Προς το περιεχόμενο

Cobra Kai (Karate Kid)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινησα χθες 6η σεζον και μολις τελειωσα και το 10ο επεισοδιο να ειμαστε ετοιμοι για τα τελευταια 5 επεισοδια αυριο. 

Πολυ αναμεικτα συναισθηματα.

Spoiler

Η σεζον ξεκιναει με 4 πολυ χλιαρα σχεδον βαρετα επεισοδια με το 5ο να κλεινει με μια μεγαλη αλλαγη στο μπαμ μπαμ ωστε να μπουμε γερα στην 6η. Το δευτερο μερος ειναι πολυ καλυτερο συνολικα με σωστες κινησεις καρατε και οχι τις χαζομαρες του πρωτου μερους το οποιο για μενα το χανει τελειως στο τελευταιο 20λεπτο του 10ου επεισοδιου. Δηλαδη οκ οτι συνεβη το ξανα εχουμε δει πρωτες σεζον με το σχολειο που εγινε χαμος αλλα εδω ρε φιλε εχεις ενα παγκοσμιο τουρνουα Sekai Taikai δεν γινεται να δειχνεις κατι τετοιο ουτε ασφαλεια ουτε τιποτα μπατε σκυλοι αλεστε κυριολεκτικα. Θα μπορουσε να μην καταφυγει σε κατι τετοιο και να σταθει σε πολυ καλυτερο επιπεδο αλλα τελος παντων. 

Γουσταρα τη φαση Chozen με την Κινεζα ωραιο διδυμο και σαν ζευγαρι και στο ξυλο στο τελος απο εκει και περα ολοι οι αλλοι στα κλασικα στανταρ που τους ξερουμε μηδεν εξαψη να δουμε κατι διαφορετικο.

Θετικο αυτο με το Μιγιαγκι και το παρελθον παντα υπηρχε μυστηριο πισω απο το ονομα του οποτε τωρα που τελειωνει καιρος ηταν να μαθουμε κατι παραπανω. 

5 επεισοδια εμειναν ελπιζω και ευχομαι να κλεισει σωστα γιατι μεχρι στιγμης η 6η σεζον με καποιες ελαχιστες στιγμες δεν καταφερνει να κρατησει το επιπεδο της σειρας που ειδαμε στις πρωτες σεζον. 

 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Ωραιο το τελευταιο μερος της σειρας,

Spoiler

ειδικα τα 3 τελευταια επισοδεια με διαφορες τροπες που πηραν καποιες καταστασεις εδωσαν ενδιαφερον και ισορροπια σε ενα κατα τα αλλα αναμενομο φιναλε.

 

Δημοσ.

Μια εξαιρετική τελευταία σεζόν, γεμάτη δράση και νοσταλγία. Ένα ωραίο τέλος. Σε καμία στιγμή δε βαρέθηκα, έφυγε νεράκι.

Η σειρά αποτελεί τον ορισμό του πως πρέπει να πιάνεις κάτι παλιό και να το συνεχίζεις. Του πως πρέπει να φτιάχνεις πρωταγωνιστές με τους οποίους θα μπορεί να ταυτιστεί ο νέος.

Κατάφεραν 3 ταινίες του 80 που τις αγάπησαν όσοι είναι τώρα γονείς, να τις αγαπήσουν τα παιδιά τους αλλά και οι ίδιοι. Μπράβο μπράβο μπράβο. 

Μάτσιο και Ζάκκα γεννημένοι για αυτούς τους ρόλους. 

Έλεγα ότι θα έπρεπε να σταματήσει νωρίτερα αλλά δε μπορούσα να φανταστώ το ποσό προσεκτικά το πάνε. Και αφήνουν απίστευτη παρακαταθήκη για το μέλλον. Για το ότι μπορούμε να ξαναδούμε αυτά τα παιδιά ή και τους μεγάλους, μελλοντικά.

11 στα 10 για τη σειρά που μαζί με το stranger things, είναι ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε τέτοια είδη και φυσικά θα μείνουν στην ιστορία.

  • Like 3
Δημοσ.
15 ώρες πριν, pontez2 είπε

Μια εξαιρετική τελευταία σεζόν, γεμάτη δράση και νοσταλγία. Ένα ωραίο τέλος. Σε καμία στιγμή δε βαρέθηκα, έφυγε νεράκι.

Η σειρά αποτελεί τον ορισμό του πως πρέπει να πιάνεις κάτι παλιό και να το συνεχίζεις. Του πως πρέπει να φτιάχνεις πρωταγωνιστές με τους οποίους θα μπορεί να ταυτιστεί ο νέος.

Κατάφεραν 3 ταινίες του 80 που τις αγάπησαν όσοι είναι τώρα γονείς, να τις αγαπήσουν τα παιδιά τους αλλά και οι ίδιοι. Μπράβο μπράβο μπράβο. 

Μάτσιο και Ζάκκα γεννημένοι για αυτούς τους ρόλους. 

Έλεγα ότι θα έπρεπε να σταματήσει νωρίτερα αλλά δε μπορούσα να φανταστώ το ποσό προσεκτικά το πάνε. Και αφήνουν απίστευτη παρακαταθήκη για το μέλλον. Για το ότι μπορούμε να ξαναδούμε αυτά τα παιδιά ή και τους μεγάλους, μελλοντικά.

11 στα 10 για τη σειρά που μαζί με το stranger things, είναι ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε τέτοια είδη και φυσικά θα μείνουν στην ιστορία.

Ακριβώς. 

Δεν έχω να πω κάτι άλλο. 

Πήρε τις 3 ταινίες και τις απογείωσε. Πάντα με σεβασμό όμως. Γι αυτό κατά την γνώμη μου αυτή η σειρά είναι πρωτοπόρος. 

Μπράβο και πάλι μπράβο. 

Δημοσ.

σαπιο τελειως

εχει κουρασει σε ακραιο βαθμο ομως

παλι καλα τελειωσε

36 minutes ago, managermono said:

σαπιο τελειως cringe fiesta

εχει κουρασει σε ακραιο βαθμο ομως

παλι καλα τελειωσε

 

  • Haha 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το τελευταίο μέρος. Η τελευταία σεζόν ήταν τρομερή, το δε τέλος ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε, δεν υπερβάλλαν πουθενά κατά την γνώμη μου, έδωσαν αυτο που έπρεπε, όπως έπρεπε. Παίζει να είναι από τα καλύτερα endings σειράς κατά την γνώμη μου, ούτε βιαστικό, ούτε τραβηγμένο από τα μαλλιά. 

  • Like 2
Δημοσ.

Cobra Kai[Season 6][Series Finale]

475820641-18056592914503772-151263853159

https://www.imdb.com/title/tt7221388/episodes/?season=6

Τελος εποχης για το Cobra Kai και μπορω ανετα να πω οτι η συγκινηση εφτασε στο peak της με τα τρια τελευταια επεισοδια της σεζον. Αν και η σεζον ξεκινησε πολυ χλιαρα με τα πρωτα 5 επεισοδια η συνεχεια ηταν εξαιρετικη και αν και εχουμε καποια πραγματα που χτυπανε και λες δεν γινονται νομιζω οτι ηταν απαραιτητα ωστε να εχουμε την κορυφωση των τελευταιων γεγονοτων και την απολυτη λυτρωση των χαρακτηρων που αγαπησαμε στις ταινιες Karate Kid. Ειναι ευκολα η καλυτερη σειρα που αναγεννησε παλιο franchise μιλαμε για πανω απο 30 χρονια μετα με 2 ηθοποιους που βρισκονταν στην αφανεια και που πιστευω ολοι μπορουμε να πουμε οτι ξανα αγαπησαμε και βαλαμε στην καρδια μας. Ξεκαθαρα ανεβασαν το Karate Kid 5 σκαλια πανω και μπραβο γιατι θα μεινει στην ιστορια. Ακομα και για τους villain ειχαμε το τελος που αξιζαν και αν και ισως για εναν απο τους 2 λες κριμα μην ξεχναμε τι χαρακτηρας ηταν και στην πρωτη ταινια αλλα και στη σειρα. Ναι εχει στιγμες με τα παιδια που μεσα απο τις 6 σεζον λες οτι τις ξανα εχουμε δει και οτι το τραβηξαν αλλα στο συνολο κρατας τις καλες στιγμες οι οποιες ειναι πολλες. Το ονομα Μιγιαγκι ζει το ονομα Τζονυ Λωρενς ζει το ονομα Chozen Toguchi ζει και προφανως και το ονομα Ντανιελ Λαρουσο. Σειρα που μπορει να μην μπαινει στις Top 10 σειρες ολων των εποχων αλλα ειναι πολυ κοντα. Οσοι δεν εχετε δει ακομα το τελευταιο part των 5 επεισοδιων σας εγγυωμαι προσωπικα οτι τα επεισοδια 13/14/15 θα σας προσφερουν πολλες συγκινησεις ανατριχιλες αλλα και δακρυα χαρας παρολο την πιο χλιαρη υπολοιπη σεζον. 9/10 για την 6η σεζον και 9.2/10 για τη σειρα και αυτα που μας προσφερε.

  • Like 2
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κι εγώ χωρίς spoiler ή γενικότερη κριτική πως η σειρά Cobra Kai (αν και δεν είμαι καθόλου φαν των σειρών γενικότερα), μου άρεσε πολύ. Με πολύ σεβασμό και νοσταλγία προσέγγισαν τις τρεις παλιές ταινίες και μας έδωσαν κάτι νέο, που δύσκολα μπορείς να πεις πως ήταν αχρείαστο ή δεν είχε κάτι να προσθέσει. Η πλοκή παίρνει την τροπή, που πρέπει και στο τέλος σου αφήνει μια γλυκιά αίσθηση νοσταλγίας και ικανοποίησης. Προσυπογράφω το σχόλιο δε του @Arkin. Δεν είναι καμία θεαματική σειρά, ούτε συγκαταλέγεται στις top ever, αλλά έχει όλα τα συστατικά για να γίνει από τις αγαπημένες κάποιου, με άκρως υποκειμενικά κριτήρια. 

  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, gpgalanis είπε

Αχ και να είχαμε 

  Απόκρυψη περιεχομένων

crane kick

στο τέλος!

Το περιμενα να πω την αληθεια το ηθελα στον τελευταιο ποντο. Και οταν εκανε το νευμα ο Λαρουσο λεω ωπα θα παιχτει ωραια φαση και αμεση συνδεση με την πρωτη στο τελος. Αλλα δεν πειραζει δεν ηθελαν μια σκηνη ταλε κουαλε οποτε σεβαστο απο μενα. 

Επεξ/σία από Arkin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...