Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σκεφτομαι για αγορα νέου κινητου μιας και το g4 αρχιζει και με κουραζει με την μπαταρία του σκεφτομαι να πάρω το xiaomi mi note 2 ή το lg g6 μου αρεσει πολυ το xiaomi σαν σχεδίαση και ειναι ποιο δυνατο απο το mi note 3.. Θα ηθελα γνωμες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, PseudonimoEl είπε

Καλησπερα σκεφτομαι για αγορα νέου κινητου μιας και το g4 αρχιζει και με κουραζει με την μπαταρία του σκεφτομαι να πάρω το xiaomi mi note 2 ή το lg g6 μου αρεσει πολυ το xiaomi σαν σχεδίαση και ειναι ποιο δυνατο απο το mi note 3.. Θα ηθελα γνωμες

Καλησπερα φιλε μου.το lg g6 ειναι πολυ καλυτερο και απο τα 2 xiaomi που λες.τα εχω δοκιμασει και το ξερω.

Δημοσ.

αν μπορέσεις να χτυπήσεις το  LG G6 H870DS με τα 64 gb και το καλό dac για τον ήχο σε τιμή κοντά στα 350€  να πάρεις αυτό.

Συνολικά είναι πιο καλό από το mi note 2 (το έχω εγώ και η φίλη μου εχει το g6).
Απλά το mi note 2 έχει αρκετά καλύτερη μπαταρία 
Να ξέρεις ότι η οθόνη του mi note 2 αν και oled δεν είναι πάρα πολύ καλή 

Από την άλλη αν δεν ενδιαφέρεσαι για τη B20 θα βρεις το απλο mi note 2 (χωρίς τη B20) σε αρκετά χαμηλότερη τιμή από το lg τώρα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anonik είπε

αν μπορέσεις να χτυπήσεις το  LG G6 H870DS με τα 64 gb και το καλό dac για τον ήχο σε τιμή κοντά στα 350€  να πάρεις αυτό.

Το dual sim δεν καλυπτεται ομως απο την εδω αντιπροσωπεια αρα στην ουσια ειναι χωρις service....

Δημοσ.

Υπαρχει το απλο G6(32gb),υπαρχουν οι ναυαρχιδες του 2016 τυπου Samsung S7,htc 10.

Το mi note 2 που αναφερεις ειναι απο Κινα μερια μιας και Ελλαδα δεν εισαγεται επισημα με οτι αυτο συνεπαγεται.

Δημοσ.

Νομιζω δεν αξιζει κανενα απο αυτα σε σχεση με το g6 στην τιμη που χει πλεον, απο θεμα αναβαθμισεων πως τα παει; γιατι απο το g4 εμεινα με το παραπονο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να κοιτάξεις το HTC U Ultra στα 315€ περίπου.

https://www.skroutz.gr/s/11283803/HTC-U-Ultra-64GB.html

Έρχεται με Android 7(Nougat)και έχει πάρει Android 8(Oreo)

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
18 ώρες πριν, PseudonimoEl είπε

Νομιζω δεν αξιζει κανενα απο αυτα σε σχεση με το g6 στην τιμη που χει πλεον, απο θεμα αναβαθμισεων πως τα παει; γιατι απο το g4 εμεινα με το παραπονο

Ειναι με android 7 και αναμενεται καποια στιγμη φετος να παρει και 8.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...