Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν τα μέσα να τους μπομπάρουνε μια και καλή και μιλάμε για χαιδεματα  . Χαιρετίσματα  , πάντα ο δυτικός πολιτισμός θα τον παίρνει από τα orcs χωρίς κανόνες .....

Δημοσ.
16 ώρες πριν, ziaba είπε

γενικά πρέπει να μπλοκάρουν οτιδήποτε θρησκευτικές συζητήσεις κτλ πίπες στον 21 αιώνα είμαστε

Και επειδή είμαστε στον 21 αιώνα σημαίνει ότι πρέπει να γίνει το δικό σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Και επειδή είμαστε στον 21 αιώνα σημαίνει ότι πρέπει να γίνει το δικό σου;

είναι η άποψή μου δεν την επιβάλλω σε κανέναν .... από την στιγμή που κόβουν τέτοιου είδους θρησκευτικό περιεχόμενο ας κόψουν και το υπόλοιπο μόνο κάλο θα κάνουν κατά την γνώμη μου

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ziaba είπε

είναι η άποψή μου δεν την επιβάλλω σε κανέναν .... από την στιγμή που κόβουν τέτοιου είδους θρησκευτικό περιεχόμενο ας κόψουν και το υπόλοιπο μόνο κάλο θα κάνουν κατά την γνώμη μου

Τι σχέση έχει η θρησκεία, ειδικά μία θρησκεία που δεν ενοχλεί και δεν τρομοκρατεί, με μία τρομοκρατική οργάνωση;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, palawiaris είπε

Τι σχέση έχει η θρησκεία, ειδικά μία θρησκεία που δεν ενοχλεί και δεν τρομοκρατεί, με μία τρομοκρατική οργάνωση;

η συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωσή δεν είναι βασισμένη πάνω σε θρησκευτικές ιδεολογίες, προφητείες και διάφορές τέτοιες παπάτζες?

επίσης ποια θρησκεία δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, palawiaris είπε

Την καπηλευεται το πολιτικο συστημα...  δηλαδη ολοι οι πολιτικοι για ολα τα κρατη"τους"... αυτοι δινουν τα λεφτα στους εγκαθετους ιερεις αυτοι(οι πολιτικοι)  τους ανεβαζουν και κατεβαζουν τους πυρηνες ( πχ.. αρχιμανδριτες)  δηλαδη της εκκλησιας... και να φανταστεις οτι πιστευω αλλα μονο στο καλο και στο δικαιο για ολους τους ανθρωπους-λαους οχι στη διερεση... που στοχευουν οι πολιτικοι και μεσω των θρησκιων ( δες εδω τη σημαινει η λεξη καπηλευεται αν δεν ξερεις.. https://www.lexigram.gr/lex/enni/καπηλεύεται#Hist1 )  αυτη η λεξη τα λεει ολα τα παντα καπηλευονται για να τα φερνουν ολα στα μετρα τους οι πολιτικοι.... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...