Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, lek88 είπε

Μερικοί ανήκετε στον χώρο των τεκνών και των γαμάτων!!! 

Υπάρχουν χώροι και χώροι.. Όλοι οι καλοί χωρανε  πάντως 🙂Άλλος ψώνιο άλλος γαμάτος τελιος και άλλος αργοσχολος κουτσομπολης!! Κτλπ κτλπ

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, christopher0016 είπε

Καλά το πάς βάλε και φωτό να συγκρίνουμε όλο το πακέτο 😛

PM me για insta όσοι/όσες θέλουν pics.

• Confused 1
Δημοσ.

Σε παρόμοια περίπτωση με τον ts 27 είμαι και δεν έκανα σχέση,  δεν έχω κάποιο θέμα, άλλα θέλω να κάνω σχέση, δυστυχώς όμως σε σχολεία  πάντα υπήρχε κάποιος που την είχε την κοπέλα, μ αρέσει όμως να μιλάω με κοπέλες,  λιγο ντροπαλός θα έλεγα πως είμαι άλλα όχι σε μεγάλο βαθμό, γενικά ατυχία δεν ξέρω πως να το πω 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 10/3/2019 στις 11:33 ΜΜ, panos0100 είπε

Σε παρόμοια περίπτωση με τον ts 27 είμαι και δεν έκανα σχέση,  δεν έχω κάποιο θέμα, άλλα θέλω να κάνω σχέση, δυστυχώς όμως σε σχολεία  πάντα υπήρχε κάποιος που την είχε την κοπέλα, μ αρέσει όμως να μιλάω με κοπέλες,  λιγο ντροπαλός θα έλεγα πως είμαι άλλα όχι σε μεγάλο βαθμό, γενικά ατυχία δεν ξέρω πως να το πω 

Πολύ λάθος αυτό,πρέπει απλά να λες τι νιώθεις ακόμα και εάν η άλλη είναι σε σχέση...

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια μη κανετε το λαθος αυτο.

Εγω σε νεα δουλεια την δευτερη μερα φασωσα μια συναδελφο. Δεν προχώρησε σε σχεση, ομως την εβλεπα για τους υπολοιπους 6 μηνες καθε μερα...και μεταξυ μας ειμασταν πολυ awkward... Και μετα αυτη η ιδια πρεπει να εκανε κατι με αλλον συναδελφο...και να τα ειχαν κρυφα... μπαχαλο γιαυτο ποτε σχεσεις σε δουλεια...

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Iliaskrs είπε

Πολύ λάθος αυτό,πρέπει απλά να λες τι νιώθεις ακόμα και εάν η άλλη είναι σε σχέση...

Και που τα λες ποιο το νοημα εχει βγαλει συμπερασμα αν σε θελει ή οχι  

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, panos0100 είπε

Και που τα λες ποιο το νοημα εχει βγαλει συμπερασμα αν σε θελει ή οχι  

Σωστό κι αυτό.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 10/3/2019 στις 11:33 ΜΜ, panos0100 είπε

Για ολα τα πραγματα στη ζωη, για να γινουμε καπως καλοι, χρειαζεται εξασκηση(practice). Μιλα με κοσμο, μιλα ελευθερα με κοπελες...και δε μπορει, καποια στιγμη, κατι θα ερθει απο μονο του...

Δημοσ.

Νόμος, μην μπερδεύετε τα εργασιακά με τα προσωπικά. Το λιγότερο που μπορεί να συμβεί είναι να είναι τεταμένη η ατμόσφαιρα, ειδικά σε εργασιακό περιβάλλον.

• Like 7
Δημοσ.
1 hour ago, Iris_89 said:

Νόμος, μην μπερδεύετε τα εργασιακά με τα προσωπικά. Το λιγότερο που μπορεί να συμβεί είναι να είναι τεταμένη η ατμόσφαιρα, ειδικά σε εργασιακό περιβάλλον.

Και επισης θα το μαθουν ΟΛΟΙ.

• Like 5
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Και επισης θα το μαθουν ΟΛΟΙ.

Το να μάθουν όλοι ότι δεν βγαίνεις φιλικά με κάποιον, θα 'ναι το λιγότερο. Για παράδειγμα, άνετα μπορούν να μαθευτούν οι επιδόσεις, τα προσόντα κλπ στα διάφορα πηγαδάκια που γίνονται. Δυστυχώς, δεν προστατεύουν όλοι και όλες το άλλο άτομο με το οποίο κάνουν κάτι παραπάνω.

Για να μη πούμε, ότι μπορεί να γίνει κόλαση η καθημερινότητα στη δουλειά, και όχι μόνο με το awkward τού κάτι-συνέβη-μεταξύ μας.

Δημοσ.

Έτσι όπως είναι οι δουλειές με 500 ευρώ το μήνα που όλοι ψάχνουν μια άλλη δουλειά με 510 ευρώ και φεύγουν σε 2 μήνες δεν νομίζω ότι το να μπερδεύεις τα επαγγελεματικά με τα προσωπικά έχει τις επιτπώσεις που είχε.. αυτό είναι για κάποιον που έχει μια αξιοπρεεπή δουλειά με προοπτική να μείνει εκεί.. όχι για μαγαζιά που ψάχνουν κάθε βδομάδα καινούριο άτομο γιατί έφυγε ο προηγούμενος..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...