ADHD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 2.04, 120kg, 10% bf και όλες μου λένε ότι είμαι ~9.4/10 εμφανισιακά (έχω 99% matches στο tinder οπότε δεν λέω ψέμματα) με πολύ χιούμορ και ρομαντικός *ιχθύς τι να πεις!!!!!* αλλά δεν μετράνε τόσο αυτά οκ, δεν ξέρω τι λέτε πραγματικά σε εμένα έρχονται και μου μιλάνε πρώτες, οι Ελληνίδες γενικά είναι πολύ ανοιχτές σε αυτά. Γιατι το βρίσκετε δύσκολο δεν καταλαβαίνω πραγματικά? μόνο θάρρος θέλει πας της μιλάς στη σπάνια περίπτωση που δεν θα κάνει αυτή κίνηση πρώτη και τέλος. Τα leagues και αυτά δεν πολυκατάλαβα να πω την αλήθεια, αν μια δεν είναι στο league μου σημαίνει ότι δεν μου αρέσει (δεν λέω απαραιτητα ότι είναι άσχημη) άρα και δεν ασχολούμαι. Τουλάχιστον αυτή είναι η εμπειρία μου. 1
nightwalker1990 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, ADHD είπε 2.04, 120kg, 10% bf και όλες μου λένε ότι είμαι ~9.4/10 εμφανισιακά (έχω 99% matches στο tinder οπότε δεν λέω ψέμματα) με πολύ χιούμορ και ρομαντικός *ιχθύς τι να πεις!!!!!* αλλά δεν μετράνε τόσο αυτά οκ, δεν ξέρω τι λέτε πραγματικά σε εμένα έρχονται και μου μιλάνε πρώτες, οι Ελληνίδες γενικά είναι πολύ ανοιχτές σε αυτά. Γιατι το βρίσκετε δύσκολο δεν καταλαβαίνω πραγματικά? μόνο θάρρος θέλει πας της μιλάς στη σπάνια περίπτωση που δεν θα κάνει αυτή κίνηση πρώτη και τέλος. Τα leagues και αυτά δεν πολυκατάλαβα να πω την αλήθεια, αν μια δεν είναι στο league μου σημαίνει ότι δεν μου αρέσει (δεν λέω απαραιτητα ότι είναι άσχημη) άρα και δεν ασχολούμαι. Τουλάχιστον αυτή είναι η εμπειρία μου. Τα Leagues είναι εκεί που παίζει ο καθένας μας, εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι στάνταρ ούτε κάνω διακρίσεις του τύπου, είναι κοντή, είναι ψηλή, πχ πρόπερσυ βγήκα με μια που έκανε μακιγιάζ σε μοντέλα του ANT1 αλλά επειδή την είδε ντίβα την 2η μέρα που βγήκαμε έφυγε σπίτι της. Το χειρότερο μήνυμα που έχω διαβάσει ever ήταν: Μα καλά διαβάζεις τα μηνύματά μουμ δεν απαντάς και στέλνεις μετά απο ώρες... τόσο αναίσθητος???? Σόρρυ την επόμενη φορά θα είμαι πάνω απο το κινητό ώστε να μην σε χάσουμε απο πελάτισσα κι εσένα😂
Lelouch Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, ADHD είπε 2.04, 120kg, 10% bf και όλες μου λένε ότι είμαι ~9.4/10 εμφανισιακά (έχω 99% matches στο tinder οπότε δεν λέω ψέμματα) με πολύ χιούμορ και ρομαντικός *ιχθύς τι να πεις!!!!!* αλλά δεν μετράνε τόσο αυτά οκ, δεν ξέρω τι λέτε πραγματικά σε εμένα έρχονται και μου μιλάνε πρώτες, οι Ελληνίδες γενικά είναι πολύ ανοιχτές σε αυτά. Γιατι το βρίσκετε δύσκολο δεν καταλαβαίνω πραγματικά? μόνο θάρρος θέλει πας της μιλάς στη σπάνια περίπτωση που δεν θα κάνει αυτή κίνηση πρώτη και τέλος. Δεν είμαστε όλοι 204, 120γκ και 10%bf για να κανεις κινηση και τέλος. 1
MAFAKA Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 29 λεπτά πριν, Lelouch είπε Δεν είμαστε όλοι 204, 120γκ και 10%bf για να κανεις κινηση και τέλος. 2
christopher0016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μπήκα για να διαβάσω εάν τελικά ο TS τα βρήκε με την κοπέλα.. και τελικά άρχισα τα ζικ Ζακ ώστε να αποφύγω τα:
ADHD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Μπήκα για να διαβάσω εάν τελικά ο TS τα βρήκε με την κοπέλα.. και τελικά άρχισα τα ζικ Ζακ ώστε να αποφύγω τα:
christopher0016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, ADHD είπε Φίλε όσοι έχουν κατακτήσεις δεν έχουν την ανάγκη να τα λένε δημόσια Ούτε παινευονται ότι είναι ωραίοι. 2 2
xgol Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 .. και ούτε κανουν εμας τους υπόλοιπους να ζηλεύουμε!
vrwmiaris Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, ADHD είπε 2.04, 120kg, 10% bf και όλες μου λένε ότι είμαι ~9.4/10 εμφανισιακά (έχω 99% matches στο tinder οπότε δεν λέω ψέμματα) με πολύ χιούμορ και ρομαντικός *ιχθύς τι να πεις!!!!!* αλλά δεν μετράνε τόσο αυτά οκ, δεν ξέρω τι λέτε πραγματικά σε εμένα έρχονται και μου μιλάνε πρώτες, οι Ελληνίδες γενικά είναι πολύ ανοιχτές σε αυτά. Γιατι το βρίσκετε δύσκολο δεν καταλαβαίνω πραγματικά? μόνο θάρρος θέλει πας της μιλάς στη σπάνια περίπτωση που δεν θα κάνει αυτή κίνηση πρώτη και τέλος. Τα leagues και αυτά δεν πολυκατάλαβα να πω την αλήθεια, αν μια δεν είναι στο league μου σημαίνει ότι δεν μου αρέσει (δεν λέω απαραιτητα ότι είναι άσχημη) άρα και δεν ασχολούμαι. Τουλάχιστον αυτή είναι η εμπειρία μου. Σε μια φωτο που είχες βάλει δεν ησανε και πολυ κελεπούρι να πω την αλήθεια α 1
ADHD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 58 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Σε μια φωτο που είχες βάλει δεν ησανε και πολυ κελεπούρι να πω την αλήθεια α Σιγά μην έβαζα ποτέ φωτογραφία, δεν θέλω να «σπάσω» το insomnia..
christopher0016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Γεμίσαμε ωραίους με πολύ χιούμορ έξυπνους και πάνω όλα μετριόφρων !!111 Σε λίγο θα βγουν και οι γνωστές κακασχημες σαύρες να μας λένε για τα ερωτικά τους 😂😂 Spoiler Πάντως ψηλε όμορφε με πολύ κιουμορ σε παραδέχομαι. Έχεις κάνει και της πέτρες εδώ γύρω να γελάνε!
ADHD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, christopher0016 είπε Γεμίσαμε ωραίους με πολύ χιούμορ έξυπνους και πάνω όλα μετριόφρων !!111 Σε λίγο θα βγουν και οι γνωστές κακασχημες σαύρες να μας λένε για τα ερωτικά τους 😂😂 Απόκρυψη περιεχομένων Πάντως ψηλε όμορφε με πολύ κιουμορ σε παραδέχομαι. Έχεις κάνει και της πέτρες εδώ γύρω να γελάνε! Τουλάχιστον αφού γελάνε το χιούμορ ισχύει..
christopher0016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, ADHD είπε Τουλάχιστον αφού γελάνε το χιούμορ ισχύει.. Καλά το πάς βάλε και φωτό να συγκρίνουμε όλο το πακέτο 😛
lek88 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μερικοί ανήκετε στον χώρο των τεκνών και των γαμάτων!!! 1
kolumvitis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Προσπαθώ ώρα να καταλάβω αυτή τη συζήτηση αλλά πραγματικά δεν τα καταφέρων, φίδια βλέπω, χαρακτηριστικά εμφάνισης βλέπω.. κάτι σχετικό με το θέμα δεν βλέπω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα