SPANK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα Είχα κάνει πριν λίγο καιρό αίτηση για access στην συγκεκριμένη υπηρεσία gaming cloud που ειχε ανακοινώσει η nvidia και πρίν λίγο μου ήρθε invite , έχει έρθει σε κάνεναν αλλον ή μήπως ειναι open beta το συγκεκριμένο ; Παρακάτω βάλω απο το geforce now την εφαρμογή που κατέβασα λογικά ποια παιχνίδια μπορείς να παίξεις μέσω cloud , τώρα αν με την δικιά μας γραμμή παίζει ειναι άλλο θέμα ( το καλό ειναι οτι έχω 50αρα full αλλα και πάλι ) Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 2
savoukos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Νομίζω είναι δωρεάν το πρώτο μήνα κ μετά με συνδρομητικό μοντέλο αν δν κάνω λάθος..θα το κοιτάξω κ μετά την δουλειά.
captain gold Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 με την Cloud Gaming GeForce τι ακριβως κανει δεν εχω καταλαβει?
7nisiotis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Θραύση. Ουσιαστικά παίζεις εξ αποστάσεως με κάποια GeForce gpu στο cloud σε servers της nvidia.
SPANK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Λίγο που το δοκίμασα με ορισμένα παιχνίδια που έχω δεν μου έκανε και μεγάλη εντύπωση , δεν ειχε πολύ lag μέν έπαιζε στα πάντα full οκ αλλα υπήρχε γενικά μια καθυστέρηση ενα fps drop λόγω κυρίως φαντάζομαι των συνδέσεων μας εδώ
Allokotos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Με ένα πρόχειρο search : Connectivity Requirements GeForce NOW streaming quality automatically adjusts to the speed of your broadband connection. 10 Megabits per second – Required broadband connection speed 20 Megabits per second – Recommended for 720p 60 FPS quality 50 Megabits per second – Recommended for 1080p 60 FPS quality < 60ms ping time to one of six NVIDIA datacenters world-wide Άρα ναι για να παίζεις 1080@60 θες φαντάζομαι 50άρα vdsl (ίσως και 100άρα ) για να είσαι τυπικά οκ. Το < 60ms ping time μου φαίνεται κάπως δύσκολο μιας και φαντάζομαι τα data center θα είναι Γερμανία και αυτή την στιγμή με fastpath vdsl είμαι γύρω στο 70ms με Γερμανία.
KaBaMaRu1988 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Παλικάρια εχω ping 14 upload 9 mbps και 85 mbps download και στα settings που εχω βαλει να μπαινω στον πιο γρηγορο server τους δεν πιανω τα requirements ποσο μαλλον τα recomended.Οπ'οτε εαν καποιος εχει INALAN να μας πει αν δουλευει.
NickStavr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Είμαι με 50άρα και έχω μεγάλο input lag... λέτε η 100αρα να βελτιώσει τίποτα;
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μιας και μου ήρθε invitation μετά από πολύυυυ καιρό, να ενημερώσω ότι σε 50άρα με το pc συνδεδεμένο κατευθείαν στο router, παίζει κομπλέ, τουλάχιστον στα games που δοκίμασα (Arkham Knight και Borderlands). Σε άλλο πισί στο οποίο παρεμβάλλεται δεύτερο router το οποίο είναι συνδεδεμένο με powerline, έχει μεγάλες απώλειες στο σημείο του unplayable. Θα δοκιμάσω και σε laptop και θα ενημερώσω σχετικά. Πάντως ξενέρωσα, πολύ μικρός ο αριθμός τον games που υποστηρίζει η υπηρεσία. Από τα 1200+ που έχω μόλις 92 υποστηρίζει. 😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα