Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, opcorsa είπε

τα στατιστικα στα δικα μου πεσιματα ειναι επιτυχια περιπου 70% ...

ανεβασε μας και μια φωτο σου ομως ρε φιλος να ξερουμε γιατι αλλο να εισαι σαν αναποδο γαμωτο και αλλο να εισαι ο γιωργακης o κλουνεη!

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

ανεβασε μας και μια φωτο σου ομως ρε φιλος να ξερουμε γιατι αλλο να εισαι σαν αναποδο γαμωτο και αλλο να εισαι ο γιωργακης o κλουνεη!

προφανως και δεν θα ανεβει μερικοι με εχουν γνωρισει και απο κοντα ομως και ξερουν...

1,98 105 κιλα γεροδεμενος ψηλος μελαχρινος

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

γιου ντου ρηαλαηζ αη αμ τρολλινγκ of course

ναι ρε μυστη μου, οποτε θες και σμιξουμε αν ειμαστε ελευθεροι να χωθουμε πάραυτα

27 λεπτά πριν, gmts είπε

Όπως λέμε ο μέσος Έλληνας δηλαδή. 

το βασικο ειναι το θαρρος... που το 94.9 % δεν το εχουμε...

οι φιλες της δικιας μου τα εχουν με σμιγκολ

ομως βρηκαν τροπο και μιλησαν...εστω και με τροπο κοτας μεσω φβ και ινστα...

• Like 1
Δημοσ.

Άμα έχουν πέσει προτίστως ματιές, τότε ναί χώνεσαι άνετα. 

Αλλιώς θα χαρακτηριστείς πέφτουλας,λιγούρι κλπ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gmts είπε

Άμα έχουν πέσει προτίστως ματιές, τότε ναί χώνεσαι άνετα. 

Αλλιώς θα χαρακτηριστείς πέφτουλας,λιγούρι κλπ.

top hint

αν σε κοιταξει πρωτη φορα ,ειναι επειδη απλα εχει ματια οπως ολοι μας

αν σε κοιταξει δευτερη , σε τσεκαρει

αν σε κοιταξει τριτη, της αρεσεις

ΒΟΥΡ

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που έχω κάνει σχέση σε περιβάλλον σχολής με άτομο τύπου επιστημονικός συνεργάτης (δεν κράτησε πολύ αλλά ήταν πολύ όμορφη εμπειρία) θεωρώ ότι αν θέλεις και θέλει στο τέλος θα γίνει. Δηλαδή την πρώτη φορά ήθελα κρατίομουν, δεν γνωριζόμασταν αλλά περνούσαν οι μέρες και ήθελα όλο και πιο πολύ. Και δεν ήξερα αν τα αισθήματα ήταν αμοιβαία, ούτε ευγένειες ούτε τίποτα παγωμάρα εισέπρατα. Και πάνω σε έναν καβγά μας έκατσε (γιατί όσο ήθελα άλλοι τόσο εκνευριζόμουν με το όλο υφάκι) και πήγαμε για καφέ και από πήραμε το δρόμο μας. Όταν χωρίσαμε δεν άλλαξε κάτι δεν προσπάθησε κανείς να "βλάψει" τον άλλον στο επαγγελματικό κομμάτι και όσον αφορά εμένα απλά λυπόμουν που είχε τελειώσει. Επίσης έχω την αίσθηση για πολλούς ανθρώπους ότι ναι τους αρέσει η δουλειά τους, καριέρες και ιστορίες αλλά αν ερωτευτούν, βρουν τον άντρα ή τη γυναίκα των ονείρων τους θα μπορούσαν να τα παρατήσουν όλα. Γιατί όπως λέει και μια φίλη μου τη δουλειά σου δεν την παντρεύεσαι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εμένα μου την πέφτουν οι γυναίκες.δεν είμαι λιγουρης να πάω εγώ.  

4 ώρες πριν, opcorsa είπε

1,98 105 κιλα γεροδεμενος ψηλος μελαχρινος

Δεν είναι γραφείο συνοικεσιων το μαγαζί μύστη.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, totem_lost είπε

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που μας έχει φάει η γκρίνια. Πάτε όλοι στις out of your league, τρώτε πίτα περιποιημένη και μετά αρχίζει ο αλαλαγμός 'οι Ελλεινήδες οι ψιλομύτες' και άλλα εικονογραφημένα. Πηγαίνετε σε κάποια που είστε εσείς out of her league.

Καλό sex = λιγότερη μίρλα.

Αυτό το ελλεϊνίδες πάντως το έχω ακούσει μόνο από γυναίκες IRL. 

Μα ποιοι είναι αυτοί οι ΕΛ που τα λένε αυτά; Μήπως δεν έχω τις σωστές κλαρινογαμπριδίστικες/καραμπαμπικές παρέες;:lol: 

Από την άλλη, το "ωραίο" είναι ότι τη συζητήση για το "ελλεϊνίδες" την άκουσα από δυο ελληνίδες του εξωτερικού που περηφανευόντουσαν ότι γουστάρουν και βγαίνουν μόνο με ξένους επειδή οι έλληνες άντρες είναι μούτοι (ή λαπάδες, δεν θυμάμαι τι ακριβώς όρο χρησιμοποίησαν).

Πιάσε το αυγό και κούρευτο...

|

|

BTW: Το θέμα είναι ότι εάν ο άλλος είναι παπάρας, θα κράξει και την χυλόπιτα που θα φάει και από την κοπελιά που είναι στο λιγκ του (άλλος αδόκιμος όρος, λες και δεν υπάρχουν πάμπολα ζευγάρια με διαφορές στην εμφάνιση..)

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, mp123 είπε

Εμένα μου την πέφτουν οι γυναίκες.δεν είμαι λιγουρης να πάω εγώ.  

Δεν είναι γραφείο συνοικεσιων το μαγαζί μύστη.

μυστη μου αν με παρακολουθουσες θα εβλεπες οτι αποκατασταθηκα "παλι" εγω... οποτε γενικα μιλαω..

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, opcorsa είπε

μυστη μου αν με παρακολουθουσες θα εβλεπες οτι αποκατασταθηκα "παλι" εγω... οποτε γενικα μιλαω..

Λόγο εργασίας στα ξένα έχω χάσει επεισόδια.  Εξκιους μι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...