guido Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Froskeas είπε https://www.translatum.gr/forum/index.php?topic=118018.0 .... tl;dr 1
redykt Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 2 minutes ago, akeraios said: Τι έγινε; Το κάψαμε; οσονούπω
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Λοιπόν άκουσα όλα τα κομμάτια, είναι φετινή eurovision είναι αν οχι η χειρότερη, από τις χειρότερες eurovision γενικά με τα περισσότερα κομμάτια μέτρια, αδιάφορα και "συνηθισμένα". Πέραν από Κύπρο που θα είναι αν οχι πρώτο, στις πρώτες θέσεις. Μου άρεσαν πολύ η Σερβία, επίσης πολύ καλά κομμάτια της Αλβανίας και της Ιταλίας. Το Ισραήλ δεν μου άρεσε πολύ, προσπάθησαν να τραβήξουν την προσοχή με "μουσικές εκκεντρικότητες", αλλά μάλλον με βάση πως ψηφίζει ο κόσμος και περισσότερο οι νέοι, το Ισραήλ θα είναι στις πρώτες θέσεις. Όλα τα υπόλοιπα κομμάτια εντελώς αδιάφορα. Επίσης παρατηρώντας το σκηνικό και το χορευτικό των άλλων συμμετοχών, είναι προφανώς λόγω της ανυπαρξίας στον συγκεκριμένο τομέα.
gatokoritso Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) το τραγούδι της Ουγγαρίας ήταν το μόνο που άξιζε αυτό το χάσιμο χρόνου.. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από gatokoritso
Torasu Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Just now, Βασίλης_29 said: Λοιπόν άκουσα όλα τα κομμάτια, είναι φετινή eurovision είναι αν οχι η χειρότερη, από τις χειρότερες eurovision γενικά με τα περισσότερα κομμάτια μέτρια, αδιάφορα και "συνηθισμένα". Πέραν από Κύπρο που θα είναι αν οχι πρώτο, στις πρώτες θέσεις. Μου άρεσαν πολύ η Σερβία, επίσης πολύ καλά κομμάτια της Αλβανίας και της Ιταλίας. Το Ισραήλ δεν μου άρεσε πολύ, προσπάθησαν να τραβήξουν την προσοχή με "μουσικές εκκεντρικότητες", αλλά μάλλον με βάση πως ψηφίζει ο κόσμος και περισσότερο οι νέοι, το Ισραήλ θα είναι στις πρώτες θέσεις. Όλα τα υπόλοιπα κομμάτια εντελώς αδιάφορα. Επίσης παρατηρώντας το σκηνικό και το χορευτικό των άλλων συμμετοχών, είναι προφανώς λόγω της ανυπαρξίας στον συγκεκριμένο τομέα. Το Ισραήλ εκτός της εκκεντρικότητάς του βασίζεται επίσης και στο momentum που έχει από το video clip. Η σκηνική του παρουσία δεν είναι τόση δυνατή όσο το momentum που είχε το τραγούδι από πριν, καθώς άλλο live, άλλο video clip για ευνόητους λόγους.
Superuser Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Λοιπόν άκουσα όλα τα κομμάτια, είναι φετινή eurovision είναι αν οχι η χειρότερη, από τις χειρότερες eurovision γενικά με τα περισσότερα κομμάτια μέτρια, αδιάφορα και "συνηθισμένα". Πέραν από Κύπρο που θα είναι αν οχι πρώτο, στις πρώτες θέσεις. Μου άρεσαν πολύ η Σερβία, επίσης πολύ καλά κομμάτια της Αλβανίας και της Ιταλίας. Το Ισραήλ δεν μου άρεσε πολύ, προσπάθησαν να τραβήξουν την προσοχή με "μουσικές εκκεντρικότητες", αλλά μάλλον με βάση πως ψηφίζει ο κόσμος και περισσότερο οι νέοι, το Ισραήλ θα είναι στις πρώτες θέσεις. Όλα τα υπόλοιπα κομμάτια εντελώς αδιάφορα. Επίσης παρατηρώντας το σκηνικό και το χορευτικό των άλλων συμμετοχών, είναι προφανώς λόγω της ανυπαρξίας στον συγκεκριμένο τομέα. Plus και για τα f@ckble κομμάτια που ήταν σχεδόν ανύπαρκτα Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Superuser Ένα "ότι" μπήκε στην πρόταση μόνο του.Εγώ σωστά την έγραψα
redykt Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 10 minutes ago, Froskeas said: Καλά αυτό δεν ειναι τίποτε. Εδώ στην υπερβορέα βγήκαν τα μπαόκια με κόρνες λες και πήραμε το ευρωπαικό ετσι μαθατε απο παιδια...
akeraios Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Αν έπαιζα στοίχημα πάντως, θα έπαιζα ισραήλ. Μας έχουν τιμωρήσει πολλές φορές έτσι όταν κοροιδεύουμε. Επίσης έκανα μια γρήγορη έρευνα και τελικά η κοπελίτσα πέρα από τα κιλά και από αυτά τα αλλήθωρα που έκανε, ξέρει να τραγουδάει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις