mumra Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα.Είμαι νέος κάτοχος μιας dell u2414h. Θέλω βοήθεια για 2 θέματα. Καταρχάς βλέπω λίγο θολά τα γράμματα.όχι πολύ αλλα είναι λίγο ενοχλητικό.Καμια ρύθμιση ίσως? 2ον Όταν κάνω shut down μου λέει ότι θα κλείσει η οθόνη σε 5 λεπτά.Πως μπορώ να την ρυθμίσω ώστε να κλεινει όταν κάνω shut down το pc. Eyxaristv
mumra Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 και σε πολλά βιντεακια πικελιαζει αρκετά και ας ειναι hd ανάλυση τα βίντεο.εχω μια gigabyte 1050ti .στην προηγούμενη οθόνη δεν είχα τέτοια θέματα και ήταν μια lg flatron 2350d
mumra Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 windows 10. 17 λεπτά πριν, radiohead είπε Ποια windows έχεις; Windows 10
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν για το θέμα με το sleep προφανώς έχεις hdmi και εργοστασιακά σου πετάει αυτό το μήνυμα για τα πέντε λεπτά. Άν δοκιμάσεις display port κατα 99% δεν θα το ξαναδείς. Για το θέμα με τα γράμματα δοκιμάζεις clear type https://www.windowscentral.com/how-make-text-easier-read-using-cleartype-windows-10 δεύτερον ανεβάζεις την ευκρίνεια τρίτον http://windows10_dpi_blurry_fix.xpexplorer.com Στο nvidia control panel βάλε το δυναμικό εύρος στο full και πέρνα drivers της οθόνης άν δεν τα έχεις ήδη. Ξεκίνα και το βλέπουμε Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
mumra Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 ok.ευχαριστω πολύ.θα προσαθησω αργότερα που θα γυρίσω σπιτι.πιστευω πάντως ότι όντως είναι κάποια ρύθμιση.δεν γίνεται όλοι να λένε ότι είναι καλή οθόνη και εγω να βλέπω το αντίθετο.ευχαριστω.θα ενημερωσω
mumra Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, radiohead είπε Λοιπόν για το θέμα με το sleep προφανώς έχεις hdmi και εργοστασιακά σου πετάει αυτό το μήνυμα για τα πέντε λεπτά. Άν δοκιμάσεις display port κατα 99% δεν θα το ξαναδείς. Για το θέμα με τα γράμματα δοκιμάζεις clear type https://www.windowscentral.com/how-make-text-easier-read-using-cleartype-windows-10 δεύτερον ανεβάζεις την ευκρίνεια τρίτον http://windows10_dpi_blurry_fix.xpexplorer.com Στο nvidia control panel βάλε το δυναμικό εύρος στο full και πέρνα drivers της οθόνης άν δεν τα έχεις ήδη. Ξεκίνα και το βλέπουμε Καλημέρα. Λοιπόν τα έκανα όλα.Δεν βλέπω καμιά διαφορά.Με το προγραμματακι για το dpi μου φανηκε χειρότερη η αλλαγή.Την ευκρίνει την έβαλα στο 60.είναι λίγο καλύτερα.Το adjust clear type το είχα κάνει και πέρασα και το driver Που βρήκα.Γενικά με το που κάθομαι στην οθόνη τα άτια μου με κουράζουν κατευθείαν.Υπάρχει περίπτωση να φταίει η σύνδεση με hdmi.το μόνο που δεν έκανα είναι το δυναμικό εύρος γιατί δεν κατάφερα να βρώ που είναι μέσα στο nvidia control panel. Έτσι σκέφτομαι να την επιστρέψω. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από mumra
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Το dynamic range στο είπα για τα χρώματα γενικότερα. Δεν έχεις ένα display port καλώδιο;
Minitab Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ανέβασε και καμιά φώτο, επίσης βάλε και τα παρακάτω Brightness 35 Contrast 75 Preset mode Custom Color RGB 99, 92, 98 Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2018 από Minitab Calibrated Settings
mumra Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 ok.to ekana.Γενικα είναι θολά τα πάντα.και τα βιντεο.display port εχω αλλα γενικα εχω διαβασει ότι εχει θεμα με τις nvidia καρτες.Ανεβαζω και print screen αλλα δεν ξερω αν φαινεται καλα το θεμα.
mumra Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Έβαλα εναν που βρήκα στο site της dell.τα ίδια όμως, Αν δείτε τα χρώματα δεν είναι ίδια και γενικά υπάρχει η θολούρα.όσο μπορεί να φανε.ι
Minitab Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 δοκίμασε και αυτό επιπλέον δοκίμασε και μια έκδοση linux mint ή ubuntu για να δεις εάν το πρόβλημα επιμένει και εκεί.
zNikosz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δοκίμασε να βάλεις άλλο καλώδιο από αυτό που παρέχεται στην συσκευασία, μήπως είναι θέμα καλωδίου.
mumra Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 το dpi fix το έχω κάνει αλλα καμια διαφορά δεν είδα. Καλώδιο έχω hdmi που δεν ήταν στην συσκευασία (δεν εχει hdmi στην συσκευασία) και είναι το ίδιο που χρησιμοποιούσα και πρίν χωρίς κανένα θέμα. Απογοητεύτικα πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα