Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Nokia επεκτείνει διαρκώς το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο, μετά την προσθήκη της έκδοσης 2018 του Nokia 6 και της αθόρυβης σχετικά κυκλοφορίας των Nokia 2 και Nokia 7 τους τελευταίους δύο με δυόμιση μήνες της περασμένης χρονιάς. 

Στο επερχόμενο Mobile World Congress, το brand της HMD Global πρόκειται να παρουσιάσει τουλάχιστον δύο νέες συσκευές, το Nokia 7 Plus, που έρχεται με διπλή κύρια κάμερα και Android One και το ιδιαίτερα οικονομικό Nokia 1, που έρχεται (κατά πάσα πιθανότητα) με πλαστικό, αφαιρούμενο back panel.

Το Nokia 7 Plus θα βασίζεται κατά πάσα πιθανότητα στο Snapdragon 660 SoC της Qualcomm που θα συνοδεύεται από 4GB RAM. Η συσκευή, με βάση τα renders που διέρρευσαν διαθέτει αναλογία πλευρών 18:9 με τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται στο πίσω μέρος, κάτω από τη διπλή κάμερα που συνοδεύεται από Dual Tone LED flash.

Nokia 1

5a86eda46627d_Nokia1.jpg.475def71dc577c5dd07ff5cb5aed56ef.jpg.e073e93df3a9e45df26bc908482caee2.jpg

Το οικονομικό Nokia 1 (κύρια εικόνα, σε κόκκινο και μπλε) θα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αλλάξει το back panel και όπως είναι φανερό διαθέτει εμπρόσθια κάμερα, αλλά και κύρια κάμερα στο πίσω μέρος που συνοδεύεται από LED flash.

Nokia 7 Plus

5a86ed0532b9b_Nokia7Plus.jpg.404c518278f06dfad7014348792ae8a8.jpg

GSMArena

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαινεται ομορφο και το androidone που γραφει στην πλατη σημαινει οτι θα δουμε stock android που ειναι ακομα ενα Plus. Λογικα ο αντιπαλος του rn4-5 στο οικονομικο ευρος? 

edit προφανως ειδα το 7αρι στην εικονα εντος του αρθρου :P Το 1 δεν ειναι και τοσο ελκυστικο.

Επεξ/σία από cloud13
Δημοσ.

Πολύ καλό το Nokia 7 και είναι και android one. Το μόνο τηλέφωνο που με ενθουσίασε και περιμένω να το δω. Μπράβο στη Nokia γι αυτή τη συνεργασία με την Google, θα είναι το πιο high end google one, ελπίζω να υιοθετήσουν και το google camera app αν και δεν νομίζω να αφήσει η google να γίνει κάτι τέτοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dimips είπε

Πολύ καλό το Nokia 7 και είναι και android one. Το μόνο τηλέφωνο που με ενθουσίασε και περιμένω να το δω. Μπράβο στη Nokia γι αυτή τη συνεργασία με την Google, θα είναι το πιο high end google one, ελπίζω να υιοθετήσουν και το google camera app αν και δεν νομίζω να αφήσει η google να γίνει κάτι τέτοιο.

Πιο high end android one και απο Moto x4 και U11 life δε νομιζω 

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.

Ο αισθητήρας στην πλάτη με βολεύει τόσο, όσο με βολεύει και το κουμπί του LG. Οκ γλυτώνεις χώρο από μπροστά και τον κερδίζεις σε οθόνη, αλλά καθόλου πρακτικό τουλάχιστον για μένα

Δημοσ.

Καμία αίσθηση... δεν αποτελεί καν είδηση.. Όταν μιλάμε για Nokia θα έπρεπε να βλέπαμε συσκευές περίεργες ελκυστικές και μοναδικές. Τίποτε από τα 3 δεν έχει κανένα κινητό της "Nokia" στα τελευταία android μοντέλα της. Ακόμη και το λογισμικό είναι pure android. Πολύ χαίρονται για αυτό.. Και? Δεν είναι μόνη με pure android. Τίποτε μηδέν. Πλήρη απογοήτευση.

Βγάλε κανένα με διπλή οθόνη... με αναδυόμενο πληκτρολόγιο ίσως... με επεξεργαστή 845 και μπόλικη μνήμη. Με 50-100 μεγαπίξελ κάμερα να ξεχωρίσεις.. και ας έχει και 1000 ευρώ... η ποιο απλά να πεις... εδώ είμαι... είμαι η Nokia... 

Γιατί αυτά που βγάζει τώρα είναι για κλάματα.

• Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, nectons είπε

Καμία αίσθηση... δεν αποτελεί καν είδηση.. Όταν μιλάμε για Nokia θα έπρεπε να βλέπαμε συσκευές περίεργες ελκυστικές και μοναδικές. Τίποτε από τα 3 δεν έχει κανένα κινητό της "Nokia" στα τελευταία android μοντέλα της. Ακόμη και το λογισμικό είναι pure android. Πολύ χαίρονται για αυτό.. Και? Δεν είναι μόνη με pure android. Τίποτε μηδέν. Πλήρη απογοήτευση.

Βγάλε κανένα με διπλή οθόνη... με αναδυόμενο πληκτρολόγιο ίσως... με επεξεργαστή 845 και μπόλικη μνήμη. Με 50-100 μεγαπίξελ κάμερα να ξεχωρίσεις.. και ας έχει και 1000 ευρώ... η ποιο απλά να πεις... εδώ είμαι... είμαι η Nokia... 

Γιατί αυτά που βγάζει τώρα είναι για κλάματα.

Συμφωνώ απόλυτα για να προσθέσω ένα γνωμικό : " τώρα που ο ονειροπόλος χάθηκε άραγε τι απέγινε το όνειρο του;" Δεν υπάρχει τίποτα πρωτοποριακό σε αυτό που κάνει... Κάποτε τα Nokia τολμούσαν ακόμα και σε ακραίο σχεδιασμό... Πλέον μόνο συμβατότητα...

Δημοσ.
4 hours ago, ziaba said:

Πιο high end android one και απο Moto x4 και U11 life δε νομιζω 

Σου άρεσαν καθόλου εσένα αυτά τα δύο; Τώρα είδα τα τελικά τους χαρακτηριστικά, όντως το ένα λένε έχει 6gb ram αλλά δε μου αρέσουν εξωτερικά, αυτό το νοκια φαίνεται κομπλέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, dimips είπε

Σου άρεσαν καθόλου εσένα αυτά τα δύο; Τώρα είδα τα τελικά τους χαρακτηριστικά, όντως το ένα λένε έχει 6gb ram αλλά δε μου αρέσουν εξωτερικά, αυτό το νοκια φαίνεται κομπλέ.

κανένα δεν μου αρέσει γιατί δεν έχουν τουλαχ ρυθμίσεις στην κάμερα και ζητάτε 300+€ χεχε αν το νόκια θα χει ρυθμίσεις κάλως ... άλλα λίγο χλομό το βλέπω ... με πιάνεις πιστεύω,

μέγεθος ram κλπ πίπες δε μ ενδιαφέρουν πάνω από 3gb το θεωρώ υπερβολή σε android συσκευή

Επεξ/σία από ziaba
  • Like 1
Δημοσ.
23 minutes ago, ziaba said:

κανένα δεν μου αρέσει γιατί δεν έχουν τουλαχ ρυθμίσεις στην κάμερα και ζητάτε 300+€ χεχε αν το νόκια θα χει ρυθμίσεις κάλως ... άλλα λίγο χλομό το βλέπω ... με πιάνεις πιστεύω,

μέγεθος ram κλπ πίπες δε μ ενδιαφέρουν πάνω από 3gb το θεωρώ υπερβολή σε android συσκευή

Κι εγώ με το σονυ xz1 ψιλοαπογοητευτηκα με τη κάμερα. Έσκασα παραπάνω από 200 ευρώ που θα έδινα μόνο και μόνο για κάμερα και τον ήπια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jokr είπε

Απο κάμερα τι λένε τα nokia?

Αξίζει  ή  ειναι καλύτερα ενα pixel  factory refurbished?

τα nokia ούτε στον ύπνο τους δεν έχουν  δει την κάμερα του πίξελB)

41 λεπτά πριν, dimips είπε

Κι εγώ με το σονυ xz1 ψιλοαπογοητευτηκα με τη κάμερα. Έσκασα παραπάνω από 200 ευρώ που θα έδινα μόνο και μόνο για κάμερα και τον ήπια.

νταξ μόνο που έχει ρυθμίσεις μη μιλάς καθόλου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...