gas7777 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Από τα καλύτερα στοιχεία του cobra kai είναι ο τρόπος που έχει διαχειριστεί την απώλεια του Πατ Μοριτα. Σωματικά απών αλλά παρών σε όλη την σειρά. Ηταν, είναι και θα ειναι ολη η σειρά, χωρίς να ειναι παρών. Και αυτο σωζει και τον χαρακτήρα του Λαρουσο ως διαχειριστή της κληρονομιάς του Μιγιαγκι. 7
akiz90 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, ASFE είπε Κατι πρεπει να γινει να βγουν σε λιγους μηνες τα επεισοδια της 4ης σεζον Και εγώ από τη μία αυτό σκέφτομαι...μάλιστα αν θυμάμαι καλά διάβασα πριν λίγες μέρες ότι το netflix "πιέζει" για σύντομη 4η σεζόν. Από την άλλη, όπως είπαμε σχεδόν όλοι, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη που κανένας δεν ζήτησε...κανένας δεν περίμενε και μάλιστα δεν το πήραμε με θετική ματιά αρχικά...και λογικό είναι αν σκεφτείς ότι έχουν χαντακώσει άλλα κι άλλα franchise, ποιος να περίμενε ένα franchise 30 ετών που πραγματεύεται καράτε θα μπορούσε να έχει τέτοια επιτυχία. Παρόλα αυτά είναι μια καλογραμμένη σειρά η οποία ξέρει πότε να γίνει σοβαρή, πότε να κάνει χιούμορ και μέχρι που να το τραβήξει με αποτέλεσμα να μην γίνεται κουραστική. Αν όλοι αρχίζουν να πιέζουν για γρηγορότερο release (που για μένα 2η με 3η σεζόν μια χαρά ήταν ο χρόνος) ίσως χαθεί η μαγεία και καταντήσει προχειροδουλειά (δικαιολογημένα αν όλοι πέσουν πάνω τους και πιέζουν), με αποτέλεσμα να είμαστε εδώ και να κράζουμε πάλι. Ας γίνει όπως πρέπει! Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2021 από akiz90 2
7nisiotis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, akiz90 είπε Και εγώ από τη μία αυτό σκέφτομαι...μάλιστα αν θυμάμαι καλά διάβασα πριν λίγες μέρες ότι το netflix "πιέζει" για σύντομη 4η σεζόν. Από την άλλη, όπως είπαμε σχεδόν όλοι, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη που κανένας δεν ζήτησε...κανένας δεν περίμενε και μάλιστα δεν το πήραμε με θετική ματιά αρχικά...και λογικό είναι αν σκεφτείς ότι έχουν χαντακώσει άλλα κι άλλα franchise, ποιος να περίμενε ένα franchise 30 ετών που πραγματεύεται καράτε θα μπορούσε να έχει τέτοια επιτυχία. Παρόλα αυτά είναι μια καλογραμμένη σειρά η οποία ξέρει πότε να γίνει σοβαρή, πότε να κάνει χιούμορ και μέχρι που να το τραβήξει με αποτέλεσμα να μην γίνεται κουραστική. Αν όλοι αρχίζουν να πιέζουν για γρηγορότερο release (που για μένα 2η με 3η σεζόν μια χαρά ήταν ο χρόνος) ίσως χαθεί η μαγεία και καταντήσει προχειροδουλειά (δικαιολογημένα αν όλοι πέσουν πάνω τους και πιέζουν), με αποτέλεσμα να είμαστε εδώ και να κράζουμε πάλι. Ας γίνει όπως πρέπει! Μόλις τώρα προσφάτως τελείωσε η συγγραφή του σεναρίου της 4ης σεζόν. Οπότε. Αρχές 22 θα τη δούμε. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2021 από 7nisiotis
ASFE Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Akiz90 ετσι που το γραφεις δεν εχεις και αδικο...Ισως ειναι που ειναι πολυ φρεσκη η 3η σεζον και ολοι ανυπομονουμε για την συνεχεια...Οποτε ας παρουν τον χρονο τους να βγαλουν μια ακομα σεζον διαμαντακι!!! 1
W0zzAp Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Γενικά τίμια σεζόν κυρίως για το πως διαχειρίστηκαν τις επιστροφές των παλιών χαρακτηρων αλλά και για το backstory του kreese.Αλλά ρε γαμωτο μακάρι να είχαν ηθοποιούς που μπορούσαν να κάνουν καμία χορογραφία της προκοπής(μιλάω για τους νεότερους όχι για τους παλαίμαχους). Πιο πολύ μου αρέσει το ξύλο που δίνει ο hawk που είναι πιο επιθετικό αλλά γενικά πολύ μέτρια τα πράγματα στο θεμα του karate. Απο πλευράς πλοκής νομίζω έκανε μπαμ πως θα πήγαινε το πράγμα, πάντως μονορούφι έφυγε η σεζόν χωρίς να κουράσει καθόλου.
akiz90 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, W0zzAp είπε Γενικά τίμια σεζόν κυρίως για το πως διαχειρίστηκαν τις επιστροφές των παλιών χαρακτηρων αλλά και για το backstory του kreese.Αλλά ρε γαμωτο μακάρι να είχαν ηθοποιούς που μπορούσαν να κάνουν καμία χορογραφία της προκοπής(μιλάω για τους νεότερους όχι για τους παλαίμαχους). Πιο πολύ μου αρέσει το ξύλο που δίνει ο hawk που είναι πιο επιθετικό αλλά γενικά πολύ μέτρια τα πράγματα στο θεμα του karate. Απο πλευράς πλοκής νομίζω έκανε μπαμ πως θα πήγαινε το πράγμα, πάντως μονορούφι έφυγε η σεζόν χωρίς να κουράσει καθόλου. Μου άρεσε το backstory του Kreese, μια λιγότερο καλογραμμένη σειρά δεν θα εμβάθυνε καν, θα σου τον πέταγε σαν antagonist γιατί απλά πρέπει να έχουμε και έναν "κακό". Είναι ωραίο που έκανε ένα γρήγορο πέρασμα από τα γεγονότα που τον έκαναν σκληρό και ανελέητο, οπότε μέχρι ένα σημείο μπορείς να δικαιολογήσεις τις πράξεις του. Spoiler Βέβαια το ότι βγάζει τα σπασμένα του στρατού εν καιρό πολέμου σε σχολιαρόπαιδα είναι λίγο κάπως...αλλά οκ τους το δίνω...μια ψευτοεξήγηση την έδωσαν. Ο Hawk και εγώ πιστεύω το 'χει πιο πολύ απ' όλους τους νέους και δεν εννοώ μόνο στο καράτε, αλλά και στην δουλειά του γενικότερα. Από όσο έχω διαβάσει είναι αρκετά ψαγμένος και προσπαθεί. Spoiler Δεν ξέρω αν οι άλλοι απλά δεν το 'χουν ή αν κρατάνε τις καλές σκηνές για μετά το τέλος της εκπαίδευσης από Johny και Daniel. Βγάζει ένα νόημα...αν δείξουν από τώρα τα "καλά" δεν θα φανεί τόσο η διαφορά στην προπόνησή τους. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2021 από akiz90
Diinekis21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το backstory του Kreese το βρήκα πολύ ταιριαστό και εξηγεί γιατί είναι τόσο κολλημένος. Μέσα από το μότο strike first, strike hard, no mercy επιβίωσε (κυριολεκτικά). Θαρρώ πως του δίνει βάθος και δε τον ξεπλένει. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2021 από Diinekis21 4
phanispal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, W0zzAp είπε Αλλά ρε γαμωτο μακάρι να είχαν ηθοποιούς που μπορούσαν να κάνουν καμία χορογραφία της προκοπής(μιλάω για τους νεότερους όχι για τους παλαίμαχους). Πιο πολύ μου αρέσει το ξύλο που δίνει ο hawk που είναι πιο επιθετικό αλλά γενικά πολύ μέτρια τα πράγματα στο θεμα του karate. Απ' την άλλη είναι και πιο ρεαλιστικό το πώς παίζουν. Σιγά μη μάθαιναν μέσα σε 2 χρόνια να παλεύουν με το στυλ του Βαν Νταμ. 3
W0zzAp Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, phanispal είπε Απ' την άλλη είναι και πιο ρεαλιστικό το πώς παίζουν. Σιγά μη μάθαιναν μέσα σε 2 χρόνια να παλεύουν με το στυλ του Βαν Νταμ. Καλά προφανώς δεν περιμένω να το παίξουν τσακι τσαν ή να κάνουν χορογραφίες του the raid απλά εννοώ ότι μερικοί ηθοποιοί δεν μπορούν να κουνηθουν. Πάνε να κάνουν στριφογυριστη κλωτσιά και περνάει λεπτό μέχρι να κάνει την στροφή 360 μοιρών. Γιαυτό πριν ανέφερα τον hawk ο οποίος το νιώθει ρίχνει βρωμοξυλο
Diinekis21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και η Tory ρίχνει βρωμόξυλο. Η οποία μου βγάζει τρέλα όμοια του Barnes από το 3! Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2021 από Diinekis21
W0zzAp Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Και η Tory ρίχνει βρωμόξυλο. Η οποία μου βγάζει τρέλα όμοια του Barnes από το 3! Να σου πω την αλήθεια όταν παίζει σε σκηνή η τορι κάτι άλλο παρακολουθώ Πάντως ναι και αυτή ρίχνει ξύλο. 5
Diinekis21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Να σου πω την αλήθεια όταν παίζει σε σκηνή η τορι κάτι άλλο παρακολουθώ Ναι είναι επιθετική κι εκεί... 🙃 2
thetiesthatbind Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Το ξύλο δε το ρίχνουν οι ίδιοι αλλά οι διπλοί τους έτσι, κατά κύριο λόγο. Τουλάχιστον έτσι έγινε η μεγάλη τελευταία σκηνή στη σεζόν 2.
manos315 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Spoiler Υπήρχε η φήμη ότι η Elisabeth Shue θα επέστρεφε ως Dr. Ali Mills για να χειρουργήσει τον Miguel. Όταν λοιπόν στο 3ο επεισόδιο (της 3ης σαιζόν) δείχνουν τη γιατρό απο μακρυά, (σε εμένα τουλάχιστον) δημιουργήθηκε κατευθείαν η εντύπωση ότι ήταν αυτή αφού υπήρχαν ομοιότητες (φιγούρα, μαλλιά). Φυσικα δεν είναι και λέω οκ δεν τα βρήκανε και δεν την επαναφέρανε τελικά. Οπότε μετα στο 9ο επεισόδιο η εκπληξη ήταν ακόμα πιο μεγάλη! Δν ξέρω αν το πρόσεξε κανεις άλλος αυτό.. Προσωπικά είχα να πετύχω σειρά με τέτοιο 'feel' και ποιότητα από εποχες Breaking Bad και House MD στα καλά του. Σε όσους την έχω προτείνει με έχουν ευχαριστήσει μετά!! (ενώ η πρώτη σκέψη -και δική μου- ήταν πάντα 'ρε ποιο Καράτε Κιντ τώρα, πλάκα κάνουμε?...' Επίσης, έχω δει πολλές συνεντεύξεις των συντελεστών να λένε ότι 'ναι, την είχαμε την ιδέα για πολλά χρόνια.. και περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή.. κλπ κλπ'.. Πιστεύω όμως ότι χωρίς τον Barney του How I met Your Mother δεν θα υπήρχε Cobra Kai. Εκεί ήταν το ξεκίνημα! Spoiler Κάτι ακόμα για όσους είδαν όλες τις σαιζόν (αν και δεν πολυέχει spoilers) Στο συγκεκριμένο κανάλι έχει και άλλα.. κλασσικά reunion. Αξίζει ένα ψάξιμο.. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από manos315
panther_512 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις τελείωσα και εγώ τον 3ο κύκλο. Εντάξει, τα είχε όλα μέσα, πάρα πολύ πλούσιος σε περιεχόμενο και τελειώνει με αυτό το ωραίο συναίσθημα. Από ότι φαίνεται, ο 4ος κύκλος θα είναι ο τελευταίος, εκτός και αν τον τραβήξουν σε 2 κύκλους μέχρι την τελική μάχη. Δεν θα με χαλούσε. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από panther_512
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα