chek2fire Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Το νέο puzzle game Montecrypto: The Bitcoin Enigma που βγαίνει στις 20 Φεβρουαρίου και διατίθεται μέσω της gaming πλατφόρμας του Steam υπόσχεται 1 ολόκληρο Bitcoin σε όποιον η σε όποια ομάδα καταφέρει να λύσει όλα τα puzzle του παιχνιδιού και φτάσει στο τέλος. Η λύση έρχεται με την αποκρυπτογράφηση όλων των seed key ενός bitcoin wallet που περιέχει και το ένα Bitcoin του βραβείου. Κατά την διάρκεια του game οι παίχτες μπορούν να αφήνουν hint για τους υπόλοιπους που θα δοκιμάζουν να λύσουν τα puzzle η ακόμα και ψεύτικα στοιχεία για να τους παραπλανήσουν. Η ομάδα των developer που έχει δημιουργήσει το παιχνίδι όπως αναφέρουν και στο faq τους θέλουν να παραμείνουν ανώνυμοι και θα αποκαλύψουν την ταυτότητα τους μόνο όταν κάποιος παίκτης φτάσει στην τελική λύση του puzzle. “We are trying to keep our identities secret for now, But we can say we are a group of game developers and that we had a crazy idea for a game. As huge fans of treasure hunts we took inspiration from riddles like la chorette d’or (the golden owl), a statue of the owl was buried in 1993 at the same time a series of clues was published, and still nobody has solved the clues to find the owl and claim the 15kg (33lb) statue made of gold and silver.” 2
p4n0s86 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Ξέρουμε αν το έλυσε κανένας κι αν πήρε το 1 BTC που λένε;
Sartiv Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Το παιχνιδι κανει mining στο bitcoin, γι'αυτο παει 100% το gpu οταν το παιζεις, παρολο με τα τραγικα γραφικα που εχει.
p4n0s86 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 13 λεπτά πριν, Sartiv είπε Το παιχνιδι κανει mining στο bitcoin, γι'αυτο παει 100% το gpu οταν το παιζεις, παρολο με τα τραγικα γραφικα που εχει. Αυτό είναι επιβεβαιωμένο, ή απλές εικασίες; Γιατί αν ισχύει είναι σοβαρό και έχω την εντύπωση ότι δεν το αναφέρουν, οπότε μπορεί να την φάνε μαζικά την αγωγή.
p4n0s86 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Sartiv είπε το λενε στις κριτικες του steam. Άρα εικασίες, δεν έχει αποδειχθεί τίποτα. Αν και με τόσες ομάδες που υπάρχουν και σπάνε μέχρι και denuvo, αν ίσχυε θα το είχαν βρει και θα το είχαν δώσει ήδη. Η ερώτηση μου ήταν άλλη πάντως. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από p4n0s86
Sartiv Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Βαλε το παιχνιδι να δεις και εσυ και μετα ελα να μου πεις αν οντως χρειαζεται να καιει στο 100% Το επαιξα και εγω, το ειδα, και uninstall και refund κατευθειαν. Για την ερωτηση σου δυστυχως δε γνωριζω.
p4n0s86 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Sartiv είπε Βαλε το παιχνιδι να δεις και εσυ και μετα ελα να μου πεις αν οντως χρειαζεται να καιει στο 100% Το επαιξα και εγω, το ειδα, και uninstall και refund κατευθειαν. Για την ερωτηση σου δυστυχως δε γνωριζω. Δεν το έχω, αλλά σκεφτόμουν να το αγοράσω, απλά είχα απορία αν το έλυσε κάποιος. Δεν ξέρω αν πρέπει να έχει 100% χρήση gpu, αλλά σου έθεσα μια απλή λογική απορία. Πιστεύεις ότι με τόσους τύπους που υπάρχουν και σπάνε σχεδόν τα πάντα, δεν θα μπορούσαν να βρουν στον κώδικα ενός indie τίτλου αν όντως έχει κρυφό miner? Καταλαβαίνεις επίσης το μέγεθος της αντίδρασης σε μια τέτοια περίπτωση, για να ήθελαν να πάρουν το ρίσκο οι devs? Πάρε ένα παράδειγμα το No Mans Sky και το θάψιμο που έφαγε, μόνο και μόνο από υποσχέσεις. Που να σε κλέβουν και στην πράξη κιόλας. Τώρα το τι λένε οι περισσότεροι στα reviews, για μένα ελάχιστη αξιοπιστία έχει, μπορεί απλά να κράζουν επειδή ονειρεύονταν το 1 bitcoin και απέτυχαν. 1
Sartiv Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Κοιτα, το επαιξα και εχω την εμπειρια του παιχνιδιου, ενω εσυ. Οποτε επετρεψε μου να εχω μια καλυτερη αποψη για το 100%. Εννοειται πως θα το εσπαγαν ευκολα αν ηθελαν, ασε που στη 1η μερα ειδα διαφορα στο forum και ειχαν βρει σχεδον ολα τα στοιχεια.. Εχω καιρο να τσεκαρω το φορουμ, τσεκαρε εσυ αμα δε βαριεσαι. παντως οι devs εβγαλαν και με το παραπανω $$$ πολυ παραπανω απο εν bitcoin που κανει τωρα
p4n0s86 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Sartiv είπε Κοιτα, το επαιξα και εχω την εμπειρια του παιχνιδιου, ενω εσυ. Οποτε επετρεψε μου να εχω μια καλυτερη αποψη για το 100%. Εννοειται πως θα το εσπαγαν ευκολα αν ηθελαν, ασε που στη 1η μερα ειδα διαφορα στο forum και ειχαν βρει σχεδον ολα τα στοιχεια.. Εχω καιρο να τσεκαρω το φορουμ, τσεκαρε εσυ αμα δε βαριεσαι. παντως οι devs εβγαλαν και με το παραπανω $$$ πολυ παραπανω απο εν bitcoin που κανει τωρα Και ο λόγος που δεν το δίνουν στεγνά, άτομα που δεν έχουν συμφέρον ποιος είναι κατά τη γνώμη σου;
ilos Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, Sartiv είπε Το παιχνιδι κανει mining στο bitcoin, γι'αυτο παει 100% το gpu οταν το παιζεις, παρολο με τα τραγικα γραφικα που εχει. Αν υπήρχε περίπτωση να ισχύει αυτό που λες δε θα το είχαν ξεσκεπάσει τόσο καιρό που έχει κυκλοφορήσει? Δε θα το είχε κάνει remove asap ο Gaben από το store? Δε θα είχε ανακαλυφθεί από τους crackers επίσης από την στιγμή που έχει σπάσει day 1? Δε διαφωνώ για τα ευρήματα (υψηλό αναλογικά gpu usage), αλλά για τα συμπεράσματα. Επειδή υποπτεύονται άτομα την ύπαρξη miner στα steam reviews δε σημαίνει ότι αυτό αληθεύει κιόλας. Υπάρχουν πάρα πολλά games που διατηρούν το gpu usage και με alt tab επίσης. Αν όντως ισχύει μιλάμε για τη μεγαλύτερη λαμογιά ever πάντως 1
chek2fire Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δεν το έχει λύσει μέχρι στιγμής κάποιος αν και από τι λένε δεν είναι ένα puzzle game αλλά ποιο πολύ ένας time rush game με αρκετούς να θεωρούν ότι είναι στην κυριολεξία αδύνατο κάποιος να μπορέσει να κάνει όλα αυτά που απαιτεί το game στον χρόνο που χρειάζεται για να λύσει το puzzle. 1
p4n0s86 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, chek2fire είπε Δεν το έχει λύσει μέχρι στιγμής κάποιος αν και από τι λένε δεν είναι ένα puzzle game αλλά ποιο πολύ ένας time rush game με αρκετούς να θεωρούν ότι είναι στην κυριολεξία αδύνατο κάποιος να μπορέσει να κάνει όλα αυτά που απαιτεί το game στον χρόνο που χρειάζεται για να λύσει το puzzle. Τζάμπα διαφήμιση με λίγα λόγια και hype. Ήταν έξυπνοι οι τύποι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα