ksideras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 καλησπερα στην ομαδα πηρα καινουργιο pc και η συναρμολογησι εγινε απο το καταστημα και μου ειχαν μεσα το καλωδιο για το rgb και καταλαθος πηγε στα σκουπιδια που μπορω να το βρω εφαγα τον τοπο δεν βρηκα κατι... ευχαρηστω για τον χρονο σας
akoinonitos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δεν νομιζω να μπορεις να το βρεις σκετο καπου. Ισως αν εστελνες ενα mail στην amd να ρωτουσες αν μπορουν να σου στειλουν ενα ,ποτε δεν ξερεις. Αλλη λυση ειναι να βαλεις αγγελια αλλα δυσκολο να δωσει καποιος μονο το καλωδιο. Παντως εγω θα εστελνα ενα mail στην amd ισως να σε εξυπηρετησουν.
ksideras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 υπαρχει ενα προβλημα δεν ξερω τοσω καλα αγγλικα
akoinonitos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Θα τους στειλω εγω οταν μπορεσω να ρωτησω αν υπαρχει η δυνατοτητα και αν ειναι σε ενημερωνω. 4
ksideras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 οκ ευχαρηστω φιλε κανε ενα κοπο αν μπορεις και στειλε μου pm
akoinonitos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προς ενημερωση αλλων με παρομοιο προβλημα μιλησα με την amd μου ειπε οτι θα προωθησει το αιτημα στην αποθηκη για spare καλωδιο αλλα δεν ξερει αν θα το εγκρινουν σιγουρα ,προς το παρον συμπληρωνουμε φορμα rma και την στελνουμε και περιμενουμε απαντηση. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από akoinonitos 3
renaxan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, akoinonitos said: Προς ενημερωση αλλων με παρομοιο προβλημα μιλησα με την amd μου ειπε οτι θα προωθησει το αιτημα στην αποθηκη για spare καλωδιο αλλα δεν ξερει αν θα το εγκρινουν σιγουρα ,προς το παρον συμπληρωνουμε φορμα rma και την στελνουμε και περιμενουμε απαντηση. Θα στείλουν, εάν γίνει περιγραφή ότι χάλασε κτλ. όχι, στο το ότι πετάχτηκε. Τότε θα στείλουν νέο. Άπαιχτο service η AMD Φυσικά πάντα γράφουμε με ευγένεια και ευχαριστίες. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από renaxan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα