Προς το περιεχόμενο

Agora SVGA.... Pia?

Panousos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η 9800pro του E-shop (260€) είναι Club3D και το ξέρω από πρώτο χέρι.

Μπροστά της όλες οι 9600/5700 είναι αστείες και τα λεφτά που ζητάνε γελοία.

Ήμαρτον πια αυτό το παραμύθι με την "ποιότητα".

Έχει καταντήσει χειρότερο από το παραμύθι με τα 256MB.

Έχασα στην γραμμή του τερματισμού από τον KWSN_Men :roll:

Δημοσ.
re paidia h 980 pro exei 400 euro!(asus)

Έχει το e-shop 9800 Pro Club3d με €230+ΦΠΑ.

gia dwse link re filaraki giati mpika e-shop kai mono oem kartes blepw na exei me 262 teliki... http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.510320 !xm...

file apocalypse

Η 9800pro του E-shop (260€) είναι Club3D και το ξέρω από πρώτο χέρι.

to ayto kai gia sena...pou einai ayth h karta kai de ti blepw?pantws 70 eyrw einai polla lefta diafora gia ena foithth!!!den einai liga!!!

epimenw pws h kaliteri karta pou iparxei ayth th stigmh sthn agora se sxesh timis/poiotitas einai i radeon 9600 xt ths club-3d sta 190 teliki.

filika...

Δημοσ.
re paidia kati asxeto...ti lete gia tin fx 5600 xt?????

Στις κάρτες της nVidia το ΧΤ δεν σημαίνει καλύτερη αλλά χειρότερη από την απλή. Οπότε μιλάμε για μια πολύ αργή κάρτα με άλλα λόγια.

Δημοσ.
re paidia h 980 pro exei 400 euro!(asus)

Έχει το e-shop 9800 Pro Club3d με €230+ΦΠΑ.

gia dwse link re filaraki giati mpika e-shop kai mono oem kartes blepw na exei me 262 teliki!xm...

Η ΟΕΜ που λέει είναι Club3D. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι αν θελήσεις να την πιέσεις λιγάκι θα πρέπει να αλλάξεις cooling.

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/club3d-radeon9800pro.html

And what about the graphics accelerator itself? In fact' date=' there is nothing outstanding to be mentioned about its exterior: it is identical to ATI’s reference solution and looks like this:[/quote']

The thing is that Club3D doesn’t produce any graphics cards, but orders them from ATI Technologies and some other manufacturers, and then sells them under Club3D brand name, if the equipment meets the quality requirements. As you can see, even the stickers with ATI’s logo haven’t been removed from the PCB:
Δημοσ.

Για κάποιο λόγο το E-Shop , ονομάζει OEM τις Club3D.

H κάρτα είναι Club3D και ήρθε κανονικότατα στο κουτί της με όλα τα συνοδευτικά και 2 χρόνια εγγύηση.

Το μόνο παράπονό μου είναι οτι η ψύκτρα της είναι μετριότατη και θορυβώδης (αλλά έχω πολύ ευαίσθητα αυτιά) , οπότε την άλλαξα.

Αλλά δεν νομίζω οτι 70€ είναι πολλά για μια κάρτα σχεδόν διπλάσιας δύναμης από την 9600XT (και υπάρχουν κάποιοι που σκάνε 220-230 για να πάρουν "μάρκα" 9600XT).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...