Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Παρακαλείστε όσοι δεν είστε ικανοί να σέβεστε ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από εσάς, να φύγετε από εδώ και να πάτε αλλού... Δεν θα χρησιμοποιήσετε ένα τοπικ για τη Eurovision για να βγάλετε το μίσος και τα κόμπλεξ σας προς άλλους ανθρώπους ή ομάδες. Οι απόψεις σας είναι ο λόγος που πανηγυράκια τύπου eurovision είναι απαραίτητα κατά την άποψή μου! :/ 2 1 4
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Βασικά, αν αυτή τη γελοιότητα δεν την πληρώναμε όλοι μας μέσω της κρατικής τηλεόρασης, ούτε που θα με ένοιαζε. Δεν υπάρχει μία εκπομπή για το βιβλίο στη ρημάδα την κρατική τηλεόραση που υποτίθεται πως την έχουμε για να προάγει τον πολιτισμό και όχι να μας ρίχνει στο βόρβορο των τσοντοκάναλων της διαπλοκής, και περισσεύουν λεφτά για αυτό το αίσχος που το λένε Eurovision; Από εκεί και πέρα, τραγικό το νικητήριο τραγούδι. Όχι γιατί είναι έτσι και γιουβέτσι η ερμηνεύτρια, αλλά γιατί δεν έχει φωνή ούτε για αστείο, δεν έχει στίχο, δεν έχει σκηνική παρουσία, δεν έχει τίποτε υπέρ της πέρα από το ότι μας περιγράφει τον πόνο της που έπεσε θύμα μπούλινγκ ή δεν ξέρω τι άλλο. Καταλήγουν να κερδίζουν γιατί είναι οι κατατρεγμένοι της κοινωνίας, όχι γιατί έχουν στοιχειώδη επαφή με τη μουσική. Χτες, κέρδισε ο Ισραηλινός Βασιλάκης Καΐλας. Και μπορεί ο Καΐλας να είχε καλύτερη φωνή. Τον έχετε ακούσει να σφυρίζει μελαγχολικά στο Λουστράκο; Κλάσεις ανώτερος. Τελευταία φορά η φετινή, με παρέσυραν με τα κερασμένα σουβλάκια. Απλά, εκεί που κάποτε τραγούδησαν φωνάρες όπως η Σελίν Ντιόν, τώρα κλαψουρίζουν τα ατάλαντα που πρέπει να τα λυπηθείς για να τα ψηφίσεις. 8
KoreanW Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) H Eurovision έχει μετατραπεί από πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού σε ακτιβιστικό πανηγύρι χωρίς καλλιτεχνικές αναφορές. Αυτή η καπηλεία είναι ο λόγος που η Eurovision έχει χάσει κάθε περιεχόμενο και που θα πρέπει να ντρέπονται εκείνοι που διέστρεψαν το περιεχόμενό της. Όποιος θέλει τον ακτιβισμό του, υπάρχουν άλλες ευκαιρίες και πλείστη ελευθερία τη σημερον ημέρα οπουδήποτε αλλού οποτεδήποτε. Αυτό το πράγμα, κάθε μα κάθε χρόνο ένας ευρωπαϊκός τύποις θεσμός που τελεί υπό την αιγίδα των ευρωπαϊκών κρατών να παρασύρεται σε ακτιβισμούς και να αναλώνεται σε άσχετα νοήματα, κάποια στιγμή χρεώνεται ηθικά. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από KoreanW 5
akeraios Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Social Nick είπε Η αλήθεια είναι πως τώρα πια τέτοιοι συμμετέχοντες θα νικάνε, όσοι είναι πιο διαφορετικοί, διασκεδαστικοί, που κάνουν σόου, ή που έχουν στο background καλά γραφικά. Στο μεταξύ πολύ έχει μπει και ηλεκτρονική επεξεργασία ήχου νομίζω. Αν δεν κάνω λάθος η Λιθουανία είχε ένα έκο μια ώρα μετά την φωνή της τραγουδίστριας; Ή ήταν φωνητικά που δεν βλέπαμε απ που έρχονταν. Ο Σουηδός σε κάποιες φάσεις νομίζω ότι δεν τραγουδούσε καν ο ίδιος! Το Ισραήλ είχε αυτό το μηχάνημα κι έκανε sampling? Σωστά το λέω; ...είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι διαγωνισμός ΜΟΥΣΙΚΗΣ αυτός. Θα το λέγαμε σόου αμφιβόλου αισθητικής και μια φιέστα που κάθε χρόνο αντί να ανταμείψει το καλύτερο καλλιτεχνικό πόνημα ανταμείβει άλλα πράγματα. Όσο για τα μηνύματα που θέλουν να περάσουν δεν το έχω καταλάβει γιατί πρέπει να γίνει μέσα από έναν ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ μουσικής και όχι μέσα από άλλες δράσεις. Με αυτήν την λογική, να κάνουν και τους ολυμπιακούς αγώνες ευκαιρία όπου θα μπορεί ο καθένας να περνάει τα άσχετα μηνύματά του και να παίρνει μετάλλια κι ας προπονούνται χρόνια οι υπόλοιποι φουκαριάρηδες με σκοπό την πρωτιά. Ή στην F1 να κερδίζει ο πιο εύσωμος ή ο πιο μπουλαρισμένος από τα μμε άσχετα με το αν οδηγεί χάλια. Για να περνάμε το μήνυμα στην κοινωνία ρε γαμώτο! Άσε που γίνεται προβολή και μάρκετινγκ από πριν ανάλογα με τα χρήματα που ξοδεύει ο καθένας. Αν ήθελαν ένα σοβαρό διαγωνισμό, θα έπρεπε τα τραγούδια να ακουστούν για πρώτη φορά εκεί στον διαγωνισμό και να απαγορεύεται να προωθούνται νωρίτερα οπουδήποτε. 1 1
KoreanW Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω το καλύτερο σχόλιο που έχω διαβάσει ενσωματώνεται σε μια λέξη: Clownvision Το πρόβλημα είναι πως μερικοί ασελγούν σε ένα ευρωπαϊκό θεσμό με τη λογική τους να είναι πως αν τον μετατρέψουν σε ...Clownvision, θα περάσουν ακτιβιστικά νοήματα - πιστεύουν - περί «διαφορετικότητας». Δείχνουν ασέβεια στο ευρωπαϊκό όραμα που εκπροσωπεί αυτός ο θεσμός, και αυτή η ασέβεια είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη. Μιας μορφής ομηρία, μέχρι να αποκτήσουν την αποδοχή της κανονικότητας οπότε και θα παρατήσουν στην ησυχία της τη Eurovision. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από KoreanW 1 2
akeraios Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, KoreanW είπε Το πρόβλημα είναι πως μερικοί ασελγούν σε ένα ευρωπαϊκό θεσμό με τη λογική τους να είναι πως αν τον μετατρέψουν σε ...Clownvision, θα περάσουν ακτιβιστικά νοήματα πιστεύουν περί «διαφορετικότητας». Έστω κι έτσι ας καταργήσουν την διαγωνιστική διαδικασία τελικά. Ας παρουσιάζουν ότι θέλουν χωρίς βαθμολογίες και να μην βραβεύεται κανείς.
guy_threepwood Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 19 minutes ago, Snoob said: βόρβορο των τσοντοκάναλων της διαπλοκής ... Iσραηλινός Βασιλάκης Καΐλας.. Που την έχω δει αυτή την έκφραση, που... Α ναι, στα χρυσά αυγά. Πολύ μπόχα αυτή η χώρα. Και συνομωσιολογια, και ρατσισμός και ομοφοβια. Εύγε νεε μου. 4
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το λαθος ειναι οτι παιρνετε ως διαγωνισμο τραγουδιου την Eurovision ενω αποδεικνυεται χρονια τωρα πως δεν ειναι κατι τετοιο. Το οτι υπηρξαν μερικες εξαιρεσεις δεν σημαινει οτι αλλαζει ο κανονας, ισα ισα που τον επιβεβαιωνουν. Ανεκαθεν στο συγκεκριμενο διαγωνισμο ειχαν προβαδισμα αυτοι που θα πρωτοτυπουσαν με καποιο (συνηθως αρνητικο και πολλες φορες αντιθετο προς καθε εννοια τεχνης) τροπο και οχι αυτοι που θα παρεδιδαν καλλιτεχνικο εργο ή τελος παντων μια συμπαθητικη παραγωγη. ΥΓ. Οντως η φραση "τσοντοκαναλα της διαπλοκης" ακουγεται καπως, αφ'ενος μεν γιατι καθιερωθηκε απο συγκεκριμενη εγκληματικη ομαδα, αφ'εταιρου δε επειδη τσουβαλιαζει. Χωρια πως η ΕΡΤ της καρδιας μας ηταν ανεκαθεν η αρχιερεια της διαπλοκης σε επιπεδο ΜΜΕ, θες επειδη παντοτε συντασσοταν με την κυβερνηση, θες επειδη εκει μεσα προσλαμβανονταν με τις γνωστες διαδικασιες ολοι οι αχρηστοι αυτης της χωρας, θες επειδη ξοδευοταν εκατομμυρια για λογοτυπα της κακιας ωρας, θες επειδη ενα καναλι δεν φτανει, ας ανοιξουμε πεντε-εξι να βολευτουν ολοι, θες επειδη παιρνανε υψηλοβαθμες θεσεις στελεχων κατι ανεκδιηγητοι τυποι με... γυρισμενες τις πλατες τους στο μελλον κλπ κλπ, παντα βεβαια με τον υποχρεωτικον οβολον του ελληνικου λαου. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από YourTrueLegend 4 1
KoreanW Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, akeraios είπε Έστω κι έτσι ας καταργήσουν την διαγωνιστική διαδικασία τελικά. Ας παρουσιάζουν ότι θέλουν χωρίς βαθμολογίες και να μην βραβεύεται κανείς. Αυτό το πράγμα με τη Eurovision να ιδιοποιείται η κάθε υποομάδα το ευρωπαϊκό όραμα, είμαι σίγουρος θα μπορούσε να βρει μιμητές κι από άλλους ενδιαφερόμενους με ειδικά προτάγματα. Και εκ των πραγμάτων, κανείς άλλος ακόμα και στον ακτιβισμό του δεν έχει επιδείξει τόση αυθάδεια όπως συμβαίνει εδώ με τον και καλά πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Και για αυτό το λόγο η Eurovision που είχε κάποτε κύρος και αποστολή, που ήταν ελκυστική σε τραγούδια, τραγουδιστές και κοινό, που αποτελούσε σημείο αναφοράς και καλλιτεχνικής ανάδειξης, που αναδεικνύει το ευρωπαϊκό όραμα, δεν έχει καμία αναφορά στο σημερινό κατάντημα. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από KoreanW 2
michael92 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billdanos είπε Παρακαλείστε όσοι δεν είστε ικανοί να σέβεστε ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από εσάς, να φύγετε από εδώ και να πάτε αλλού... Δεν θα χρησιμοποιήσετε ένα τοπικ για τη Eurovision για να βγάλετε το μίσος και τα κόμπλεξ σας προς άλλους ανθρώπους ή ομάδες. Οι απόψεις σας είναι ο λόγος που πανηγυράκια τύπου eurovision είναι απαραίτητα κατά την άποψή μου! :/ Μπορείς να είσαι χοντρός, μπορείς να είσαι gay, μπορείς να είσαι trans, χωρίς να είσαι σούργελο. Οι επιλογές του καθενός έχουν και τις αντίστοιχες συνέπειες. Αν κάποιος συμπεριφέρεται σαν καραγκιόζης και ο κόσμος έτσι θα τον αντιμετωπίσει. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από michael92 6
Kingfuse Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Ο μεγαλύτερος ρατσισμός στις μέρες μας εξασκείται εις βάρος της κοινής λογικής και των φυσιολογικών ανθρώπων. Προφανώς και κάποιος μπορεί να είναι ότι θέλει και δικαίωμα του. Δεν είναι όμως δικαίωμα του να προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι πιο ίσος από εμάς επειδή επέλεξε να είναι χοντρός, gay κλπ. Αν όλοι εσείς οι εξυπνάκηδες που κόπτεστε για την υπεράσπιση των κατατρεγμένων, κάνατε πράξη έστω το 1% των όσων λέτε, θα ζούσαμε σε έναν καλύτερο κόσμο. Δυστυχώς όλοι οι μάγκες του πληκτρολογίου είναι θεωρητικοί και έτσι δεν πάμε πουθενά. Για αρκετούς από εμάς η Eurovision είναι ένα καλαμπουράκι τραγουδιού και δεν τρέχει και τίποτα. Τώρα πως ξαφνικά μια τύπισσα επειδή είναι γεματούλα πρέπει να είναι και φωνάρα, απλά δεν το καταλαβαίνω. 5
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Πρέπει κάποιοι να ηρεμήσετε. Ορισμένοι είστε του τύπου "όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου είναι ρατσιστής, όποιος γράφει λέξεις που δεν μ'αρέσουν είναι φασίστας". Έχει κουράσει, συν ότι πλέον, επειδή κάποιοι βλέπουν παντού ρατσισμό και ομοφοβία, οι ίδιες οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους!
Apoll Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, billdanos είπε Παρακαλείστε όσοι δεν είστε ικανοί να σέβεστε ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από εσάς, να φύγετε από εδώ και να πάτε αλλού... Δεν θα χρησιμοποιήσετε ένα τοπικ για τη Eurovision για να βγάλετε το μίσος και τα κόμπλεξ σας προς άλλους ανθρώπους ή ομάδες. Οι απόψεις σας είναι ο λόγος που πανηγυράκια τύπου eurovision είναι απαραίτητα κατά την άποψή μου! :/ Βλέπω ανήκεις σε αυτούς που να υπερασπίζονται μετά βδελυγμίας ένα άθλιο τραγούδι με ήχους κότας, το οποίο στο εξωτερικό το έχουν κατακεραυνώσει ως ρατσιστικό και για cultural appropriation. Προερχόμενο από μία χώρα, που ο ρατσισμός και το απαρτχάιντ αντιπροσωπεύει όχι μόνο την πολιτική και διπλωματία της χώρας αυτής, αλλά και την ιδεολογία του συνόλου της κοινωνίας. Και όσοι το κατακρίνουμε, είμαστε ευθεία ρατσιστές και ανίκανοι για σεβασμό; Είσαι σοβαρός; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις