Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Lelouch είπε

Πάρα πολλοί είναι αυτοί που δεν είχαν ιδιαίτερες επαφές με κοπέλα.

Και ξανά. Υπάρχει πρόβλημα. Σοβαρό.

• Like 1
  • Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, g_alkis είπε

Και ξανά. Υπάρχει πρόβλημα. Σοβαρό.

Περαν της πλακας,εχουμε συζτησει και με τον ιδιο οτι ο TS ειναι λιγο ιδιαιτερος,οποτε ας μην κανουμε αλλο bullying γτ ποτε δεν ξερεις..

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Ναι και εμείς σε πιστέψαμε τώρα, απλά το πετας έτσι για συζήτηση οτι και καλά δεν έχει. 

Σχεδόν όλοι πλέον έχουνε φ/β, τώρα μερικοί το κρατάνε κρυφό ή δεν βάζουν όλο το ονοματεπώνυμο και φώτο για να μην μπορούν να τους βρουν άλλοι που τους ψάχνουν, ενώ άλλοι το έχουν μόνο για τους πολύ στενούς φίλους και γνωστούς τους.

Δεν έχει;; Η του λέει ότι δεν έχει;; έχει σημασία.... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, g_alkis είπε

Αν έφτασες τα 22+ και ρωτάς ακόμα αυτά τα πράγματα, υπάρχει πρόβλημα. Σοβαρό.

τι πρόβλημα (νομίζεις οτι) υπάρχει δηλαδή αν έφτασε τα 22 και ρωτάει αυτά τα πράγματα; 

Επεξ/σία από gassim
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Δηλαδη ειναι τοση ντροπη, ειναι περιεργο απλα να την πλησιασεις και να πεις οτι θες να γνωριστειτε καλυτερα, καπου εκτος του επαγγελματικου χωρου; Με ευγενεια και ειλικρίνεια το γκολακι μια χαρα μπορει να μπει. 

(το να κρυβομαστε πισω απ'το δαχτυλο μας δεν οδηγει καπου) 

Ακριβώς! Δεν είναι κακό να την πλησιάσει και να της μιλήσει. Αν είναι ντροπαλός ακόμα καλύτερα! Σε πολλές κοπέλες αρέσει αυτό... Αν δουν κάποιον ντροπαλό που τις πλησιάζει το θεωρούν γλυκό. 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.

το fb είναι μεγάλος ρουφιάνος, με ότι συνεπάγεται με αυτούς που έχουν και αυτούς που δεν έχουν και τους λόγους τους. απο εκεί και πέρα 2 μήνες πολύ το κούρασες. πάνε πες ενα "γεια σου τι κάνεις" , ρώτα πράγματα για αυτήν, και γενικά άστη να μιλάει, αλλά και να ακούς και λιγο τι λέει για να μην γίνεις ρεζίλι. κάντο για κανα 2-3 μέρες και μετά στα καπάκια καν το και σε κάποια άλλη, απαραίτητα μουνάρα και φρόντισε να το δει. μετά ζήτα της να βγείτε. αν αρνηθεί μια δεν πειράζει, ξανα μετά απο κανα 2-3 μέρες ξαναρώτα αλλά μετά αν δεν δεχθεί η αρχίσει τις δικαιολογίες ξέχνα την μείνε ουδέτερος πότε πότε ένα γεια. μετά κάνε το ίδιο σενάριο και στην μουνάρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ απλά γελάω με όλους αυτούς τους γαμάουα που έχω γνωρίσει σε παρέες και τους ξεφτιλίζουν οι γκόμενές τους.

Επεξ/σία από eliasjuve
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, *nenya* είπε

Δηλαδη ειναι τοση ντροπη, ειναι περιεργο απλα να την πλησιασεις και να πεις οτι θες να γνωριστειτε καλυτερα, καπου εκτος του επαγγελματικου χωρου; Με ευγενεια και ειλικρίνεια το γκολακι μια χαρα μπορει να μπει. 

(το να κρυβομαστε πισω απ'το δαχτυλο μας δεν οδηγει καπου) 

Κατα προτιμηση με μαρτυρες μπροστα, μην σου σκασει απο το πουθενα καμια μυνηση.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, lek88 είπε

Ακριβώς! Δεν είναι κακό να την πλησιάσει και να της μιλήσει. Αν είναι ντροπαλός ακόμα καλύτερα! Σε πολλές κοπέλες αρέσει αυτό... Αν δουν κάποιον ντροπαλό που τις πλησιάζει το θεωρούν γλυκό. 

μπα... στο τέλος κάθονται στο ακριβώς αντίθετο, άσχετα με αυτό που νομίζουν οτι τους αρέσει.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ZAFIRIOSNT είπε

κάντο για κανα 2-3 μέρες και μετά στα καπάκια καν το και σε κάποια άλλη, απαραίτητα μουνάρα και φρόντισε να το δει.

Jim-Carey-Laugh.gif

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Για μένα του λέει οτι δεν έχει.

Επειδή Εχω μπερδευτεί λίγο... Την ρώτησε και είπε ότι δεν έχει; Η απλά έψαξε μόνος του με το ονοματεπώνυμο της και δεν βρήκε τίποτα από fb, instagram ktl ; Όπως και να 'χει είμαι υπέρ στο να πάει να της μιλήσει! Κ εγώ λέω ότι δεν έχω αν έρθει και με ρωτήσει κάποιος έτσι στο άσχετο. Όταν όμως μιλάω με κάποια παιδιά από την σχολή μου και γνωριστούμε και δω ότι είναι εντάξει άτομα, δίνω το fb. 

Με λίγα λόγια, αν δεν της μιλήσει θα μείνει με τις απορίες!!! Ρίσκο θέλει.... Αφού του αρέσει 

Επεξ/σία από lek88
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lek88 είπε

Επειδή Εχω μπερδευτεί λίγο... Την ρώτησε και είπε ότι δεν έχει; Η απλά έψαξε μόνος του με το ονοματεπώνυμο της και δεν βρήκε τίποτα από fb, instagram ktl ; Όπως και να 'χει είμαι υπέρ στο να πάει να της μιλήσει! Κ εγώ λέω ότι δεν έχω αν έρθει και με ρωτήσει κάποιος έτσι στο άσχετο. Όταν όμως μιλάω με κάποια παιδιά από την σχολή μου και γνωριστούμε και δω ότι είναι εντάξει άτομα, δίνω το fb. 

Με λίγα λόγια, αν δεν της μιλήσει θα μείνει με τις απορίες!!! Ρίσκο θέλει.... Αφού του αρέσει 

O ts είπε οτι πως αυτή δεν έχει fb επειδή άκουσε κάτι γκρίνιες της κοπέλας προς μια άλλη κοπέλα για κάτι σελίδες της σχολής που δεν έχει πρόσβαση χωρίς fb κα ιδεν ξέρω και εγώ τι.

Εγώ έγραψα οτι, προφανώς και έχει αυτή fb, απλά ο ts το έγραψε έτσι και καλά πως δεν έχει για να έχουμε να σχολιάζουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...