opcorsa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 21 λεπτά πριν, mp123 είπε Λόγο εργασίας στα ξένα έχω χάσει επεισόδια. Εξκιους μι. ετσι τυπε δουλεψε στα ξενα να φερεις συναλλαγμα στην χωρα το εχουμε πελωρια αναγκη
mp123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, opcorsa είπε ετσι τυπε δουλεψε στα ξενα να φερεις συναλλαγμα στην χωρα το εχουμε πελωρια αναγκη Για σας δουλεύω.στα ορυχεία της Γερμανίας.το ψωμί της ξενιτιάς είναι πικρό. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από mp123 1
vasilissioros18 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δηλαδη αντι να πατε να μιλησετε και να κανονισετε ενα καφε καθεστε και καταστρωνετε σχεδια για το πως θα μιλησετε στην κοπελα?και μετα σκεφτοσαστε μη σας πουνε ληγουρια αμα μιλησετε? 1
revolver1990 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Πάντως θα συμφωνήσω με τον opcorsa... Θέλω να πιστεύω ότι είμαι άνω του μετρίου (my mom says I am special😅), οι γκόμενες που μου την έπεφταν/πέφτουν συνήθως είναι μέτριες ή ακόμα και λίγο ασχημούλες. Καμιά όμορφη κοπέλα δεν θα στην πέσει...όσο όμορφος ή επιτυχμένος και αν είσαι (Εκτός και αν σε λένε Αργυρό ). Καλό είναι αν θέλετε κάποια και σας δείχνει σημάδια ενδιαφέροντος να μην την αφήνετε....Μην περιμένετε να έρθουν να σας μιλήσουν αυτές...δεν θα γίνει ποτέ (εκτός από κάποιες σπάνιες περιπτώσεις στο εξωτερικό). Και μιας και είμαστε στο θέμα ας πω ένα περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι(ΥΠΟΨΙΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ) Πάω εφορία όμορφα και ωραία,επειδή είχε μεγάλη ουρά στέκομαι σε έναν τοίχο,παράλληλα κάθεται μια κοπέλα στα 20-22,συμπαθητική με κολάν(κόρη βενζινά σώμα). Με κοίταζε για 10-15 λεπτά χωρίς να δώσω σημασία...μετά ήρθε στον τοίχο στα 2 μέτρα και έτριβε τον κώλο της subtlyστον τοίχο .άντεξα και εκεί χωρίς να της δώσω σημασία...μετά ξανάπήγε στην καρέκλα...5 λεπτά αργότερα ξαναγυρνά στον τοίχο και έβλεπε κάτι φωτογραφίες της μόνο που είχε γυρίσει το κινητό προς εμένα ώστε να τις βλέπω..ε αφού είδε ότι δεν της έδινα σημασία σαν τελική προσπάθεια είχε γυρίσει όλη προς εμένα και με κοίταζε συνεχώς για 2-3 λεπτά σε απόσταση 1.5-2 μέτρων....εντελώς άβολη φάση..2-3 γριούλες παραδίπλα κουτσομπολεύανε και χασκογελούσανε...Ε ευτυχώς ήρθε η σειρά μου και έφυγα. Τέτοιες καταστάσεις δεν συμβαίνουν σχεδόν ποτέ.... 1 1
mp123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, revolver1990 είπε l Πάω εφορία όμορφα και ωραία,επειδή είχε μεγάλη ουρά στέκομαι σε έναν τοίχο,παράλληλα κάθεται μια κοπέλα στα 20-22,συμπαθητική με κολάν(κόρη βενζινά σώμα). Με κοίταζε για 10-15 λεπτά χωρίς να δώσω σημασία...μετά ήρθε στον τοίχο στα 2 μέτρα και έτριβε τον κώλο της subtlyστον τοίχο .άντεξα και εκεί χωρίς να της δώσω σημασία...μετά ξανάπήγε στην καρέκλα...5 λεπτά αργότερα ξαναγυρνά στον τοίχο και έβλεπε κάτι φωτογραφίες της μόνο που είχε γυρίσει το κινητό προς εμένα ώστε να τις βλέπω..ε αφού είδε ότι δεν της έδινα σημασία σαν τελική προσπάθεια είχε γυρίσει όλη προς εμένα και με κοίταζε συνεχώς για 2-3 λεπτά σε απόσταση 1.5-2 μέτρων....εντελώς άβολη φάση..2-3 γριούλες παραδίπλα κουτσομπολεύανε και χασκογελούσανε...Ε ευτυχώς ήρθε η σειρά μου και έφυγα. Τέτοιες καταστάσεις δεν συμβαίνουν σχεδόν ποτέ.... Σε πιστεύω φίλος.
Iris_89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 50 λεπτά πριν, revolver1990 είπε Πάντως θα συμφωνήσω με τον opcorsa... Θέλω να πιστεύω ότι είμαι άνω του μετρίου (my mom says I am special😅), οι γκόμενες που μου την έπεφταν/πέφτουν συνήθως είναι μέτριες ή ακόμα και λίγο ασχημούλες. Καμιά όμορφη κοπέλα δεν θα στην πέσει...όσο όμορφος ή επιτυχμένος και αν είσαι (Εκτός και αν σε λένε Αργυρό ). Καλό είναι αν θέλετε κάποια και σας δείχνει σημάδια ενδιαφέροντος να μην την αφήνετε....Μην περιμένετε να έρθουν να σας μιλήσουν αυτές...δεν θα γίνει ποτέ (εκτός από κάποιες σπάνιες περιπτώσεις στο εξωτερικό). Και μιας και είμαστε στο θέμα ας πω ένα περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι(ΥΠΟΨΙΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ) Πάω εφορία όμορφα και ωραία,επειδή είχε μεγάλη ουρά στέκομαι σε έναν τοίχο,παράλληλα κάθεται μια κοπέλα στα 20-22,συμπαθητική με κολάν(κόρη βενζινά σώμα). Με κοίταζε για 10-15 λεπτά χωρίς να δώσω σημασία...μετά ήρθε στον τοίχο στα 2 μέτρα και έτριβε τον κώλο της subtlyστον τοίχο .άντεξα και εκεί χωρίς να της δώσω σημασία...μετά ξανάπήγε στην καρέκλα...5 λεπτά αργότερα ξαναγυρνά στον τοίχο και έβλεπε κάτι φωτογραφίες της μόνο που είχε γυρίσει το κινητό προς εμένα ώστε να τις βλέπω..ε αφού είδε ότι δεν της έδινα σημασία σαν τελική προσπάθεια είχε γυρίσει όλη προς εμένα και με κοίταζε συνεχώς για 2-3 λεπτά σε απόσταση 1.5-2 μέτρων....εντελώς άβολη φάση..2-3 γριούλες παραδίπλα κουτσομπολεύανε και χασκογελούσανε...Ε ευτυχώς ήρθε η σειρά μου και έφυγα. Τέτοιες καταστάσεις δεν συμβαίνουν σχεδόν ποτέ.... r/ThatHappened 1
Alexandros7474 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Στις 16/2/2018 στις 10:51 ΜΜ, stalactite είπε Υπάρχει κομψός τρόπος να προσεγγίσεις κάποιον ή ότι και να κάνεις θα είσαι είτε πέφτουλας είτε λιγούρης; Είναι οκ να φλερτάρεις κάποιον/κάποια ή όπως και να χει θεωρείται ότι είσαι περίεργος; Μου αρέσει πολύ κάποια από τη σχολή αλλά δεν ξέρω πως μπορώ διακριτικά να κάνω μια κίνηση. Δεν έχει φβ, insta και viber. Το μόνο πράγμα που έχω είναι το mail της που το είχε δώσει για να στείλει σε έναν μας κάποια αρχεία και απλά να τα μοιράσει στους υπόλοιπους. Προσφέρθηκα εγώ και η μόνη μας επικοινωνία εκτός σχολής ήταν δύο email. Προφανως και δε μπορώ να ανοίξω κουβέντα με mail δεν είμαστε στο 1999, αλλα τι να κανω; Δε ξέρω αν ενδιαφέρεται, το μόνο που ξέρω είναι ότι εδώ και 2 μήνες ανταλάσσουμε χαμόγελα χωρίς να χουμε πει και τίποτα ιδιαιτερο. Μπορω να κανω κατι; ΥΓ δεν είναι μέλος ΔΕΠ, είναι μια επιστημονική συνεργάτιδα η οποια είναι νέα και προσιτή στους φοιτητές. Φίλε συγνωμη που στο λέω αλλά με συμβουλές από forum δεν γαμησε κανείς . 2 1
mp123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Φίλε συγνωμη που στο λέω αλλά με συμβουλές από forum δεν γαμησε κανείς . Μα αφού έχει στείλει mail, και ανταλλάσουν χαμόγελα.εχει ελπίδες. Πρέπει να δείτε την ταινία - με την ψυχή στο στόμα -( τις σκηνές που ο Αττίλας δίνει τις κατάλληλες συμβουλές για το θέμα σχεσεις ). Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από mp123
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, totem_lost είπε α. Πάτε όλοι στις out of your league, τρώτε πίτα περιποιημένη και μετά αρχίζει ο αλαλαγμός 'οι Ελλεινήδες οι ψιλομύτες' και άλλα εικονογραφημένα. Πηγαίνετε σε κάποια που είστε εσείς out of her league. Διαφωνω ριζικα με την προσεγγιση "league" παρεμπιπτοντως. Δε θεωρω πως υπαρχουν leagues στην ελξη, ειναι τι θα σου κανει κλικ. Source: my eyes Εντιτ: Παντως κι εγω τον χαρακτηρισμο "Ελλεινηδες" δεν τον εχω ακουσει ποτε irl. 1
mindreader Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Ο όρος ελλεεινιδες, σιγα σιγα καθιερωνεται, γιατι απηχεί την πραγματικοτητα (search for it). Δεν ειναι μακρια η μέρα που θα τον βρισκουμε και στο λεξικο Μπαμπινιώτη. 1 2 2
ninjanody Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Στις 17/2/2018 στις 8:03 ΜΜ, dhmak είπε Και οι χιλόπιτες βοηθάνε, στην αρχή μπορεί να σε κάνουν ένα με το χώμα αλλα μετα γίνεσαι πιο δυνατός. Γιατί ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο ζωντανό. Οοο πιο ζωντανό. Οοο πιο δυνατό. 😎
opcorsa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, revolver1990 είπε Πάντως θα συμφωνήσω με τον opcorsa... Θέλω να πιστεύω ότι είμαι άνω του μετρίου (my mom says I am special😅), οι γκόμενες που μου την έπεφταν/πέφτουν συνήθως είναι μέτριες ή ακόμα και λίγο ασχημούλες. Καμιά όμορφη κοπέλα δεν θα στην πέσει...όσο όμορφος ή επιτυχμένος και αν είσαι (Εκτός και αν σε λένε Αργυρό ). Καλό είναι αν θέλετε κάποια και σας δείχνει σημάδια ενδιαφέροντος να μην την αφήνετε....Μην περιμένετε να έρθουν να σας μιλήσουν αυτές...δεν θα γίνει ποτέ (εκτός από κάποιες σπάνιες περιπτώσεις στο εξωτερικό). Και μιας και είμαστε στο θέμα ας πω ένα περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι(ΥΠΟΨΙΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ) Πάω εφορία όμορφα και ωραία,επειδή είχε μεγάλη ουρά στέκομαι σε έναν τοίχο,παράλληλα κάθεται μια κοπέλα στα 20-22,συμπαθητική με κολάν(κόρη βενζινά σώμα). Με κοίταζε για 10-15 λεπτά χωρίς να δώσω σημασία...μετά ήρθε στον τοίχο στα 2 μέτρα και έτριβε τον κώλο της subtlyστον τοίχο .άντεξα και εκεί χωρίς να της δώσω σημασία...μετά ξανάπήγε στην καρέκλα...5 λεπτά αργότερα ξαναγυρνά στον τοίχο και έβλεπε κάτι φωτογραφίες της μόνο που είχε γυρίσει το κινητό προς εμένα ώστε να τις βλέπω..ε αφού είδε ότι δεν της έδινα σημασία σαν τελική προσπάθεια είχε γυρίσει όλη προς εμένα και με κοίταζε συνεχώς για 2-3 λεπτά σε απόσταση 1.5-2 μέτρων....εντελώς άβολη φάση..2-3 γριούλες παραδίπλα κουτσομπολεύανε και χασκογελούσανε...Ε ευτυχώς ήρθε η σειρά μου και έφυγα. Τέτοιες καταστάσεις δεν συμβαίνουν σχεδόν ποτέ....
papp0us Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε Φίλε συγνωμη που στο λέω αλλά με συμβουλές από forum δεν γαμησε κανείς . Ηρθα να μοιραστώ σοφία, αλλα με προλάβανε, there you go TS, πάτα logoff τράβα φάε τα μούτρα σου καμια 20αριά φορές, κάποια θα σε βρεί αστείο και θα αρχίσει το παιχνίδι. Το ολο θέμα ειναι να βρεθεί αυτή που θα σε βρεί αστείο, μια πιθανότητα που μειώνεται ή αυξάνεται δραματικά ανάλογα με τη φάτσα σου. Εμένα μου πήρε 4-5 προσπάθειες, και ειμαι στην καλύτερη μέτριος. Τώρα η τεχνολογία έχει προχωρήσει, φτιάξε λίγο τη φάτσα σου, και θα ειναι πιο εύκολο. ΕΔΙΤ ΕΠΙΚΑΙΡΟ Τώρα είδα οτι δεν έχει FB , Instagram , Viber, Wahtsup, ουτε καν Smartphone. Νομίζω οτι η πιο ενδεδειγμένη λύση είναι να την κοπανίσεις με το ρόπαλο και να τη σύρεις στη σπηλιά της. Μετά θα της εξηγήσεις οτι αυτή θα μαζεύει ρίζες και εσύ θα κυνηγάς αντιλόπες, και θα ζήσετε ευτυχισμένοι. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από papp0us
kolumvitis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μ'αρέσει που το θέμα άρχισε πέρσι και επειδή κάποιος το ξέθαψε απευθύνονται πολλοί στον TS ο οποίος θα μπορούσε σε τόσο καιρό να την έχει παντρευτεί και να περιμένουν και παιδί
nightwalker1990 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, revolver1990 είπε Πάντως θα συμφωνήσω με τον opcorsa... Θέλω να πιστεύω ότι είμαι άνω του μετρίου (my mom says I am special😅), οι γκόμενες που μου την έπεφταν/πέφτουν συνήθως είναι μέτριες ή ακόμα και λίγο ασχημούλες. Καμιά όμορφη κοπέλα δεν θα στην πέσει...όσο όμορφος ή επιτυχμένος και αν είσαι (Εκτός και αν σε λένε Αργυρό ). Καλό είναι αν θέλετε κάποια και σας δείχνει σημάδια ενδιαφέροντος να μην την αφήνετε....Μην περιμένετε να έρθουν να σας μιλήσουν αυτές...δεν θα γίνει ποτέ (εκτός από κάποιες σπάνιες περιπτώσεις στο εξωτερικό). Και μιας και είμαστε στο θέμα ας πω ένα περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι(ΥΠΟΨΙΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ) Πάω εφορία όμορφα και ωραία,επειδή είχε μεγάλη ουρά στέκομαι σε έναν τοίχο,παράλληλα κάθεται μια κοπέλα στα 20-22,συμπαθητική με κολάν(κόρη βενζινά σώμα). Με κοίταζε για 10-15 λεπτά χωρίς να δώσω σημασία...μετά ήρθε στον τοίχο στα 2 μέτρα και έτριβε τον κώλο της subtlyστον τοίχο .άντεξα και εκεί χωρίς να της δώσω σημασία...μετά ξανάπήγε στην καρέκλα...5 λεπτά αργότερα ξαναγυρνά στον τοίχο και έβλεπε κάτι φωτογραφίες της μόνο που είχε γυρίσει το κινητό προς εμένα ώστε να τις βλέπω..ε αφού είδε ότι δεν της έδινα σημασία σαν τελική προσπάθεια είχε γυρίσει όλη προς εμένα και με κοίταζε συνεχώς για 2-3 λεπτά σε απόσταση 1.5-2 μέτρων....εντελώς άβολη φάση..2-3 γριούλες παραδίπλα κουτσομπολεύανε και χασκογελούσανε...Ε ευτυχώς ήρθε η σειρά μου και έφυγα. Τέτοιες καταστάσεις δεν συμβαίνουν σχεδόν ποτέ.... Να υποθέσω βρίσκεστε ακόμα στην ίδια εφορία την ίδια μέρα και βλέπεις τις καινούργιες φωτό στο κιν της??? xD Καταρχήν αν δεν είστε χύμα μην το κάνετε... Όταν λέω χύμα όχι του τύπου 1ο μήνυμα, βάζω την στέκα και τις μπάλλες... βάζεις τις τρύπες????? Ένα απ τα πιο όμορφα φλερταρίσματα και πεσίματα που έκανα πέρσυ, είμαι 28 εκείνη 41 *Μαμά ραδιοφωνική παραγωγός κιόλας* Την βρίσκω τυχαία φβ, της στέλνω την ίδια ώρα απαντάει, μιλάμε κανα 10λεπτο, μου λέει να μπω να την ακούσω στην εκπομπή, πέφτει αφιέρωση απο εκείνη, μιλάμε ενδιάμεσα με μηνύματα, την ρωτάω: Το βράδυ τι κάνεις? Απαντάει: Έχω κανονίσει με φίλη για ποτό εσύ? Εγώ θα ήθελα να βγαίναμε οι 2 μας αλλά κανόνισες ήδη κρίμα εσύ χάνεις...... Άλλωστε περιμένω να μου την πέσεις εσύ της λέω.... Δεν περνάνε 5' και μου στέλνει, τι ώρα θα περάσεις να με πάρεις? Έπεσε πιστόλι.... Κανονίζουμε, πέρνω την Virago του φίλου απο δίπλα και φεύγω... φούλ κρύο αλλά εγώ είμουν κομπλέ... Λέω μαλακία θα παιχτεί... Με παίρνει τηλ και δεν την βλέπω πουθένα και λέει: Πες μου ότι δεν είσαι εσύ με την μηχανή? και απαντάω απαθέστατος: Ναι εγώ είμαι και είμαι κοντός και οδηγάω μηχανή τι ρατσισμός είναι αυτός? Σκάει στα γέλια και λέει έλα πέρνα απέναντι... Με τα πολλά βγήκαμε, όλα οκ.. και έχουμε κρατήσει ακόμα επαφή και μου λέει: Σε γουστάρω όχι επειδή είσαι κοντός και ωραίος *Λέων τι να πεις!!!* αλλά επειδή μίλησες όμορφα και έχεις απίστευτο χιούμορ. Μην μασάτε... μεγαλύτερες - μικρότερες, μοντέλα, μην σκάτε.. λίγο θράσος να έχεις *ωραίο όμως* και να υποστηρίζεις αυτά που λες και όλα θα έρθουν. ΥΓ: Δεν έχω κόλλημα με το ύψος μου απλά αυτοσαρκάζομαι πολλές φορές και κάνω συζητήσεις επιπέδου 1.67 😂😎 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα