ή λόγω ανάλυσης κλπ οπότε πρέπει να πάω σε άλλο. Oύτε εγώ!
mumra Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 . Αφού πάντως θα πάω από το κατάστημα που τις έχει όλες αναμμένες θα τις δω και εκει .Ευχαριστω για την βοήθεια.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δύσκολα να τις έχει όλες αλλα μακάρι κάποια να είναι.
mumra Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 έχει όσες έχει στο site dell exclusive store
mumra Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Στις 25/2/2018 στις 7:04 ΜΜ, radiohead είπε αχαααααά Καλησπέρα και πάλι.Η dell μου αντικατέστησε την οθόνη. Αυτή δεν έχει τα ίδια θέματα με την προηγούμενη αλλα πάλι δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Δεν μπορώ να βρώ κάτι που να βολεύει.Μπαινω στο chrome τα χρώματα είναι φωτεινά που σχεδόν σε τυφλώνονυν.Χωρίς να κάνω κάτι πάω να δουλέψω στο autocad και εκεί είναι αρκετά πιο σκούρα προς φυσιολογικά.Αν μειώσω την φωτεινότητα (την έχω στο 60) θα είναι καλύτερα στο chrome και πολύ σκούρα στο autocad .Κρίμα.Έβαλα πάλι και τους drivers.Τα ίδια.Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα ή κολλήματα με τα windows 10 αλλα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου η εικόνα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 δεν είπες οτι θα τις έβλεπες στημένες εκεί και θα επέλεγες;
mumra Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Τις είδα.Δεν είδα καμία διαφορά σε αυτε που ήταν πανω-κατω στα ίδια χρήματα.
zNikosz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Σε τι panel δούλευες πριν? Μήπως δεν έχεις συνηθίσει το IPS?
mumra Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δούλευα σε μια lg flatron tv/monitor 24".όχι Ips.
zNikosz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Για αυτό το λέω μήπως δεν είναι θέμα οθόνης άλλα θέμα μετάβασης από ένα τύπο πάνελ σε έναν άλλο που δεν έχεις συνηθίσει.. Από τι ξέρω τα LG έχουν πιο έντονα χρώματα από άλλες μάρκες γιαυτό ίσως να σου φαίνεται έτσι, πάντως να ξέρεις οι οθόνες που είναι ματ και δεν έχουν έντονα χρώματα είναι πιο ξεκούραστες για τα μάτια αν δουλεύεις πάρα πολλές ώρες .
mumra Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Για πιο ξεκουραστη την αγορασα και εγω αλλα δεν ειναι δυστυχως.Η lg έχει πιο θαμπα χρώματα γενικα.Απο θέμα χρωμάτων η dell είναι μια χαρα.Pixels, θολούρα και φωτεινότητα κυρίως με ενοχλουν.Το βλέπω να την πουλάω.......
redykt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Παντως κι εγω που μεταπηδησα απο μια μια flatron W2042S, την οποια ειχα για 6 χρονια , σε μια καινουργια Dell IPS , στην αρχη καθε αλλο παρα εντυπωσιασμενος ημουν . Μου φαινοταν πολυ ξεφτισμενα τα χρωματα , ξεχωρα που η φωτεινοτητα μετα απο ενα ποσοστο μου καιει τα ματια . Πηγα σε ενα μαγαζι και στο σπιτι ενος γνωστου και ειδα οτι αυτο ειναι το νορμαλ . Απλα ειχα συνηθισει στην παλια. Τσεκαρε και καμια glossy , μηπως το προτιμας (βεβαια για διαβασμα/δουλεια δε νομιζω να βολευει)
mumra Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, redykt είπε Παντως κι εγω που μεταπηδησα απο μια μια flatron W2042S, την οποια ειχα για 6 χρονια , σε μια καινουργια Dell IPS , στην αρχη καθε αλλο παρα εντυπωσιασμενος ημουν . Μου φαινοταν πολυ ξεφτισμενα τα χρωματα , ξεχωρα που η φωτεινοτητα μετα απο ενα ποσοστο μου καιει τα ματια . Πηγα σε ενα μαγαζι και στο σπιτι ενος γνωστου και ειδα οτι αυτο ειναι το νορμαλ . Απλα ειχα συνηθισει στην παλια. Τσεκαρε και καμια glossy , μηπως το προτιμας (βεβαια για διαβασμα/δουλεια δε νομιζω να βολευει) Ευχαριστω πολυ.Τι να πωθα την δοκιμασω για λιγο και βλεπουμε. 1
aetos1988 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Έχω και εγώ ακριβώς την ίδια οθόνη και εκπλήσσομαι που δεν έμεινες ευχαριστημένος . Καταρχήν βάλε την φωτεινότητα στο 35. Την ευκρίνεια την έχω στο 80. Διάβασε και αυτό μήπως σε βοηθήσει: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2414h.htm 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα