Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Razgriz είπε

Το ότι μερικοί καταλαβαίνουν με το "της χαμογελάω και μου χαμογελάει" το ότι τους "γουστάρει" και πράττουν σαν πεφτουλες μετά, είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές κοπέλες αναγκάζονται να έχουν ένα παγωμένο ύφος ειδικά σε εργασιακούς χώρους.

Θα ήταν καλό όλοι μας να το πρόσεξουμε αυτό.

Όταν ήμουν 17 όλες με γούσταραν. Πώς το ήξερα; Με κοιτούσαν.

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποτε σχεσεις σε σχολη/πανεπιστημιο ιδιαιτερα οταν ειστε και συνεργατες εαν γινει κατι  και μετα χωρισετε θα ειστε και οι δυο σε ενα αβολο περιβαλλον , παθων ως φοιτητης οταν χωρισα με μια συμφοιτητρια μου που ειχαμε για ενα 6μηνο και κοινα μαθηματα...

Επεξ/σία από forgotten
Δημοσ.

Ε ναι άλλωστε λογικό και αναπόφευκτο είναι να βρίσκεις συντρόφους σε μέρη που περνάς κάθε μέρα τόσες ώρες. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος παρότι ενήλικας ξεφτιλίζεται και πέφτει σε μικρότητες στον εργασιακό του χώρο.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ola150 είπε

Όταν ήμουν 17 όλες με γούσταραν. Πώς το ήξερα; Με κοιτούσαν.

Έπρεπε να σου έριχνε κανα βλέφαρο η Μέδουσα ακόμα 17 θα ήσουν βέβαια άγαλμα 😂😂😂

Δημοσ.

1.Χαμογελάς, σου χαμογελάει.

2.Είσαι ευγενικός/η, είναι ευγενικος/η

3.Κάνεις πλάκα, ανταποκρίνεται.

4.Κάθεστε μέχρι αργά στη δουλειά, κάθεται μαζί σου για παρέα ή να σε βοηθήσει.

5.Του/της προτείνεις να πάτε για ποτό, ανταποκρίνεται.

6.Τον/την, κοιτάς μέσα στα μάτια, κρέμεται απο τα χείλη σου

7.Κάνεις τη κίνηση....εισαι πεφτουλααααααααααας!!!! Και κάπως έτσι χαλάνε οι εργασιακές σχέσεις.

Για να μην υπάρχουν λοιπόν παρεξηγήσεις, οι όποιες εργασιακές σχέσεις, τελειώνουν στο Νο3. 

Δεν βγαίνεις με συνάδελφο απ τη δουλειά για βραδυνό ποτάκι, μόνοι σας, αν δεν υπάρχει ερωτικό στοιχείο. Εκτός αν πάτε για μπύρες και δείτε παράλληλα ποδοσφαιρικό αγώνα και ρεύεστε παρέα...:P :P 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, totem_lost είπε

Ε ναι άλλωστε λογικό και αναπόφευκτο είναι να βρίσκεις συντρόφους σε μέρη που περνάς κάθε μέρα τόσες ώρες. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος παρότι ενήλικας ξεφτιλίζεται και πέφτει σε μικρότητες στον εργασιακό του χώρο.

Αυτο, αν μη τι αλλο εχει βαση. Αλλα ομως, το σωστο, το ορθο, ειναι αν μπορει κανεις, να τα εχει διαχωρισμενα. Πολλοι τα ανακατευουν, και γινονται ειτε...ξεφτιλικια, μεχρι και σοβαρα προβληματα στη δουλεια...

Δημοσ.
Στις 6/3/2019 στις 1:44 ΠΜ, xgol είπε

Γιατι προφανώς και έχει? Πολλοί δεν εχουμε.

Ορισμένοι δεν έχουνε, εγώ ξέρω οτι σχεδόν όλοι έχουνε και όσους δεν βρίσκουμε είναι αυτοί που δεν είναι γραμμένοι με το πραγματικό τους όνομα για να μπορείς να τους βρεις και έχουνε άλλο ή παραλλαγμένο. 

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον εμενα αυτες οι κοπελες που ειναι" εναλλακτικες " δεν εχουν φβ σμαρτφον κλπ εμενα με ελκυουν αφανταστα... επρεπε ο τυπος να ειχε κανει κινηση, το αποτελεσμα 87% θα ηταν θετικο, τουλαχιστον θα βγαινανε... οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια..

αναφορικα με την ηλικια , μην τρελενεστε , εχω πολυ καλο φιλο, 26 ακομα παρθενο, και ειναι πιο ομορφος απο εμενα (λιγο :P ) ... λιγο να εχεις κολλησει με καποια γυμνασιο/λυκειο, λιγο να δωσεις βαση αλλου, σπουδες-καψιμο σε παιχνιδια κλπ, δεν θελει και πολυ μην νομιζετε...

ο στοχος του ποστ μου ειναι να παρετε θαρρος (grow a pair) και να μιλατε στις κοπελες...ακομα και που νομιζετε οτι ειναι out of your league , τα αποτελεσματα θα σας εκπληξουν...

με την δικια μου ειμαστε 6 μηνες μαζι, τελειως αγνωστοι κοιταζομασταν σε μια καφετερια και πηγα χυμα και της μιλησα σε γυναικοπαρεα μεσα..

bear in mind οτι... ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ

Χωθειτε μυστες μου, γιατι χανομαστε!

υγιαινετε

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, opcorsa είπε

λοιπον εμενα αυτες οι κοπελες που ειναι" εναλλακτικες " δεν εχουν φβ σμαρτφον κλπ εμενα με ελκυουν αφανταστα... επρεπε ο τυπος να ειχε κανει κινηση, το αποτελεσμα 87% θα ηταν θετικο, τουλαχιστον θα βγαινανε... οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια..

αναφορικα με την ηλικια , μην τρελενεστε , εχω πολυ καλο φιλο, 26 ακομα παρθενο, και ειναι πιο ομορφος απο εμενα (λιγο :P ) ... λιγο να εχεις κολλησει με καποια γυμνασιο/λυκειο, λιγο να δωσεις βαση αλλου, σπουδες-καψιμο σε παιχνιδια κλπ, δεν θελει και πολυ μην νομιζετε...

ο στοχος του ποστ μου ειναι να παρετε θαρρος (grow a pair) και να μιλατε στις κοπελες...ακομα και που νομιζετε οτι ειναι out of your league , τα αποτελεσματα θα σας εκπληξουν...

με την δικια μου ειμαστε 6 μηνες μαζι, τελειως αγνωστοι κοιταζομασταν σε μια καφετερια και πηγα χυμα και της μιλησα σε γυναικοπαρεα μεσα..

bear in mind οτι... ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ

Χωθειτε μυστες μου, γιατι χανομαστε!

υγιαινετε

To να ΜΗΝ εχει σημερα μια κοπελα fb και insta, ειναι πλεον ΠΡΟΣΟΝ. Μεγαλο καψιμο τα κοινωνικα δικτυα...παραμορφωση της πραγματικοτητας, και το κεφαλι πανω απο τη σκουφια...

Επεξ/σία από mindreader
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επειδή social έχει πλέον το 80%, μεγάλο μέρος του παιχνιδιού γίνεται απο εκεί.

Γενικά για κάποιον καταπληκτικό λόγο, ειναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις ερωτικά κάποιον/α μέσω του ιντερνετ, παρά δια ζώσης. 

Έχει πάντως ενδιαφέρον, ο τρόπος που αντιδράνε ορισμένες κοπελιές κάτω των 30, όταν τις προσεγγίζει ευγενικά κάποιος. Εκπλήσσονται. 

• Like 5
Δημοσ.

Εγω δεν τα καταλαβαινω αυτα, αμα εισαι σε σχολη σιγα που χεστηκες κιολας αν θα ειναι αβολο το κλημα (καπου εδω γελαμε) σε λιγο καιρο δεν θα την ξαναδεις ποτε με τα μαθηματα κτλ, τωρα σε φαση δουλειας αν εισαι μαγκας το κανεις και οι γονεις μου απο την ιδια δουλεια γνωριστηκαν και ειναι τοσα χρονια παντρεμενοι οποτε εχουμε και λεμε Ή χωνεσε ΠΑΝΤΑ με προγραμμα Ή καθεσε σε μια γωνια και θα φανταζεσαι τι θα γινοταν ΑΝ πηγαινες να της μιλησεις (που κατα πασα πιθανοτητα θα σκεφτοσουν το θετικο κομματι).

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, opcorsa είπε

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που μας έχει φάει η γκρίνια. Πάτε όλοι στις out of your league, τρώτε πίτα περιποιημένη και μετά αρχίζει ο αλαλαγμός 'οι Ελλεινήδες οι ψιλομύτες' και άλλα εικονογραφημένα. Πηγαίνετε σε κάποια που είστε εσείς out of her league.

Καλό sex = λιγότερη μίρλα.

afd.jpg_large

Επεξ/σία από totem_lost
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, totem_lost είπε

Πάτε όλοι στις out of your league

Aπό την άλλη, άμα σκέφτεσαι σαν looser δεν έχεις καμία ελπίδα. Δεν υπάρχει out of your league. Yπάρχει το σου κάνω, μου κάνεις, ταιριάζουμε! :-)

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, totem_lost είπε

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που μας έχει φάει η γκρίνια. Πάτε όλοι στις out of your league, τρώτε πίτα περιποιημένη και μετά αρχίζει ο αλαλαγμός 'οι Ελλεινήδες οι ψιλομύτες' και άλλα εικονογραφημένα. Πηγαίνετε σε κάποια που είστε εσείς out of her league.

Καλό sex = λιγότερη μίρλα.

afd.jpg_large

σε πληροφορω οτι ακομα και Out of your league πεσιμο να κανεις μονο και μονο που λιγοι εχουμε τα κακκαλα και παμε face to face εχεις μεγαλη πιθανοτητα για μια γνωριμια...

τα στατιστικα στα δικα μου πεσιματα ειναι επιτυχια περιπου 70% ...

αλλα θελει θαρρος....  ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε

ή μιληστε στο instagram τα μαθατε τωτα τα κολπα ( #νοτ)

παντως εγω με την δικια μου που πηγα και της μιλησα της εκανε ταιραστια εντυπωση, οποτε την κερδισα εξ αρχης, να και αυτη με φλερταρε κοιτωντας κλπ...

επειδη γνωρισα και τις φιλες της (κλασσικο οταν εισαι σε "σχεση") το γουσταραν τοσο πολυ που πηγα ετσι χυμα στο κυμα και παραδεχτηκαν οτι σπανιζει πλεον οποτε στα ματια τους εγινα και ηρωας

χωθειτε ρε μονο να κερδισετε εχετε

το ξαναλεω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...