Προς το περιεχόμενο

dell u2414h

mumra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα με το display port. Θα το δοκιμάσουμε και βλέπουμε.

Ευχαριστω για την βοήθεια πάντως. Δεν γνωρίζω αν δέχονται επιστροφες στην dell.

Επεξ/σία από mumra
Δημοσ.

ακυρο.δεν μπορω να το κάνω.Το καλώδιο που έχει μαζί ειναι από display port se mini dp. εγώ και στην οθόνη και στην κάρτα έχω display port. Οπότε δεν μπορώ να κάνω συνδεση

Δημοσ.

Λοιπόν αν δεν σου παίξει θα πάρεις τηλ στο support της DELL 2108129810 και θα τους πεις το πρόβλημα σου. Θα σε ρωτήσουν διάφορα και θα σου στείλουν πιθανόν και drivers. Αν διαπιστώσουν ότι όντος έχει πρόβλημα θα στην αλλάξουν. Πολύ πιθανό να σου δώσουν και DOA number για να κάνεις αλλαγή από εκεί που την πείρες. Όταν γίνουν όλα αυτά και έχεις τον αριθμό πάρε τηλ στο μαγαζί να σου πούνε την διαδικασία. Διαφορετικά δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή ούτε να την πας πείσω, είναι η πολιτική της DELL τέτοια όπου πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία. Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zNikosz είπε

Λοιπόν αν δεν σου παίξει θα πάρεις τηλ στο support της DELL 2108129810 και θα τους πεις το πρόβλημα σου. Θα σε ρωτήσουν διάφορα και θα σου στείλουν πιθανόν και drivers. Αν διαπιστώσουν ότι όντος έχει πρόβλημα θα στην αλλάξουν. Πολύ πιθανό να σου δώσουν και DOA number για να κάνεις αλλαγή από εκεί που την πείρες. Όταν γίνουν όλα αυτά και έχεις τον αριθμό πάρε τηλ στο μαγαζί να σου πούνε την διαδικασία. Διαφορετικά δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή ούτε να την πας πείσω, είναι η πολιτική της DELL τέτοια όπου πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία. Ελπίζω να βοήθησα.

Ευχαριστω πολυ.Βοηθησες αρκετα. Ελπιζω να βρω άκρη.Καλhσυνέχεια

Δημοσ.

Αγόρασε ένα καλώδιο display σε display για να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι θέμα καλωδίου και μετά αν δεν παίξει σωστά κάνε την διαδικασία με το Support που σου είπα. Θα στο πούνε και αυτοί να το κάνεις. Μην ανησυχείς πάντως αν έχει κάτι η οθόνη έχει DOA 30 ημερών.

Ανάμεσα από τα Display port έχει mini Display port. Για δες καλύτερα.. Ένωσε το mini Display port της οθόνης με το Display port της κάρτας γραφικών σου. Με το καλώδιο της συσκευασίας για αρχή.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τα ίδια τι εννοείς;

Πάμε ένα ένα, στο κλείσιμο σου ξαναβγάζει για κλείσιμο σε πέντε λεπτά;

Δημοσ.

δεν το εκανα αυτο .αλλα αφου το βασικό θέμα δηλαδή η εικόνα δεν είναι οκ ....Μπορώ να πω ότι ίσως να είναι και χειρότερα.

5a8aebfc6f9da_withDisplay.png.758c90da2175ceae1b79c96ffafb64fd.png

Δημοσ.

αδερφέ μπορείς να κάνεις τσάκα τσάκα ένα factory reset;

Δεύτερον άν έχει ενσωματωμένα γραφικά ο επεξεργαστής σου αποσύνδεσε κάρτα και κούμπωσε στη μητρική να δείς άν η εικόνα παραμένει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, radiohead είπε

αδερφέ μπορείς να κάνεις τσάκα τσάκα ένα factory reset;

ok.εκανα.ίσως ελάχιστα καλυτερα.αλλα δεν ειμαι και σιγουρος

Δημοσ.

Τελικά με ποιό καλώδιο είσαι hdmi ή display port;

Κάνε και αυτό με την κάρτα και τα ενσωματωμένα μην μπαίνεις σε rma τζάμπα.

Δημοσ.

Τώρα είμαι με το display port. Στην κάρτα έβαλα το full στην ανάλυση. Γενικά δεν μπορώ να κάτσω πολυ΄στο pc με κουράζει απίστευτα και είναι πολύ ενοχλητικό. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο πραγματικά.

Δημοσ.

Βάλε και στην κάρτα γραφικών default settings.

Απο τα windows γίνεται η δουλειά όχι απο την οθόνη αλλα anyway.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...