lek88 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι να πω... Ας κάνει κίνηση ο άνθρωπος να δει τι γίνεται. Εμείς μόνο θεωρίες μπορούμε να λέμε μιας και δεν ήμαστε μέσα στο "πρόβλημα"!! Πάντως είναι καλύτερα να μιλάς πάρα να το αφήνεις και μετά να μένεις με την απορία του τύπου "αν της μίλαγα τι θα γινόταν..." Ίσως να είναι πολύ ντροπαλός και δεν ξέρει πως να την προσεγγισει, ίσως να μην έχει κάνει σχέση ποτέ και δεν ξέρει πως να την πλησιάσει... Δεν είναι κακό ούτε το ένα ούτε το άλλο! Λίγη τόλμη θέλει το θέμα γιατί έχω καταλάβει ότι του αρέσει πολύ. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από lek88
webparts Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, lek88 είπε Τι να πω... Ας κάνει κίνηση ο άνθρωπος να δει τι γίνεται. Εμείς μόνο θεωρίες μπορούμε να λέμε μιας και δεν ήμαστε μέσα στο "πρόβλημα"!! Πάντως είναι καλύτερα να μιλάς πάρα να το αφήνεις και μετά να μένεις με την απορία του τύπου "αν της μίλαγα τι θα γινόταν..." Ίσως να είναι πολύ ντροπαλός και δεν ξέρει πως να την προσεγγισει, ίσως να μην έχει κάνει σχέση ποτέ και δεν ξέρει πως να την πλησιάσει... Δεν είναι κακό ούτε το ένα ούτε το άλλο! Λίγη τόλμη θέλει το θέμα γιατί έχω καταλάβει ότι του αρέσει πολύ. Απο οτι εχω καταλαβει και απο αλλα παρομοια θεματα ειναι πολυ ντροπαλος και ευαισθητος και θεωρει οτι αν μιλησει σε γκομενα θα ερθει το τελος του κοσμου. Κανε την υπερβαση lactate,θα γνωρισεις αλλους κοσμους μετα. 3
lek88 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, webparts είπε Απο οτι εχω καταλαβει και απο αλλα παρομοια θεματα ειναι πολυ ντροπαλος και ευαισθητος και θεωρει οτι αν μιλησει σε γκομενα θα ερθει το τελος του κοσμου. Κανε την υπερβαση lactate,θα γνωρισεις αλλους κοσμους μετα. Το να είναι ευαίσθητος είναι μεγάλο προσόν στις μέρες μας! Δεν είναι κάτι που πρέπει να ντρέπεται γι αυτό. Και οποία δεν το εκτημισει είναι δικό της πρόβλημα καθαρά! Το ότι είναι ντροπαλός διορθώνεται αν κάνει την υπέρβαση. Πολλές φορές θα τον κρατάει πίσω το ότι είναι ντροπαλός.... Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από lek88 1
webparts Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, lek88 είπε Το να είναι ευαίσθητος είναι μεγάλο προσόν στις μέρες μας! Δεν είναι κάτι που πρέπει να ντρέπεται γι αυτό. Το ότι είναι ντροπαλός διορθώνεται αν κάνει την υπέρβαση Ισως παραειναι και απο τα 2. Εχω δει πολυ περιεργους προβληματισμους απο το παιδι,με αποτελεσμα να προβληματιζομαι και εγω αρκετα. 1
lek88 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, webparts είπε Ισως παραειναι και απο τα 2. Εχω δει πολυ περιεργους προβληματισμους απο το παιδι,με αποτελεσμα να προβληματιζομαι και εγω αρκετα. Αυτά δεν τα ξέρω εγώ.... Μιλάω με βάση το θέμα που βλέπω τώρα
Bspus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε O ts είπε οτι πως αυτή δεν έχει fb επειδή άκουσε κάτι γκρίνιες της κοπέλας προς μια άλλη κοπέλα για κάτι σελίδες της σχολής που δεν έχει πρόσβαση χωρίς fb κα ιδεν ξέρω και εγώ τι. Εγώ έγραψα οτι, προφανώς και έχει αυτή fb, απλά ο ts το έγραψε έτσι και καλά πως δεν έχει για να έχουμε να σχολιάζουμε. Ξεκολληστε παιδια. Δεν εχει ολος ο κοσμος facebook. 5
lek88 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Bspus είπε Ξεκολληστε παιδια. Δεν εχει ολος ο κοσμος facebook. Ισχύει κ αυτό
webparts Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, lek88 είπε Αυτά δεν τα ξέρω εγώ.... Μιλάω με βάση το θέμα που βλέπω τώρα Ψαξε αναλογα θεματα απο stalactite και lactate .
tritonas00 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, g_alkis είπε Και ξανά. Υπάρχει πρόβλημα. Σοβαρό. οχι απλως σοβαρο, σοβαροτατο
Lelouch Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, lek88 είπε Πάντως είναι καλύτερα να μιλάς πάρα να το αφήνεις και μετά να μένεις με την απορία του τύπου "αν της μίλαγα τι θα γινόταν..." Ναι είναι καλύτερο να μην μένεις με την απορία και να ξέρεις ότι σε απέρριψε. Σίγουρα βοηθάει την αυτοπεποίθηση σου αυτό
dhmak Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Και οι χιλόπιτες βοηθάνε, στην αρχή μπορεί να σε κάνουν ένα με το χώμα αλλα μετα γίνεσαι πιο δυνατός. 5
lek88 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, dhmak είπε Και οι χιλόπιτες βοηθάνε, στην αρχή μπορεί να σε κάνουν ένα με το χώμα αλλα μετα γίνεσαι πιο δυνατός. Και στο κάτω κάτω δεν μπορεί να αρέσει σε όλες!! Όλα μες στη ζωή είναι.... Αξίζει όμως η προσπάθεια. 1
Lelouch Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δεν μπορείς να απογοητευτείς αν δεν έχεις προσδοκίες εξ αρχής. 1
lek88 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Lelouch είπε Δεν μπορείς να απογοητευτείς αν δεν έχεις προσδοκίες εξ αρχής. Κ αυτό σωστό
Σελήνη Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, tritonas00 είπε οχι απλως σοβαρο, σοβαροτατο όλοι οι γαμιάδες εδώ μαζεύτηκαν 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα