naimore Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 finish your drills=τελειωσετε τα τρυπανια σας
pontez2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Είδε κανεις κανα επεισόδιο? Έχουμε καμια έκπληξη? Συνεχίζει να ειναι το ίδιο καλό?
naimore Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 Δημοσ. 24 Απριλίου 2019 ναι μωρε, ειδαμε το πρωτο που ειναι και φρη, ε, χαλαρα πραγματα, μας προετοιμαζουν για την σεζον, στο ιδιο μοτιβο ,οπως και η πρωτη παει 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Ειδα τα 4 πρωτα, συνεχιζει οπως πρωτα. Βλεπεται παραπανω απο ευχαριστα.....
koolisk6 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 τελειωσα κ τη δευτερη σεζον, απ οτι φαινεται θα το τραβηξουν ακομα γιατι παει καλα 3
pontez2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 48 λεπτά πριν, koolisk6 είπε τελειωσα κ τη δευτερη σεζον, απ οτι φαινεται θα το τραβηξουν ακομα γιατι παει καλα Χωρις να πετάξεις σποιλερ, έχουμε καμια επανεμφάνιση από τα παλιά ή έστω κάτι να περιμένουμε στον 3ο κύκλο;
koolisk6 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, pontez2 είπε Χωρις να πετάξεις σποιλερ, έχουμε καμια επανεμφάνιση από τα παλιά ή έστω κάτι να περιμένουμε στον 3ο κύκλο; oh yes πολλες επανεμφανισεις κ μεγαλο cliffhanger για season 3 2 1 1
Nomedor Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Την είδα και εγώ. Όχι οτι δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, της φαίνεται ότι είναι σχετικά low budget αλλά σίγουρα είναι tribute στο παρελθόν. Μου αρέσει, αλλά την ήθελα λίγο καλύτερη γιατί θα μπορούσε, έχει προοπτικές. Αν είχε δηλαδή τόσο προσεγμένη όσο το stranger things θα ήταν έπος. Τώρα είναι απλά καλή και κάνει εμάς τους παλιούς να αναπολούμε
Arkin Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Αυτα ειναι πριν μια βδομαδα βλεπαμε την προηγουμενη κατευθειαν παμε στην δευτερη. Αυριο μεθαυριο θα την δω. Την περιμενα παραπανω απο game of thrones.
drpaneas Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Την είδα κ εγώ. Δυστυχώς με απογοήτευσε αρκετά. Η προηγούμενη για μένα ήταν τέλεια. Αυτή είναι με το ζόρι μέτρια. Το πρόβλημα μου ήταν ότι υπάρχαν επεισόδια στα οποία δεν γινόταν τίποτα ουσιαστικό, με αποτέλεσμα να γίνουν όλα στο τέλος. Μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερη ...
Arkin Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Απο βαθμολογιες παντως βλεπω απιστευτα νουμερα. Ειναι ακομα αρχη βεβαια αλλα τα 9.5+ ειναι παρα πολλα. https://www.imdb.com/title/tt7221388/episodes?season=2&ref_=tt_eps_sn_2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Τελειωσα και το 7ο. Το μονο μου παραπονο ειναι οτι η ιστορια με τον kreese ειναι εντελως μονοδιαστατη. Θελω να πω οτι δεν εξελιχθηκε καθολου ως χαρακτηρας. Κατα τα αλλα ειναι σε πολυ καλα επιπεδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα