Προς το περιεχόμενο

Γραφιδα για tablet

geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψαχνω γραφιδα για tablet samsung tab s2. Εχω αυτην https://www.skroutz.gr/s/4495847/Belkin-F5L097BTBLK.html
αλλά εχει χοντρη μυτη. Θελω να εχει ψιλη μυτη για να ειναι καταλληλη για ζωγραφικη/σχεδιο.
Ποια μου προτεινεται;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Διαβασα σε ενα forum οτι ολες οι γραφιδες samsung s pen δεν ειναι συμβατες με το tablet samsung tab s2.

Βρηκα αυτό αλλα ειναι ακριβο 65€ απο σκρουτζ. Επισης δεν καταλαβα γιατι το βαζει και φορτιζει. Αν καταλαβεις πες μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως οσες γραφιδες εχω δει να προσφερουν τα διαφορα κινεζομαγαζα εχουν χοντρο σχεδιασμο/χοντρη μυτη. Ειναι ακριβο το παραπανω φορτιζει για να σχεδιαζει για περιπου 3 ωρες Sketch with Dash 3 for up to 14 hours of continuous use- recharge in just 45 minutes. Ειναι συμβατο με android/iOS. Αν σου ειναι απαραιτητο για τη δουλεια σου δες πρωτα τη συμβατοτητα πριν προβεις σε αγορα.

Επεξ/σία από aces

3 ώρες πριν, aces είπε

Δυστυχως οσες γραφιδες εχω δει να προσφερουν τα διαφορα κινεζομαγαζα εχουν χοντρο σχεδιασμο/χοντρη μυτη. Ειναι ακριβο το παραπανω φορτιζει για να σχεδιαζει για περιπου 3 ωρες Sketch with Dash 3 for up to 14 hours of continuous use- recharge in just 45 minutes. Ειναι συμβατο με android/iOS. Αν σου ειναι απαραιτητο για τη δουλεια σου δες πρωτα τη συμβατοτητα πριν προβεις σε αγορα.

Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο εχει μπαταρια η συγκεκριμενη, γιατι αυτη που εχω τωρα δεν εχει μπαταρια, ειναι μια απλη γραφιδα που ανταποκρινεται αψογα απλως εχει χοντρη μυτη.

19 hours ago, geo1st487 said:

Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο εχει μπαταρια η συγκεκριμενη, γιατι αυτη που εχω τωρα δεν εχει μπαταρια, ειναι μια απλη γραφιδα που ανταποκρινεται αψογα απλως εχει χοντρη μυτη.

Υπάρχει γραφίδα σαν την δική σου, που απλά είναι ένα στυλό με σφουγγαράκι μπροστά (ή μια απλή μύτη) και υπάρχουν και τα active pen (surface, Wacom, Lenovo κλπ) που προσθέτουν δυνατότητες και συνδέονται με Bluetooth. Προσφέρουν έξτρα δυνατότητες καθώς και άμεση ανταπόκριση, ανάλογα με τα πόσα σημεία πίεσης υποστηρίζει το καθένα. Για αυτό και έχουν μπαταρίες και φορτίζουν. Δες στο youtube βίντεο να καταλάβεις. Πολύ σημαντικό είναι να υποστηρίζει η συσκευή σου Active Digitizer προκειμένου να μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις (νομίζω πως το S2 έχει τέτοιο). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...