Torasu Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 57 minutes ago, KoreanW said: Εδώ πρόκειται για ένα διαγωνισμό που - ασχέτως ποιά άποψη έχει ο καθένας μας για την εμπορικότητά του - έχει διολισθήσει ως προς το κύρος και την αποστολή του, μια αποστολή που επαναλαμβάνω είναι θεσμικά αδιαμφισβήτη και ένα κύρος που υπήρξε ιστορικά αδιαπραγμάτευτο μέχρι που ο διαγωνισμός εξέπεσε σε άλλες σκοπιμότητες. Συμφωνώ, παρ'όλα αυτά οι καιροί αλλάζουν και αυτές οι αξίες παύουν να αποτελούν αξίες για πολλούς. 57 minutes ago, KoreanW said: Μπορεί να γελάς με ένα θέαμα, χωρίς να σημαίνει ότι το αποδέχεσαι ως καλλιτέχνημα. Η τέχνη έχει θεωρητικά άπειρες μορφές. Ότι θεωρώ εγώ σκουπίδι μπορεί εσύ να το θεωρείς θησαυρό, και αντιστρόφως. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Torasu
KoreanW Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Torasu είπε Συμφωνώ, παρ'όλα αυτά οι καιροί αλλάζουν και αυτές οι αξίες παύουν να αποτελούν αξίες για πολλούς. Η τέχνη έχει θεωρητικά άπειρες μορφές. Ότι θεωρώ εγώ σκουπίδι μπρορεί εσύ να το θεωρείς θησαυρό, και αντιστρόφως. Δεν έχω σκοπό να συμμετάσχω σε μια κατά τα άλλα ενδιαφερουσα συζήτηση. Έχω φυσικά αντίλογο, αλλά έγραψα παραπάνω το λόγο που δεν ανέχομαι να συνεχίσω άλλο στο τόπικ. Ευχαριστώ για τη συνομιλία, αλλά αν η διαχείριση του τόπικ δεν συνάδει με τους κανόνες του φόρουμ, τότε το τόπικ δε με αφορά. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από KoreanW 1
Zerg13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ολα τα account με τα λιγα μηνυματακια εχουν ενα κοινο παρονομαστη...οσοι γραφουν καιρο εδω δεν τολμανε να μιλησουν ετσι. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Zerg13 1
Warzycha Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλα ρε παιδια κι εδω δεν τα βρισκετε;Ενα πανηγυρι ειναι,για να περασουμε καλα σπιτι με πιτσες και σουβλακια και μπυρες,με καλη παρεα. Πολυ κακια βγαζετε μερικοι χωρις λογο. Εμεις παντως ευχαριστα περασαμε οπως καθε χρονο,αν και με πειραξε η πιτσα λιγο.Μαλλον επειδη εφαγα 1 μονος μου. Αξια η Φουρειρα για 2η και μπραβο της! Το Ισραηλ ηταν το φαβορι και παραδεχομαι την τυπισσα γιατι η ερμηνεια της ηταν φοβερη.Πολυ δυσκολα οσα εκανε στη σκηνη.Το τραγουδι αν και ευχαριστο ,δεν θα το ακουγα μονος μου στο αμαξι π.χ.. Το Fuego πιο εμπορικο. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Warzycha 1
spyros007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Όντως φιλε μου πανηγύρι ειναι και μαλιστα απο τα χειρότερα και τα πιο αποτυχημενα.Ουτε για πιτσες δεν κανει πια ετσι όπως το κατανησανε.Σημαδια των καιρων που διανύουμε αλλωστε. Οποίος προσπαθεί να βρει νόημα και αξια σε αυτα τα καραγκιοζιλίκια δικαιωμα του ειναι και δεν μας νοιαζει και καθολου.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.Αλλωστε οπως διαβασα καπου δημοκρατία ειναι μεταξυ αλλων και το δικαιωμα να λες ελευθερα την αποψη σου αλλα αυτο δεν σημενει οτι μπορείς να μας ζαλίζεις και τα αρχι@ια....... Ετσι γενικα και αοριστα............... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από spyros007
Warzycha Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, spyros007 είπε Όντως φιλε μου πανηγύρι ειναι και μαλιστα απο τα χειρότερα και τα πιο αποτυχημενα.Ουτε για πιτσες δεν κανει πια ετσι όπως το κατανησανε.Σημαδια των καιρων που διανύουμε αλλωστε. Οποίος προσπαθεί να βρει νόημα και αξια σε αυτα τα καραγκιοζιλίκια δικαιωμα του ειναι και δεν μας νοιαζει και καθολου.Υπαρχουν αλλωστε οι ειδικοί που πληρωνονται για αυτο τον σκοπο.Όπως διαβασα καπου δημοκρατία ειναι μεταξυ αλλων και το δικαιωμα να λες ελευθερα την αποψη σου αλλα αυτο δεν σημενει οτι μπορείς να μας ζαλίζεις και τα αρχι@ια....... Ετσι γενικα και αοριστα............... Δεν καταλαβα το νοημα του μηνυματος σου.... Και γιατι εκατσες και το ειδες αφου δεν σε διασκεδαζει; Επισης δε νομιζω οτι κανεις ψαχνει να βρει νοημα και αξια βλεποντας την Eurovision.Να περασει ευχαριστα ψαχνει και το καταφερνει καλα. Οπως νοημα δεν ψαχνει κανεις στα κλαμπ και στα μπουζουκια. Κατι αλλο θα ηθελες να πεις μαλλον αλλα δεν το επιασα.
michael92 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Zerg13 είπε Ολα τα account με τα λιγα μηνυματακια εχουν ενα κοινο παρονομαστη...οσοι γραφουν καιρο εδω δεν τολμανε να μιλησουν ετσι. 4 year veteran. Τύφλα να έχει ο Thresh μιλάμε.
spyros007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Warzycha είπε Δεν καταλαβα το νοημα του μηνυματος σου.... Και γιατι εκατσες και το ειδες αφου δεν σε διασκεδαζει; Επισης δε νομιζω οτι κανεις ψαχνει να βρει νοημα και αξια βλεποντας την Eurovision.Να περασει ευχαριστα ψαχνει και το καταφερνει καλα. Οπως νοημα δεν ψαχνει κανεις στα κλαμπ και στα μπουζουκια. Κατι αλλο θα ηθελες να πεις μαλλον αλλα δεν το επιασα. Καταρχην ποίος σου ειπε οτι το ειδα.Οσο για τα υπολοιπα δεν μπορούσες να το περιγράψεις καλυτερα.............Αυτο ακριβώς κανουν ....ψαχνουν να βρουνε νοημα στα καραγκιοζηλικια αντι να τούς δωσουν την θεση που τούς πρεπει .Στα σκουπίδια δηλαδη. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από spyros007
Warzycha Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, spyros007 είπε Καταρχην ποίος σου ειπε οτι το ειδα.Οσο για τα υπολοιπα δεν μπορούσες να το περιγράψεις καλυτερα.............Αυτο ακριβώς κανουν ....ψαχνουν να βρουνε νοημα στα καραγκιοζηλικια αντι να τούς δωσουν την θεση που τούς πρεπει .Στα σκουπίδια δηλαδη. Α για να τρολλαρεις μπηκες οκ.Πες το απο την αρχη βρε αδερφε να το ξερουμε. Δεν το ειδε λεει αλλα ξερει οτι ειναι καραγκιοζιλικια.Καλο καλο! Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Warzycha
spyros007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παλικαρι μου ειδα το κοματι που κερδισε .Αυτο και μονο φτανει και περισευει.......ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΕΙΟ ΚΟΜΜΆΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟ. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από spyros007
tritonas00 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, AtiX είπε Κάτσε κάτσε για να καταλάβω... τι σχολιάζουμε τώρα? Αν η eurovision είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιστών? τραγουδιών? φωνής? μουσικής? στοίχων? εικόνας? αισθήματος? ή τι???? κρινουμε αυτο που ειδαμε και ακουσαμε ειδαμε ενα εκτρωμα και ακουσαμε μια αηδια τοσο απλα 2
spyros007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στο οποίο προσπαθούμε με το ζορι να του δώσουμε αξία και νοημα... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από spyros007 1
AtiX Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, tritonas00 είπε κρινουμε αυτο που ειδαμε και ακουσαμε ειδαμε ενα εκτρωμα και ακουσαμε μια αηδια τοσο απλα Μ'αρέσει ο πληθυντικός... Αλλά το σταματάω πριν ξεκινήσει... βλεπεις δεν θέλω να σε ξανα εκνευρίσω και να αποχωρήσεις όπως της προάλλες...
tritonas00 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 14 λεπτά πριν, AtiX είπε Μ'αρέσει ο πληθυντικός... Αλλά το σταματάω πριν ξεκινήσει... βλεπεις δεν θέλω να σε ξανα εκνευρίσω και να αποχωρήσεις όπως της προάλλες... για να με εκνευρισεις πρεπει πρωτα να σε παρω στα σοβαρα 1
AtiX Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, tritonas00 είπε για να με εκνευρισεις πρεπει πρωτα να σε παρω στα σοβαρα Μπορείς να ξεκινήσεις απο αύριο... μην σε ταλαιπωρώ βραδιάτικα, έχεις και ένα survivor να δεις/σχολιάσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις