Προς το περιεχόμενο

ΑΙΩΝΙΑ ΑΠΟΡΙΑ!! 1.4cc -1.6cc

manoskaterinakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ΟΛΑ  τα παιδια θα ηθελα να μαθω κατι σκεφτομαι (λογω καυλας φυσικα! :P ) να παρω μια BMW 316 (Ε90) επειδη παντα την ηθελα παρα πολυ! εχω την ανεση να αγορασω το οχημα στις συγκεκριμενες τιμες και ακρες απο θεμα αντακαλτικων! 

Θα ηθελα λοιον να ξερω ποσο πολυ περισσοτερο μπορει κα καψει δλδ ενα 1,6 απο ενα  1,4 μεσα στην αθηνα θελω παντα να μαθω μονο και μονο απο πλευρα καταλωσης σε ευρω ΜΟΝΟ για μεσα στην πολη γιατι το θελω και για το νησι π παω αλλα εκει ειναι μεγαλοι δρομοι κ το οχημα ξερω οτι θα καιει λιγοτερο απο ενα 1,4 

Ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων!!!! 

Επεξ/σία από manoskaterinakis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μέσα στην πόλη δεν παίρνεις τέτοιο αμάξι.

Σε γενικές γραμμές θα σου καίει σίγουρα λίγο περισσότερο στην πόλη από ένα μικρομεσαίο 1.4, μάλλον κοντά στα 10lt/100χλμ.  Για τέτοιο βαρύ αμάξι είναι οκ η κατανάλωση.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα βέβαια να ρωτήσεις σε κάποιο φόρουμ με BMWάδες για τις δικές τους εμπειρίες!!

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Υπάρχουν και οι τυποποιημενες μετρήσεις κατανάλωσης που ανακοινώνουν οι κατασκευαστές για τα μοντέλα τους(βέβαια είναι πολύ αισιόδοξες ειδικά αυτές του αστικού κύκλου) , βάλε  σ'αυτες  15-20% επιπλέον και είσαι μέσα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την είχα πάρει το 2010 μεταχειρισμένη 2 χρόνων αυτοκίνητο τότε που μετραγε.ολα μαμά φυσικά με δερμάτινα μέσα full extra την 316.

Σε ένα τρίμηνο την έδωσα και πήρα αλλο. Δεν θέλω να θυμάμαι ούτε καν πως το πήρα. Μακρυά. Ειδικά τώρα μόνο καγκουρες την παίρνουν και αλλοδαποί. 

Επεξ/σία από mp123

Τι σας έχουν κάνει οι μπέμπες... μια χαρά αμαξάκι είναι η 316, απλά είναι λίγο τα ζώα μου αργά λόγω βάρους.

Και μέσα σε πόλη, 10λ/100, άντε να πάει 9 αν δεν έχει πολύ σταμάτα-ξεκίνα.

Προφανώς δεν έχουν ιδέα ποια είναι η Ε90 και ποσό κοστίζει. Αδερφέ από κατανάλωση υπολόγιζε γύρω στα 9-10 από προσωπική μου πείρα. 

Αν μπορείς απέφυγε το μοντέλο 08-12 και πάρε το παλιότερο (06-07) καθώς ο Ν43 που φοράνε τα 08-12 βγάζει προβλήματα τα οποία εάν δεν έχει λύσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης κοστίζουν αρκετά (αν τα έχει λύσει σίγουρα χτυπά το δεν υπάρχει θέμα). Κατά τα αλλά ο Ν43 είναι πιο revhappy κινητήρας κ το αμάξι πάει αξιοπρεπέστατα με αυτόν (ο άλλος έχει -10 άλογα περίπου αλλά βγάζει λιγότερες ζημιές)

• Like 1

4 ώρες πριν, manoskaterinakis είπε

Καλησπερα σε ΟΛΑ  τα παιδια θα ηθελα να μαθω κατι σκεφτομαι (λογω καυλας φυσικα! :P ) να παρω μια BMW 316 (Ε90) επειδη παντα την ηθελα παρα πολυ! εχω την ανεση να αγορασω το οχημα στις συγκεκριμενες τιμες και ακρες απο θεμα αντακαλτικων! 

Θα ηθελα λοιον να ξερω ποσο πολυ περισσοτερο μπορει κα καψει δλδ ενα 1,6 απο ενα  1,4 μεσα στην αθηνα θελω παντα να μαθω μονο και μονο απο πλευρα καταλωσης σε ευρω ΜΟΝΟ για μεσα στην πολη γιατι το θελω και για το νησι π παω αλλα εκει ειναι μεγαλοι δρομοι κ το οχημα ξερω οτι θα καιει λιγοτερο απο ενα 1,4 

Ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων!!!! 

Ειναι θεμα κατασκευαστη και οχι κυβικων...

Υπαρχει 1.6 που σε παει (εντος)  8.5-9λ και αλλο που χτυπαει 12λ γενναιοδωρα και να μην τραβαει οπως πρεπει..

ενα καλο 1.6 ειναι η corolla ε12 απο κει και περα ξερω οτι τα bmw 1.6 δεν ειναι για την πολη...!

• Like 1

Στις 16/2/2018 στις 11:55 ΜΜ, paylidis είπε

Προφανώς δεν έχουν ιδέα ποια είναι η Ε90 και ποσό κοστίζει. Αδερφέ από κατανάλωση υπολόγιζε γύρω στα 9-10 από προσωπική μου πείρα. 

Αν μπορείς απέφυγε το μοντέλο 08-12 και πάρε το παλιότερο (06-07) καθώς ο Ν43 που φοράνε τα 08-12 βγάζει προβλήματα τα οποία εάν δεν έχει λύσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης κοστίζουν αρκετά (αν τα έχει λύσει σίγουρα χτυπά το δεν υπάρχει θέμα). Κατά τα αλλά ο Ν43 είναι πιο revhappy κινητήρας κ το αμάξι πάει αξιοπρεπέστατα με αυτόν (ο άλλος έχει -10 άλογα περίπου αλλά βγάζει λιγότερες ζημιές)

σ ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου κα ιγια τον χρονο σου και για τις συμβουλες! :) 

Στις 17/2/2018 στις 1:09 ΠΜ, gia_nnis είπε

Ειναι θεμα κατασκευαστη και οχι κυβικων...

Υπαρχει 1.6 που σε παει (εντος)  8.5-9λ και αλλο που χτυπαει 12λ γενναιοδωρα και να μην τραβαει οπως πρεπει..

ενα καλο 1.6 ειναι η corolla ε12 απο κει και περα ξερω οτι τα bmw 1.6 δεν ειναι για την πολη...!

σ ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου κα ιγια τον χρονο σου και για τις συμβουλες! :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...