phanispal Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από phanispal 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Την είδα μονορούφι! Ίσως έχει να κάνει και με την νοσταλγία αλλά την ευχαριστήθηκα όσο καμία άλλη σειρά φέτος! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν την εχω τελειωσει ακομα, εμειναν 3 επεισοδια, προσπαθω να την απολαυσω στο επακρο. Απο τις ελαχιστες σειρες που παρακολουθεις το πρωτο επεισοδιο και εισαι με ενα ηλιθιο χαμογελο στα χειλη(τελεταια φορα που εγινε αυτο ηταν με την πρωτη σαιζον stanger things). Ελπιζω να πηραν to mynhma εκει στο hollywood με το πως γυριζεται ενα σωστο σικουελ. Πραγματικα απορω πως δεν ξεσηκωθηκε θυελλα αντιδρασεων απο τους sjw για τον χαρακτηρα του Zabka(ο οποιος σπερνει by the way). Ειπα και εγω δεν θα ξεμυτισουν αυτοι, B- δινουν χαχαχα " Also weirdly sexist is a female student using the word “pussy” unironically and pejoratively. When Miguel points out that such terms are genderizing, he’s mocked and dismissed. " http://www.indiewire.com/2018/05/cobra-kai-review-karate-kid-youtube-red-1201959553/ Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από phanispal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Πολύ καλή η σειρά.Καθ'όλη την διάρκεια την παρακολούθησα με ευχαρίστηση...Δεν εντυπωσιάστηκα βέβαια από θέμα ανατροπών κτλ αλλά νομίζω το τέλος του 10ου επεισοδίου και η "επιστροφή" ήταν ότι έπρεπε για να σε έχει σε αγωνία για το τι θα γίνει στον επόμενο κύκλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Βασικά είναι τρομερό το πόσο φρέσκια δείχνει μετά από 34 χρόνια, και με 3 ίδιους ηθοποιούς έως τώρα. Προσωπικά το θεωρώ έως και επίτευγμα αυτό που έχουν καταφέρει. Να δούμε αν θα έχουμε και επιστροφή της Elisabeth. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 ποιος ειναι ο τριτος ηθοποιος; ο Kreese? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Το ειδα και εγω χθες μονορουφι και μου αφησε μια ευχαριστη γευση.Εχει βεβαια και αρνητικα αλλα συνολικα ηταν αρκετα καλο και πολυ αξιολογο,ειδικα με την λογικη οτι η πιθανοτητες να εβγαινε φολα ηταν πολλες.Ωραια η εκπληξη στο τελος και περιμενω του χρονου για την επομενη σεζον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, KilliK είπε ποιος ειναι ο τριτος ηθοποιος; ο Kreese? Η Randee Heller, που παίζει τη μάνα του Daniel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, phanispal είπε Η Randee Heller, που παίζει τη μάνα του Daniel. Υπάρχει και τέταρτος..... ξέρετε ποιος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warzycha Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 27 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Υπάρχει και τέταρτος..... ξέρετε ποιος..... Ο Μιγιαγκης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 19 λεπτά πριν, Warzycha είπε Ο Μιγιαγκης; Αυτός βρίσκεται στο Παράδεισο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε Υπάρχει και τέταρτος..... ξέρετε ποιος..... Ναι, χθες είδα το τελευταίο και σε εννόησα. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από phanispal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Τα είδα μονορούφι πριν από καμμιά δεκαριά μέρες. Και εγώ θα πώ τα ίδια με τους περισσότερους, είναι καλή συνέχεια του αρχικού σεναρίου, με τα αστεία του, τις ανατροπές, την μουσική από τα 80'ς και τα όλα του. Εκεί που θα γκρινιάξω είναι στο ότι διαπιστώνω πως από ένα σημέιο και μετά το σενάριο τα έκανε λίγο μπάχαλο με τα «μπερδέματα» μεταξύ των πρωταγωνιστών ακολουθώντας ένα στύλ του βλέπωντας και κάνωντας. Το τελευταίο επεισόδιο δε, ήταν κάπως βιαστικό και βεβιασμένο ενώ η ξαφνική μεταστροφή μερικών χαρακτήρων μάλλον άκυρη. Τέσπα, περιμένω τον δεύτερο κύκλο να δώ πώς θα κινηθεί, ελπίζω να μην κάνει κοιλιά και μας απογοητεύσει στο τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 συμφωνωνω με το μπλεξιμο που εγινε, ουτε εμενα μου αρεσε, απο ενα σημειο και μετα εμοιαζε με μεξικανικη σαπουνοπερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα