Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδή αντί να βγει φόλα, είναι καλό; Ποτς γκένεν τούτο; Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από GhostRiderLSOV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geoisis Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μολις ειδα κ γω τα 2 πρωτα, δεν το λες κακο, καθολου μαλιστα ! Ειδικα για οσους μεγαλωσαμε με Karate Kid, καθεται αρκετα καλα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Διαβάζω και εγώ διθυράμβους και από άτομα που είδανε και τα δέκα επεισόδια οπότε θα την τιμήσω σίγουρα τη σειρά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Καλοδουλεμενη σειρά δέν το περίμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lele322 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 πως θα γινει να τα δουμε τζαμπα ρε παιδιαααααα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, lele322 είπε πως θα γινει να τα δουμε τζαμπα ρε παιδιαααααα???? Υπαρχει στα γνωστα μερη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Παιδιά είναι εκπληκτική. Προσοχή προς τους hardcore fans, στο επεισόδιο 5 μπορεί να λυγίσετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain gold Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 μπορω να το δω με ελληνικους υποτιτλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Captain Falafel είπε Υπαρχει στα γνωστα μερη.... υπάρχει στο youtube free νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Τα πρώτα δύο επεισόδια νομίζω, όχι τα επόμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lele322 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Captain Falafel είπε Υπαρχει στα γνωστα μερη.... ποια ειναι τα γνωστα μερη ρε μαστορα? για streaming πιο πολυ ενδιαφερομαι . δεν το βρισκω.στειλε πμ Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από lele322 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, phanispal είπε Τα πρώτα δύο επεισόδια νομίζω, όχι τα επόμενα. μου θυμίζει αρκετά σε σκηνοθεσία "Better Call Saul" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μου άρεσε, θα το συνεχίσω. Αν πιάσει καλά το κλίμα της εποχής και του σκάσει μια μπουνιά στη μούρη, θα περάσουμε όμορφα. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από kirileman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managerre Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 μαρεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Είδα όλη την season. Πολύ καλοδουλεμένη μου άρεσε!! Αρκετές σκηνές βγαλμένες απο τα παλαιά, αρκετά κλισέ αλλα και ανατροπές!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα