Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2.04, 120kg, 10% bf και όλες μου λένε ότι είμαι ~9.4/10 εμφανισιακά (έχω 99% matches στο tinder οπότε δεν λέω ψέμματα) με πολύ χιούμορ και ρομαντικός *ιχθύς τι να πεις!!!!!* αλλά δεν μετράνε τόσο αυτά οκ, δεν ξέρω τι λέτε πραγματικά σε εμένα έρχονται και μου μιλάνε πρώτες, οι Ελληνίδες γενικά είναι πολύ ανοιχτές σε αυτά. Γιατι το βρίσκετε δύσκολο δεν καταλαβαίνω πραγματικά? μόνο θάρρος θέλει πας της μιλάς στη σπάνια περίπτωση που δεν θα κάνει αυτή κίνηση  πρώτη και τέλος.

Τα leagues και αυτά δεν πολυκατάλαβα να πω την αλήθεια, αν μια δεν είναι στο league μου σημαίνει ότι δεν μου αρέσει (δεν λέω απαραιτητα ότι είναι άσχημη) άρα και δεν ασχολούμαι.

Τουλάχιστον αυτή είναι η εμπειρία μου.

• Like 1
  • Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ADHD είπε

2.04, 120kg, 10% bf και όλες μου λένε ότι είμαι ~9.4/10 εμφανισιακά (έχω 99% matches στο tinder οπότε δεν λέω ψέμματα) με πολύ χιούμορ και ρομαντικός *ιχθύς τι να πεις!!!!!* αλλά δεν μετράνε τόσο αυτά οκ, δεν ξέρω τι λέτε πραγματικά σε εμένα έρχονται και μου μιλάνε πρώτες, οι Ελληνίδες γενικά είναι πολύ ανοιχτές σε αυτά. Γιατι το βρίσκετε δύσκολο δεν καταλαβαίνω πραγματικά? μόνο θάρρος θέλει πας της μιλάς στη σπάνια περίπτωση που δεν θα κάνει αυτή κίνηση  πρώτη και τέλος.

Τα leagues και αυτά δεν πολυκατάλαβα να πω την αλήθεια, αν μια δεν είναι στο league μου σημαίνει ότι δεν μου αρέσει (δεν λέω απαραιτητα ότι είναι άσχημη) άρα και δεν ασχολούμαι.

Τα Leagues είναι εκεί που παίζει ο καθένας μας,  εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι στάνταρ ούτε κάνω διακρίσεις του τύπου, είναι κοντή, είναι ψηλή, πχ πρόπερσυ βγήκα με μια που έκανε μακιγιάζ σε μοντέλα του ANT1 αλλά επειδή την είδε ντίβα την 2η μέρα που βγήκαμε έφυγε σπίτι της. Το χειρότερο μήνυμα που έχω διαβάσει ever ήταν: Μα καλά διαβάζεις τα μηνύματά μουμ δεν απαντάς και στέλνεις μετά απο ώρες... τόσο αναίσθητος???? Σόρρυ την επόμενη φορά θα είμαι πάνω απο το κινητό ώστε να μην σε χάσουμε απο πελάτισσα κι εσένα😂 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ADHD είπε

Δεν είμαστε όλοι 204, 120γκ και 10%bf για να κανεις κινηση και τέλος.

• Sad 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Μπήκα για να διαβάσω εάν τελικά ο TS τα βρήκε με την κοπέλα.. και τελικά άρχισα τα ζικ Ζακ  ώστε να αποφύγω τα:1339212.jpg.f2f287333e4d047fe1a994aff2250556.jpg

jgv.medium.jpg

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ADHD είπε

Σε μια φωτο που είχες βάλει δεν ησανε και πολυ κελεπούρι να πω την αλήθεια α

• Confused 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Σε μια φωτο που είχες βάλει δεν ησανε και πολυ κελεπούρι να πω την αλήθεια α

Σιγά μην έβαζα ποτέ φωτογραφία, δεν θέλω να «σπάσω» το insomnia.. :P

Δημοσ.

Γεμίσαμε ωραίους με πολύ χιούμορ έξυπνους και πάνω όλα μετριόφρων !!111

Σε λίγο θα βγουν και οι γνωστές κακασχημες σαύρες να μας λένε για τα ερωτικά τους 😂😂

Spoiler

Πάντως ψηλε όμορφε με πολύ κιουμορ σε παραδέχομαι. Έχεις κάνει και της πέτρες εδώ γύρω να γελάνε!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, christopher0016 είπε

Γεμίσαμε ωραίους με πολύ χιούμορ έξυπνους και πάνω όλα μετριόφρων !!111

Σε λίγο θα βγουν και οι γνωστές κακασχημες σαύρες να μας λένε για τα ερωτικά τους 😂😂

Απόκρυψη περιεχομένων

Πάντως ψηλε όμορφε με πολύ κιουμορ σε παραδέχομαι. Έχεις κάνει και της πέτρες εδώ γύρω να γελάνε!

Τουλάχιστον αφού γελάνε το χιούμορ ισχύει.. :P 

Δημοσ.

Προσπαθώ ώρα να καταλάβω αυτή τη συζήτηση αλλά πραγματικά δεν τα καταφέρων, φίδια βλέπω, χαρακτηριστικά εμφάνισης βλέπω.. κάτι σχετικό με το θέμα δεν βλέπω..  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...