Προς το περιεχόμενο

[Πληκτρολόγιο] K70 RapidFire Mechanical 104,90€ @Πλαίσιο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τούμπανο είναι  απλά η πλειοψηφία ζητά rgb εκεί κολλάει  το αδιάφορο.

Δες reviews απο πραγματικούς χρήστες https://www.amazon.com/CORSAIR-RAPIDFIRE-Mechanical-Gaming-Keyboard/dp/B01D8H09LQ#customerReviews

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με κλειστά μάτια για όποιον ψάχνει μηχανικό πληκτρολόγιο

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.
3 hours ago, Zus said:

Με κλειστά μάτια για όποιον ψάχνει μηχανικό πληκτρολόγιο

Στην κυριολεξία, ο κόκκινος φωτισμός είναι πολύ ενοχλητικός!

Δημοσ.

Εντός του κουτιού θα συμφωνήσω ενώ στο πληκτρολόγιο τρώγεται. Σε rgb keyboard ενώ το λευκό είναι ιδανικό, για 'μένα μπλέδιζε και το είχα μονίμως στο κόκκινο. Γούστα!

post-182716-0-51712500-1485082798_thumb.jpg

Δημοσ.
5 ώρες πριν, radiohead είπε

τούμπανο είναι  απλά η πλειοψηφία ζηά rgb εκεί κολλάει  το αδιάφορο.

Σε καταλαβαίνω τι εννοείς,  έχω πάρει και ένα motospeed Κ87s tkl αλλά το βάζω μόνο τα Χριστούγεννα για να είναι ασορτί με το δέντρο! :P 

42 λεπτά πριν, radiohead είπε

Εντός του κουτιού θα συμφωνήσω ενώ στο πληκτρολόγιο τρώγεται. Σε rgb keyboard ενώ το λευκό είναι ιδανικό, για 'μένα μπλέδιζε και το είχα μονίμως στο κόκκινο. Γούστα!

post-182716-0-51712500-1485082798_thumb.jpg

Πολύ όμορφο το desktop btw! 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Σε καταλαβαίνω τι εννοείς,  έχω πάρει και ένα motospeed Κ87s tkl αλλά το βάζω μόνο τα Χριστούγεννα για να είναι ασορτί με το δέντρο! :P 

Πολύ όμορφο το desktop btw! 

Ήταν, πάει τώρα. Σοβαρά τώρα το k87s απο σπου και σπου που λέει κι ο Θεοδωράκης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, radiohead είπε

Ήταν, πάει τώρα. Σοβαρά τώρα το k87s απο σπου και σπου που λέει κι ο Θεοδωράκης.

Το k87s κολλάει σε αυτό που έγραψες σχετικά με την πλειοψηφία που ζητάει rgb και ότι το k70 είναι αδιάφορο. 

Εντάξει πέρα από την πλάκα το έχουν ξεσκίσει με το rgb σε λίγο ακόμα και τα καλώδια των περιφερειακών θα έχουν ενσωματωμένη rgb λεντοταινία ....

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Το k87s κολλάει σε αυτό που έγραψες σχετικά με την πλειοψηφία που ζητάει rgb και ότι το k70 είναι αδιάφορο. 

Εντάξει πέρα από την πλάκα το έχουν ξεσκίσει με το rgb σε λίγο ακόμα και τα καλώδια των περιφερειακών θα έχουν ενσωματωμένη rgb λεντοταινία ....

'Oχι ρε 'συ εννοούσα που κολλάει το κ87s η ασπρίλα;

Αφού θυμάμαι είχες πει οτι δούλευες το 104 κάτι logitech κάτι τέτοια  και κατέληξες τώρα στην προσφορά με το genesis!

Με αντιγράφεις να ξέρεις :P

Spoiler

51 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Σε καταλαβαίνω τι εννοείς,  έχω πάρει και ένα motospeed Κ87s

Τα ακουστικά ήρθαν; H βασούλα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, radiohead είπε

Αφού θυμάμαι είχες πει οτι δούλευες το 104 κάτι logitech κάτι τέτοια  και κατέληξες τώρα στην προσφορά με το genesis!

Απόκρυψη περιεχομένων

Tα έχω πλέον όλα σε άσπρο και είχα πάρει παλιότερα κάποια στιγμή και το k87s σε άσπρο αλλά δεν το χρησιμοποιώ.

Βέβαια έχω παραγγείλει και άσπρα keycaps για το genesis (ίσως ταιριάζουν και στο g610 orion ) και αναμένω να έρθουν.

Το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η ασπρίλα είναι να βάλω άσπρη ταινία στο monitor και στα ηχεία (ή να τα αλλάξω πάλι καθώς είχα παλιότερα τα edifier prisma bt σε άσπρο και ο βλάκας τα πούλησα γιατί κάθονταν!).

Με συγχωρείς για το offtopic.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lionheart75 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Tα έχω πλέον όλα σε άσπρο και είχα πάρει παλιότερα κάποια στιγμή και το k87s σε άσπρο αλλά δεν το χρησιμοποιώ.

Βέβαια έχω παραγγείλει και άσπρα keycaps για το genesis (ίσως ταιριάζουν και στο g610 orion ) και αναμένω να έρθουν.

Το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η ασπρίλα είναι να βάλω άσπρη ταινία στο monitor και στα ηχεία (ή να τα αλλάξω πάλι καθώς είχα παλιότερα τα edifier prisma bt σε άσπρο και ο βλάκας τα πούλησα γιατί κάθονταν!).

Με συγχωρείς για το offtopic.

Σε καταλαβαίνω για την ασπρίλα το είδες άλλωστε! Ενημέρωσε όταν παραλάβεις για τα keycaps

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, radiohead είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Τα ακουστικά ήρθαν; H βασούλα;

Bέβαια!

https://imgur.com/a/KAVUH

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...