dolmadakias Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Καλη σας μερα! θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι. Θελω να κανω δωρο στον πατερα μου ενα λαπτοπ. ο πατερας μου δουλευει το autodesk inventor και παντα σε λαπτοπ οσες φορες του εχω πει να δουλεψει στο pc μου που το παει τρενο δεν θελει γιατι θελει και πρεπει να δουλευει στο λαπτοπ του γιατι την περισσοτερη δουλεια την κανει εκτος σπιτιου. Ο πατερας μου δουλευει σε εναν αρχαιο Toshiba qosmio g30-126. Του εχω βαλει ssd του εχω βαλει και 4gb ram και ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα. Ενω το τρεχει κανονικα το κακομοιρο δουλευει με κρακ-κρακ αν με καταλαβαινετε.... και μου σπαραζει η καρδια να τον βλεπω να δουλευει ετσι! και μιλαμε φτιαχνει σχεδια τρελα που εμενα μου φευγουν τα μαλλια οταν τα βλεπω. το λαπτοπακι του εχει φανταστειτε core 2 duo t7600 2.33ghz και καρτα γραφικων geforce go 7600. ειναι ποοολυ αδυναμα και τα 2. το μονο που θελω ειναι να του παρω κατι ανωτερο και οχι κατι που να ειναι για το inventor. απλα κατι ανωτερο με λιγοτερα κολληματα (κρακ-κρακ) εχω καταληξει σε 2 λαπτοπ μεχρι 400 ευρω. το ενα ειναι i3 7100u με gpu geforce 920mx και 4gb ram που μετα θα γινουν 8gb + ssd και το αλλο ειναι i5 7200u με gpu intel hd 620 και 4gb ram που μετα θα γινουν 8gb + ssd τι απο τα 2 θα δουλεψει λιγο καλυτερα το συγκεκριμενο προγραμμα? σιγουρα και τα 2 ειναι κατα πολυ ανωτερα απο αυτο που εχει. τι προτεινετε εσεις? συγνωμη αν σας κουρασα...
mphxths Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Για τετοια προγραμματα θες επεξεργαστη και καρτα γραφικων. Απο τα 2 πρωτιστως πας στον καλυτερο επεξεργαστη...αλλα οταν μιλας μετα για intel hd 620...δεν θα τραβηξει με το inventor. Επισης 8γιγα ραμ το ελαχιστο , καλυτερα να χεις στα υποψη σου και περισσοτερη στο μελλον. Το ιδανικο θα ηταν ενας i7 με μια καλη nvidia καρτα.Προφανως οτιδηποτε και αν παρεις θα πηγαινει καλυτερα απο το υπαρχον φορητο που εχει αλλα αν ειναι να κανεις δουλεια..καντην σωστα
Alchemist` Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει: https://knowledge.autodesk.com/support/inventor-products/learn-explore/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/System-requirements-for-Autodesk-Inventor-2018.html Προσωπικά, κοιτώντας τα recomended specs δεν νομίζω ότι τα λαπτοπ που κοιτάς θα σου κάνουν την δουλειά σου, ή τουλάχιστον δεν θα έχουν ουσιώδη διαφορά με το προηγούμενο σύστημα. Εγώ κάτι τέτοιο θα κοιτούσα: https://www.skroutz.gr/s/13943047/Acer-Swift-3-SF315-41-R70D-Ryzen-5-2500U-8GB-256GB-FHD-W10.html Το οποίο έχει ryzen APU, και περιλαμβάνει ήδη SSD και 8gb RAM. Είναι 797 ευρώ, το διπλάσιο σε σχέση με την κατηγορία που βλέπεις, αλλά τα 400 ευρώ μαζί με SSD +4gb ram που θα βάλεις λογικά θα γίνουν 550-600. Για τις απαιτήσεις σου νομίζω ότι έχεις βάσει πάντως κάτι στην κατηγορία των 600 ευρώ, με i5 , Full HD οθόνη μη βγάζει τα μάτια του ο άνθρωπος και με non-intel gpu. Π.χ. (με επίσης προεγκατεστημένο SSD και 8gb ram) https://www.skroutz.gr/s/13703071/Lenovo-IdeaPad-320-15IKBN-i5-7200U-8GB-256GB-GeForce-940MX-FHD-No-OS.html Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από Alchemist`
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα