Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ladakis είπε

αυτο ισχυει και για το φορουμ; B)

ισχυει απλα δεν ακουγομαστε μωρε

ολοι εμεις που δεν εχουμε, να φτιαξουμε ενα γκρουπ με τα φεικ προφιλ μας

Δεν ισχύει για το φόρουμ! 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια, μονο εγω εχω ως αρχή οτι προσωπικη ζωη και επαγγελματικη ζωη, πρεπει να ειναι διακριτές;
Οκ, προφανως και στην δουλεια υπαρχει συναναστροφη, αλλα συνηθως τετοια μπερδεματα μπορει να εχουν και απροβλεπτες συνεπειες...κι εκει που νομισες οτι επιασες τζοκερ, με δουλεια και πακετο σχεση, να μεινεις στα κρυα του λουτρου και απο σχεση και απο δουλεια...

Ενταξει, μπορει με πολυ προσεκτικους χειρισμους να μην υπαρξουν ισως προβληματα.
Αλλα γενικως, ως βασικη αρχη, ειναι να προσπαθει κανεις να μην δικτυωνεται σε θεμα σχεσεων μεσω δουλειας.
Τωρα απο εκει και περα, ο καθενας κανει τις επιλογες του, παιρνει τα ρισκα του, εκτιμα καταστασεις κλπ. Αλλα καλο ειναι σε θεματα που εχουν να κανουν με βιοπορισμο, πρωτα να μπαινει η λογικη, και τα συναισθηματα εκτος δουλειας...

• Like 3
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, mindreader είπε

Ρε παιδια, μονο εγω εχω ως αρχή οτι προσωπικη ζωη και επαγγελματικη ζωη, πρεπει να ειναι διακριτές;
Οκ, προφανως και στην δουλεια υπαρχει συναναστροφη, αλλα συνηθως τετοια μπερδεματα μπορει να εχουν και απροβλεπτες συνεπειες...κι εκει που νομισες οτι επιασες τζοκερ, με δουλεια και πακετο σχεση, να μεινεις στα κρυα του λουτρου και απο σχεση και απο δουλεια...

Ενταξει, μπορει με πολυ προσεκτικους χειρισμους να μην υπαρξουν ισως προβληματα.
Αλλα γενικως, ως βασικη αρχη, ειναι να προσπαθει κανεις να μην δικτυωνεται σε θεμα σχεσεων μεσω δουλειας.
Τωρα απο εκει και περα, ο καθενας κανει τις επιλογες του, παιρνει τα ρισκα του, εκτιμα καταστασεις κλπ. Αλλα καλο ειναι σε θεματα που εχουν να κανουν με βιοπορισμο, πρωτα να μπαινει η λογικη, και τα συναισθηματα εκτος δουλειας...

Εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου. Σε γενικες γραμμες καλυτερα η προσωπικη ζωη να ειναι τελειως ξεχωριστη απο την επαγγελματικη, ειτε προκειται για τον αισθηματικο τομεα ειτε για τον φιλικο. Με τους συναδελφους καλυτερα να εχει λιγα παρα δωσε περα απο τα απαραιτητα περι δουλειας. Αμα χαλαρωσεις πολυ μπορει να σου φυγει και καμια χοντραδα και να σου κρεμασουν κουδουνια μετα ή να εχεις προβλημα με την διευθυνση.

• Like 2
Δημοσ.

ειναι πολυ απλα τα πραγματα φιλε μου, αν ειναι ωραια θα εχει γκομενο ΑΛΛΑ δεν μας νοιαζει τιποτα γιατι για να σου χαμογελαει και ας εχει γκομενο κατι μπορει να παιχτει πηγαινε εκει πες της ενα καλημερα, καλησπερα ρωτα τιποτα παπατζες για την σχολη (και καλα θα ερθει ο καθηγητης, που εχουμε μαθημα) ξεκινας σιγα σιγα με τον καιρο και μετα απο λιγο καιρο (Δεν λεω σε 2 μηνες) εννοω 1 βδομαδα αντε ΠΟΛΥ βαρια 2 πιστευω να πατε για ενα καφε και ΑΜΑ δεν εισαι χεστρουλης θα κανεις την ΣΩΣΤΗ κινηση που πρεπει να κανεις.!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mindreader είπε

γενικά συμφωνώ με αυτό που λες. Ωστόσο πολλές φορές μπορεί να συναναστρέφεσαι τόσο μεγάλο μέρος της ημέρας σου που να μην είναι εύκολο να μην νιώσεις ένα ενδιαφέρον για κάποιον. Δηλαδή στη σχολή μου που είμαστε κάθε μέρα από τις 9 το πρωί μέδρι τις 5 ε δε γίνεται να μην παίξει το μάτι σου, να μην ερωτευτείς κτλ. Η αντίστοιχα αν είσαι κάθε μέρα για ώρες με κάποιον και είστε οι δυο σας κτλ πάλι δύσκολο να μην υπάρξει κάποια στιγμή ένα ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Οι σχεσεις σε εργασιακο επιπεδο θα πρεπει να αποφευγονται γενικοτερα.

Αν (ή μαλλον οταν) γινει καμια στραβη το εργασιακο κλιμα θα ειναι πολυυυυ awkward.

• Like 3
Δημοσ.

Το ότι μερικοί καταλαβαίνουν με το "της χαμογελάω και μου χαμογελάει" το ότι τους "γουστάρει" και πράττουν σαν πεφτουλες μετά, είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές κοπέλες αναγκάζονται να έχουν ένα παγωμένο ύφος ειδικά σε εργασιακούς χώρους.

Θα ήταν καλό όλοι μας να το πρόσεξουμε αυτό.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 17/2/2018 στις 5:55 ΜΜ, Βασίλης_29 είπε

O ts είπε οτι πως αυτή δεν έχει fb επειδή άκουσε κάτι γκρίνιες της κοπέλας προς μια άλλη κοπέλα για κάτι σελίδες της σχολής που δεν έχει πρόσβαση χωρίς fb κα ιδεν ξέρω και εγώ τι.

Εγώ έγραψα οτι, προφανώς και έχει αυτή fb, απλά ο ts το έγραψε έτσι και καλά πως δεν έχει για να έχουμε να σχολιάζουμε.

Γιατι προφανώς και έχει? Πολλοί δεν εχουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...