stalactite Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Υπάρχει κομψός τρόπος να προσεγγίσεις κάποιον ή ότι και να κάνεις θα είσαι είτε πέφτουλας είτε λιγούρης; Είναι οκ να φλερτάρεις κάποιον/κάποια ή όπως και να χει θεωρείται ότι είσαι περίεργος; Μου αρέσει πολύ κάποια από τη σχολή αλλά δεν ξέρω πως μπορώ διακριτικά να κάνω μια κίνηση. Δεν έχει φβ, insta και viber. Το μόνο πράγμα που έχω είναι το mail της που το είχε δώσει για να στείλει σε έναν μας κάποια αρχεία και απλά να τα μοιράσει στους υπόλοιπους. Προσφέρθηκα εγώ και η μόνη μας επικοινωνία εκτός σχολής ήταν δύο email. Προφανως και δε μπορώ να ανοίξω κουβέντα με mail δεν είμαστε στο 1999, αλλα τι να κανω; Δε ξέρω αν ενδιαφέρεται, το μόνο που ξέρω είναι ότι εδώ και 2 μήνες ανταλάσσουμε χαμόγελα χωρίς να χουμε πει και τίποτα ιδιαιτερο. Μπορω να κανω κατι; ΥΓ δεν είναι μέλος ΔΕΠ, είναι μια επιστημονική συνεργάτιδα η οποια είναι νέα και προσιτή στους φοιτητές.
lek88 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού υπάρχουν χαμόγελα στην ατμόσφαιρα είναι θετικό κ μπορείς να κάνεις κίνηση. Διακριτικά πάντα!! Μη πας σαν γύπας. Πήγαινε να της μιλήσεις Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από lek88 3
webparts Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Καταλαβα οτι εισαι εσυ απο το κειμενο. Εχουν κατι τα γραπτα σου,που αισθανεσαι οτι ειναι γραπτα του lactat-σορρυ του stalactite. 6
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, stalactite είπε Δεν έχει φβ, insta και viber. Το μόνο πράγμα που έχω είναι το mail Ναι και εμείς σε πιστέψαμε τώρα, απλά το πετας έτσι για συζήτηση οτι και καλά δεν έχει. Σχεδόν όλοι πλέον έχουνε φ/β, τώρα μερικοί το κρατάνε κρυφό ή δεν βάζουν όλο το ονοματεπώνυμο και φώτο για να μην μπορούν να τους βρουν άλλοι που τους ψάχνουν, ενώ άλλοι το έχουν μόνο για τους πολύ στενούς φίλους και γνωστούς τους. 1 3
webparts Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε Ναι και εμείς σε πιστέψαμε τώρα, απλά το πετας έτσι για συζήτηση οτι και καλά δεν έχει. Σχεδόν όλοι πλέον έχουνε φ/β, τώρα μερικοί το κρατάνε κρυφό ή δεν βάζουν όλο το ονοματεπώνυμο και φώτο για να μην μπορούν να τους βρουν άλλοι που τους ψάχνουν, ενώ άλλοι το έχουν μόνο για τους πολύ στενούς φίλους και γνωστούς τους. Εχει insta και fb απλα τον εχει ηδη κανει block. Viber δε μπορεις να ξερεις αν εχει,αλλα ο σωστος creeper τα βρισκει ολα 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, webparts είπε Εχει insta και fb απλα τον εχει ηδη κανει block.
vrwmiaris Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, lek88 είπε Αφού υπάρχουν χαμόγελα στην ατμόσφαιρα είναι θετικό κ μπορείς να κάνεις κίνηση. Διακριτικά πάντα!! Μη πας σαν γύπας. Πήγαινε να της μιλήσεις Γιατί τι έχουν οι γύπες; θα της ζητήσει να πάμε για καφέ, εάν ενδιαφέρετε θα πει το ναι ή κοπέλα. Υ.γ. Ινστα χθες έκανα εγώ για ευνόητους λόγους Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από vrwmiaris
momotis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, stalactite είπε αλλα τι να κανω; Μπορω να κανω κατι; 1
g_alkis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Αν έφτασες τα 22+ και ρωτάς ακόμα αυτά τα πράγματα, υπάρχει πρόβλημα. Σοβαρό. 1 2 1
*nenya* Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δηλαδη ειναι τοση ντροπη, ειναι περιεργο απλα να την πλησιασεις και να πεις οτι θες να γνωριστειτε καλυτερα, καπου εκτος του επαγγελματικου χωρου; Με ευγενεια και ειλικρίνεια το γκολακι μια χαρα μπορει να μπει. (το να κρυβομαστε πισω απ'το δαχτυλο μας δεν οδηγει καπου) 4
christopher0016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, stalactite είπε , το μόνο που ξέρω είναι ότι εδώ και 2 μήνες ανταλάσσουμε χαμόγελα χωρίς να χουμε πει και τίποτα ιδιαιτερο. πιαστην και πες της 2 μηνες σου χαμογελω .. μου χαμογελας.. τι θα γινει εχει διπλα μας starbucks 2 1
Lelouch Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 59 λεπτά πριν, g_alkis είπε Αν έφτασες τα 22+ και ρωτάς ακόμα αυτά τα πράγματα, υπάρχει πρόβλημα. Σοβαρό. Γιατί νομίζεις ότι όλοι οι 22χρονοι σημερα γαμάνε. Πάρα πολλοί είναι αυτοί που δεν είχαν ιδιαίτερες επαφές με κοπέλα. Επισης τι κόλλημα έχετε με τις ηλικίες ρε γαμώτο δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν εσύ τα έκανες αυτά από τα 16 σου μπράβο σου, τι θέμα έχεις με τους άλλους; Επίσης τι ηλικία έχεις; Σίγουρα δεν είσαι στα <25 γιατί αλλιώς θα το ήξερες αυτό. 5
stalactite Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Το ότι δεν έχει fb το έμαθα πλάγια γιατί γκρίνιαζε σε μια κοπέλα ότι δε μαθαίνει τι γίνεται στη σχολή γιατί τα ανεβάζουν στο fb και το site της σχολής είναι ανενημέρωτο. Το ότι δεν έχει instagram μου το είπε αυτή από μόνη της όταν κάναμε ένα story και δεν ήξερε τι είναι και το οτι δεν εχει viber το συμπέρανα επειδή δεν έχει smartphone. Για καφέ έχουμε βγει, όχι οι δυο μας, αρκετά παιδιά από την ομάδα αλλα της την ειχαν πεσει ολες οι κοπελες να ρωτανε οτι ασχετο τους ερχοταν και δεν μπορουσα να βρω ιδιαιτερο πατημα να της μιλησω εγω, ασε που δε καθομουν και διπλα της.
christopher0016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 μια συσκευη τηλεφωνου και ενα νουμερο θα εχει.. μπορεις να την προσεγγισεις βρισκοντας ευκαιρια να της μιλησεις για θεματα σχετικα με την σχολη κτλπ . ακομη και για τον καιρο εαν εχει μια ωραια μερα.. ε στο μπλα μπλα ζητησε της να πατε για καφε
Ducatista Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Γιατί δεν της λες απλά οτι θες να βγείτε εξω;; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα