Προς το περιεχόμενο

Cobra Kai (Karate Kid)

coffeex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/7/2020 στις 8:14 ΠΜ, thanosfwto είπε

οσο πιο αργησει να βγει η τριτη σεζον τοσο το καλυτερο.για παιδια δημοτικου καλη ειναι

Έχει νόημα αυτό, απ'τη μια σε τέτοιες ηλικίες το βλέπαμε σε  επανάληψη στο Mega μεσημέρια Κυριακής, τουλάχιστον εγώ αυτό θυμάμαι που είμαι 25 χαχαχ. Δε με χάλασε καθόλου ένα νοσταλγικό ταξίδι σε αυτά τα αθώα χρόνια οπότε την είδα με ανάλαφρη διάθεση και όρεξη. Οπότε ναι είναι για μας τα "παιδιά". Συμφωνείς με τον εαυτό σου ότι δε σου άρεσε οπότε τι κάνεις εδώ; Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε ούτε να προσφέρεις στη συζήτηση. Δεκτό ότι δεν σε ικανοποιεί για χψ λόγους όμως.

Έχει ολοκληρωθεί πλήρως η 3η σεζόν σε θέμα γυρισμάτων και μοντάζ. Έτοιμη για προβολή ήταν πριν γίνει το όλο θέμα με το YouTube

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 798
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Έχει νόημα αυτό, απ'τη μια σε τέτοιες ηλικίες το βλέπαμε σε  επανάληψη στο Mega μεσημέρια Κυριακής, τουλάχιστον εγώ αυτό θυμάμαι που είμαι 25 χαχαχ. Δε με χάλασε καθόλου ένα νοσταλγικό ταξίδι σε αυτά τα αθώα χρόνια οπότε την είδα με ανάλαφρη διάθεση και όρεξη. Οπότε ναι είναι για μας τα "παιδιά". Συμφωνείς με τον εαυτό σου ότι δε σου άρεσε οπότε τι κάνεις εδώ; Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε ούτε να προσφέρεις στη συζήτηση. Δεκτό ότι δεν σε ικανοποιεί για χψ λόγους όμως.

Έχει ολοκληρωθεί πλήρως η 3η σεζόν σε θέμα γυρισμάτων και μοντάζ. Έτοιμη για προβολή ήταν πριν γίνει το όλο θέμα με το YouTube

εδω κρινουμε και τα καλα και τα ασχημα.δηλαδη μονο τα καλα θελεις να λεω;ειναι απογοητευση η σειρα κακογυρισμενη και προσπαθει να βγαλει ενα χιουμορ και δεν καθεται καλα.θα υποστουμε και την τριτη σεζον τι να κανουμε..

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, thanosfwto είπε

υποστουμε

Μαζοχιστης; 

Γιατί αυτό ακριβώς περιγράφεις παραπάνω.

Δεν έχει " τι να κάνουμε ", έχει δε μαρεσει το κόβω μαχαίρι ( όπως για παράδειγμα έκοψα το Arrow τέλη του 2017 ενώ μαρεσε στις πρώτες σεζον ) αν από ένα σημείο και μετά δεν περνάω καλά ή δε βλέπω αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει και σε άλλες πτυχές της ζωής βέβαια ως μια υγιής αντίδραση σε κάτι που δεν μας ικανοποιεί ή μας προκαλεί δυσφορία. 

Επεξ/σία από 7nisiotis

Επισκέπτης

οχι δεν ειναι μαζοχισμος ειναι ψυχαναγκασμος..τι να κανω οσο μουφα ειναι μια σειρα αν την ξεκινω αναγκαζομαι να την τελειωνω.εστω και αν με παιρνει ο υπνος

32 λεπτά πριν, thanosfwto είπε

εδω κρινουμε και τα καλα και τα ασχημα.δηλαδη μονο τα καλα θελεις να λεω;ειναι απογοητευση η σειρα κακογυρισμενη και προσπαθει να βγαλει ενα χιουμορ και δεν καθεται καλα.θα υποστουμε και την τριτη σεζον τι να κανουμε..

Ε μην την δεις.... Δεν θα κλάψουμε 

Μόλις τώρα, thanosfwto είπε

οχι δεν ειναι μαζοχισμος ειναι ψυχαναγκασμος..τι να κανω οσο μουφα ειναι μια σειρα αν την ξεκινω αναγκαζομαι να την τελειωνω.εστω και αν με παιρνει ο υπνος

Το el dragon το είδες; 

Επισκέπτης
Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Ε μην την δεις.... Δεν θα κλάψουμε 

πιστεψε με ουτε εγω

2 λεπτά πριν, thanosfwto είπε

Τέλος πάντων. Οκ δεν αρέσει δεκτό. Το ότι δεν συμφωνώ εγώ ή αρκετοί με την άποψη σου δε σημαίνει ότι έχω / με επιθετικές - μισητές τάσεις προς εσένα ή να πάω/με να στη πω/με :P Το ξεκαθαρίζω αυτό για να μη γίνει παρεξήγηση. Προσωπικά μαρεσει αυτό το ύφος που περνάει η σειρά. Είναι ανάλαφρη, με παιδικό χιουμορ (όπως λες) αλλά εγώ βλέπω με σεβασμό στις παλιές ταινίες καθώς δανείζεται και προσπαθεί να κρατήσει την αύρα αυτών και της εποχής εκείνης σε μια πιο μετα"μοντέρνα" εκδοχή.

• Like 1

Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Τέλος πάντων. Οκ δεν αρέσει δεκτό. Το ότι δεν συμφωνώ εγώ ή αρκετοί με την άποψη σου δε σημαίνει ότι έχω / με επιθετικές - μισητές τάσεις προς εσένα ή να πάω/με να στη πω/με :P Το ξεκαθαρίζω αυτό για να μη γίνει παρεξήγηση. Προσωπικά μαρεσει αυτό το ύφος που περνάει η σειρά. Είναι ανάλαφρη, με παιδικό χιουμορ (όπως λες) αλλά εγώ βλέπω με σεβασμό στις παλιές ταινίες καθώς δανείζεται και προσπαθεί να κρατήσει την αύρα αυτών και της εποχής εκείνης σε μια πιο μετα"μοντέρνα" εκδοχή.

Αυτός περιμένει να δει τον Bruce Lee και τον τσακι τσαν. Η σειρά είναι ανάλαφρη και για παιδιά φυσικά όμως και για μεγάλους. 

Προβλήματα έχουν όλες οι σειρές και εννοείται ότι έχει κ αυτή αλλά βλέπεται άνετα, εγώ τις βάζω 8/10.

Επισκέπτης

παιδια δεν σας παω κοντρα απλα λεω τη γνωμη μου.εννοειται θα δω την τριτη σεζον απλα θεωρω οτι ειναι παιδικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα αυτό είναι και το ύφος γραφης από τις παλιές ταινίες ακόμη.

Δεν είναι ταινία με τον Τζέισον Στέιθαμ 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
  • Thanks 1

12 λεπτά πριν, thanosfwto είπε

παιδια δεν σας παω κοντρα απλα λεω τη γνωμη μου.εννοειται θα δω την τριτη σεζον απλα θεωρω οτι ειναι παιδικη.

Ναι δεν είναι ακριβώς παιδική αλλά προορίζεται για μεγάλα παιδιά σαν εμάς.. 

Βασικά είναι για τους 40-45+++ η σειρά. 

Δύσκολο να την δεις αν είσαι 20 

8 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Μα αυτό είναι και το ύφος γραφης από τις παλιές ταινίες ακόμη.

Δεν είναι ταινία με τον Τζέισον Στέιθαμ 

Έτσι 

Την είδαμε την ταινία όταν ήμασταν 10 ετών και την βλέπουμε ξανά άνετα στα 46.

Έπειτα είναι και θέμα νοσταλγίας... 

Νταξει είπαμε η σειρά δεν σκίζει σε σκηνοθεσία κλπ αλλά έχει τα ατού της. 

Πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει τώρα σε αυτό το είδος κάτι καλύτερο. 

Εκτος αν ξεχνάω κάτι. 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την Hilary Swank θελω να φερουν στη σειρα. πιστευω θα δημιουργουσε μια ενδιαφερουσα δυναμικη με τους δυο αντρες, σαν την μονη μαθητρια που δεν ξεχασε τα μαθηματα ζωης που της διδαξε ο Μιγιαγκι οταν ενηλικιωθηκε.

βεβαια, εξαρταται απο το κασε της και αν ενδιαφερεται να ξαναπαιξει τον ρολο της.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η σειρά πιστεύω έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο να ενώσει 3 πράγματα μαζί. Πρώτων τους παλιούς που έζησαν το Karate Kid εκείνη την εποχή που πρωτοκυκλοφόρησε, αυτούς όπου μεγάλωσαν με τις ταινίες σε επαναλήψεις τύπου Mega τις Κυριακές ή προβολή σε βιντεοκασέτες, τους νεότερους πιτσιρικάδες. 

Κατάφερε να μεταφέρει αυτό το κλήμα, αυτή την ατμόσφαιρα και να "δουλεύει" αρμονικά για κάθε μία εξ αυτών των περιπτώσεων. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...