Manos Petrucci Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Εγώ έπαιξα με έναν φίλο μου στοίχημα πάντως στο ότι δεν θα πατήσει σωστά, ούτε στις μισές νότες... Τελικά καμιά δεκαριά τις κατάφερε... Κέρδισα το στοίχημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 To κομμάτι τής Ελλάδας δεν ήταν άσχημο, αλλά η παρουσία στη σκηνή ήταν κάπως "στείρα" δεν είχε κάτι το σπουδαίο. Δεν κατάλαβα το μπλε χέρι, όπως και γιατί στο τελευταίο ρεφρέν τραγουδούσαν μόνο οι δεύτερες φωνές και όχι εκείνη... Κρίμα που δεν πέρασε το Βέλγιο, μου άρεσε πολύ!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 26 minutes ago, Social Nick said: To κομμάτι τής Ελλάδας δεν ήταν άσχημο, αλλά η παρουσία στη σκηνή ήταν κάπως "στείρα" δεν είχε κάτι το σπουδαίο. Δεν κατάλαβα το μπλε χέρι, όπως και γιατί στο τελευταίο ρεφρέν τραγουδούσαν μόνο οι δεύτερες φωνές και όχι εκείνη... Κρίμα που δεν πέρασε το Βέλγιο, μου άρεσε πολύ! Κανονικά το εφέ που είχαν ζητήσει και πέτυχε στη μια από τις πρόβες ήταν αυτό που φαίνεται στη φωτό. Πρακτικά εστίαζαν τα laser στο χέρι της. Φυσικά δεν πέτυχε αυτό στο live... Αν και δεν θα άλλαζαν και πολλά πράγματα ως προς το αποτέλεσμα! 1
AtiX Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Το κομμάτι αν και συμπαθητικό καταποντίστηκε από την παρουσίαση του στο live... λίγο η φωνή που τουλάχιστον στο τέλος θα έπρεπε να βγει... λίγο η ελάχιστες πρόβες... λίγο το βαριέμαι αλλά το παίζω κουλτούρα... είχαμε αυτό το αποτέλεσμα... κρίμα γιατί άξιζε να περάσει, σε σύγκριση πάντα με τα υπολοιπα κομμάτια...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, billdanos είπε Κανονικά το εφέ που είχαν ζητήσει και πέτυχε στη μια από τις πρόβες ήταν αυτό που φαίνεται στη φωτό. Πρακτικά εστίαζαν τα laser στο χέρι της. Φυσικά δεν πέτυχε αυτό στο live... Αν και δεν θα άλλαζαν και πολλά πράγματα ως προς το αποτέλεσμα! Τα λέιζερ θα ήταν καθ'όλη τη διάρκεια του τραγουδιού; Αλλά ακόμη κι έτσι, όντως δεν θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα...
AtiX Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, sintalkas είπε ρε παιδιά πότε είναι ο 2ος ημιτελικός? Την πέμπτη... με τον τελικό το σάββατο...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 3 hours ago, Social Nick said: Τα λέιζερ θα ήταν καθ'όλη τη διάρκεια του τραγουδιού; Αλλά ακόμη κι έτσι, όντως δεν θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα... Όχι. Μόνο για μια σκηνή.
redykt Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 το τραγουδι στο youtube μου αρεσε πολυ (στο καναλι της πανικ) . βασικα το εβαζα σχεδον καθημερινα πριν καμια βδομαδα tbh. Στην τηλεοραση που το ειδα προχθες ηταν ο, τι πρέπει για αποκλεισμο. Τα παντα μετρια. Κατι προβολείς απο την περιοχη51, μια βαμενη μουτζα σε deep blue και ενα αδιάφορο κοριτσι επι σκηνης. Ουτε χορευτες να κανουν κανα τζερτζελο, ουτε τιποτα. Στηριζουμε Εντελα Φουρειραι 🇦🇱🇧🇷🇬🇷🇨🇾
ΒΟΡΕΙΟS Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Έχουμε και λέμε... όχι ότι υπήρχε περίπτωση να μας δώσουν πρωτιά οι ανθέλληνες-μισέλληνες της Ευρώπης, αλλά, Τραγούδι μέτριο, όχι για διαγωνισμό (σε στημένο παιχνίδι) με ευρωπαϊκές και ασιατικές χώρες. Ας είναι καλά οι κλίκες και ο μπαμπάς. Σκηνική παρουσία κάτω του μετρίου, μόνη πάνω στην σκηνή, όμορφη αλλά αδιάφορη, με λίγα βαρελότα και δέκα προβολείς, και ξηρό πάγο για εφέ ομίχλης. Αν θα προτιμούσα κάποιο τραγούδι, θα ήταν κάτι τέτοιο.
AtiX Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 34 λεπτά πριν, ΒΟΡΕΙΟS είπε Έχουμε και λέμε... όχι ότι υπήρχε περίπτωση να μας δώσουν πρωτιά οι ανθέλληνες-μισέλληνες της Ευρώπης, αλλά, Τραγούδι μέτριο, όχι για διαγωνισμό (σε στημένο παιχνίδι) με ευρωπαϊκές και ασιατικές χώρες. Ας είναι καλά οι κλίκες και ο μπαμπάς. Σκηνική παρουσία κάτω του μετρίου, μόνη πάνω στην σκηνή, όμορφη αλλά αδιάφορη, με λίγα βαρελότα και δέκα προβολείς, και ξηρό πάγο για εφέ ομίχλης. Αν θα προτιμούσα κάποιο τραγούδι, θα ήταν κάτι τέτοιο. Φίλε μου αυτοί οι ανθέλληνες και μισέλληνες έχουν δώσει και πρωτιά και πολύ καλές θέσεις στον θεσμό... αν εμείς στέλνουμε χάλια τραγούδια και τον οποιοδήποτε αούγκανο που νομίζει ότι επειδή είναι Έλληνας, ποιοτικός και κολλητός της ΕΡΤ θα πρέπει να μας περάσει και στον τελικό... δεν φταίνε αυτοί!! Σταμάτα να νομίζεις ότι σε κυνηγάνε όλοι οι άλλοι και δες τι αντικειμενικά στέλνεις σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού... ΥΓ: Πόσοι Ευρωπαίοι είναι εξοικειωμένοι με τον ήχο του OPA... που θες και πρωτιά??? Να σου θυμίσω ότι βγήκε όγδοος!!! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Ωραία, του χρόνου δηλαδή αν στείλουμε κάνα συρτάκι με σκηνικό από τη Μύκονο και χορευτές ντυμένους ...γύρος με πίτα και τζατζίκι (μουσακά θα έλεγα αρχικά αλλά μου κάνει κάπως δύσκολο να γίνει στολή ο μουσακάς), θα έχουμε τη νίκη στο τσεπάκι μας??? Όταν θα καταλάβουμε πως αυτός ο διαγωνισμός δεν έχει να κάνει πλέον με τα χαρακτηριστικά της κάθε χώρας (κουλτούρα κλπ) και απευθυνόμαστε σε ένα τεράστιο κοινό έξω από τα σύνορά μας, ίσως καταφέρουμε κάτι (να θυμίσω την παρουσίαση της Παπαρίζου η οποία προφανώς και κόστιζε πολλά, αλλά έφερε την πρωτιά). Εναλλακτικά, αν μας ενοχλεί σαν χώρα τόσο πολύ το γεγονός πως "δεν μας δίνουν σημασία" οι άλλοι λαοί, ας αποσυρθούμε οριστικά να τελειώνει η ιστορία. 1
ΒΟΡΕΙΟS Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Φίλε μου αυτοί οι ανθέλληνες και μισέλληνες έχουν δώσει και πρωτιά και πολύ καλές θέσεις στον θεσμό... αν εμείς στέλνουμε χάλια τραγούδια και τον οποιοδήποτε αούγκανο που νομίζει ότι επειδή είναι Έλληνας, ποιοτικός και κολλητός της ΕΡΤ θα πρέπει να μας περάσει και στον τελικό... δεν φταίνε αυτοί!! Σταμάτα να νομίζεις ότι σε κυνηγάνε όλοι οι άλλοι και δες τι αντικειμενικά στέλνεις σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού... ΥΓ: Πόσοι Ευρωπαίοι είναι εξοικειωμένοι με τον ήχο του OPA... που θες και πρωτιά??? Να σου θυμίσω ότι βγήκε όγδοος!!! Γιατί θεωρείς ότι με κυνηγούν κάποιοι ? Κατ' αρχήν, όταν γράφουμε κάτι, το λέμε υποκειμενικά, λέμε την γνώμη μας σύμφωνα με αυτά που θεωρούμε ως σωστά . Δεύτερον, συμφωνώ ότι παίζει ρόλο τί θα στείλεις, γι' αυτό και είπα ότι δεν ήταν τραγούδι για διαγωνισμό, άρα δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σου. Και τρίτον, μπορεί να μας έχουν δώσει πρωτιά και καλές θέσεις, αλλά έχουν δώσει πρωτιές και σε θηλυπρεπή μουσάτο και δαιμονόπληκτους. Είναι αυτό κριτήριο ? (Σε ό,τι αφορά τον Αλκαίο, είπα απλά ότι μου άρεσε σαν τραγούδι, παρουσίαση, beat, που ξεσήκωνε τον κόσμο. Δεν με ενδιαφέρει η θέση, αλλά αυτό που μας αντιπροσωπεύει)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 1 minute ago, ΒΟΡΕΙΟS said: Γιατί θεωρείς ότι με κυνηγούν κάποιοι ? Κατ' αρχήν, όταν γράφουμε κάτι, το λέμε υποκειμενικά, λέμε την γνώμη μας σύμφωνα με αυτά που θεωρούμε ως σωστά . Δεύτερον, συμφωνώ ότι παίζει ρόλο τί θα στείλεις, γι' αυτό και είπα ότι δεν ήταν τραγούδι για διαγωνισμό, άρα δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σου. Και τρίτον, μπορεί να μας έχουν δώσει πρωτιά και καλές θέσεις, αλλά έχουν δώσει πρωτιές και σε θηλυπρεπή μουσάτο και δαιμονόπληκτους. Είναι αυτό κριτήριο ? (Σε ό,τι αφορά τον Αλκαίο, είπα απλά ότι μου άρεσε σαν τραγούδι, παρουσίαση, beat, που ξεσήκωνε τον κόσμο. Δεν με ενδιαφέρει η θέση, αλλά αυτό που μας αντιπροσωπεύει) Προφανώς δεν θα πας τη συζήτηση εκεί που σκέφτεσαι... Το λέω απο τώρα που είναι νωρίς ακόμη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις